Įkraunama...
Įkraunama...

AD

QUOTE(**Luka** @ 2009 07 24, 17:09)
Wiskute, laikykis wub.gif

Ačiū, Luka smile.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(maža mazgė @ 2009 07 24, 17:10)

Wiskute, tai, ka tu parasei, ko klausei mamos.. Guliu jau taip ilgus metus, gulejau po paskaitu pries 7 metus, ir po darbo gulejau, ir kitam univere kai mokiausi.. Jei tik laiku sulaukciau tinkamos pagalbos  doh.gif Pragulejau tiek metu  verysad.gif Dabar teks uz visus atidirbt sveikstant  blink.gif

Na, matai... Kiekvienam savas laikas... Atsigriebsi savo, aš tuo net neabejoju! Mano tai nelengvi mokslai buvo, aš tikrai būčiau jų taip gerai nebaigus, jei būčiau turėjusi gulėti...
Nieko, pragulėjai, suprantu, kad skaudu, bet viskas BAIGĖSI smile.gif

Arūne, viskas, ką tu parašei, gražu, ir kodėl sakai, kad nemoki dėstyti minčių? Džiaugiuosi, kad jau kartą išlipai, išlipsi ir vėl. Laikykis ir vaistukų nebijok smile.gif

Mano draugas su sese išvažiavo į parduotuvę, o paskui mes kašį ruošiamės žiūrėti (European basketball champ. U 20). Žiūrėsim, kaip jaunimas varys!

Neplanuotai čia užsukau, tai dabar dar kartą linkiu visoms gražaus, turiningo ir sveikos savaitgalio!

Maža mazge, jei jis nebūtų pats geriausias, tu už jo netekėtum biggrin.gif

Iki visoms 4u.gif
Atsakyti
Gero ir sauleto savaitgalio smile.gif
Atsakyti
Aciu mergaites uz palaikyma, tikrai nepamirskit manes ir laikykit spygas o Suopio daina tai griuk, na jo man ji visia nieko ale sunui daviau paklaudyt ale sako mam man sss. geriau su keiksmazodziais na ir suprask tuos vaikus
dar palinketi noriu gero savaitgalio visoms 4u.gif
Atsakyti
Labukas mergaites mirksiukas.gif Šiandien pagaliau su vaikais nuvažavom pas mano sese pažiureti kaip jiems su mažiuku sekasi ,grižom tik vakare.
Wiskute gerai suprantu ką jauti,kodėl pyksti ir kodėl užduodi tokius klausimus :kada pagaliau viskas baigsis ir aš pasveiksiu unsure.gif . Ir aš labai bijau keisti vaistus,atrodo jau kiti nepadės ir labai daug visokių klausimų užduodu sau į kurias negaliu atsakyti. Jaučiu iš tavo sms kad tau dabar labai sunkus laikotarpis,laikykis saulute viskas bus gerai, labai gerai tave suprantu tik nepasiduok. console.gif Bet tu ir nepasiduosi,esi šaunuolė 4u.gif mirksiukas.gif
Šiandien daug nerašysiu ,visai negaliu sukoncentruotis doh.gif Todėl linkiu mergaites gero savaitgalio ir labanaktuk bye1.gif
P.S. O vairuoti aš labai norėčiau bet teisių taip ir neįsigijau ,bet kaip sakoma dar nevakaras. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 24 liepos 2009 - 21:30
QUOTE(Wiskute @ 2009 07 24, 15:53)

Semke, kada su brangiuoju susitinki?

Gero visoms savaitgalio drinks_cheers.gif

Papildyta:

Semke, kur pasirodyti? Nuotraukas įkelti ar kaip? smile.gif

Susitinku jau ryt, MB atvaziuoja wub.gif tai vel dingsiu is ekrano cia biggrin.gif

aha.. ax.gif man tai taip idomu kaip atrodot... jau seniai bendraujam tai butu faina susimatyt bent per foto blush2.gif
Atsakyti
nu ka, tylu ramu cia, visos miegat.. einu ir as i lova..

Labanakt 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
jau beveik pietus o nei vienos cia nera? blink.gif oho, kas cia jums nutiko? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(semke @ 2009 07 25, 11:45)
Labas rytas   4u.gif
jau beveik pietus o nei vienos cia nera?  blink.gif  oho, kas cia jums nutiko?  biggrin.gif

Labas rytas,

Sianakt pas mane isiprase miegot Jis wink.gif tai kai isvaziavo, prisedau paklausti, ka man jam padovanot gimtadienio proga. Gimtadienis pirmadieni, o as ji pazistu tik 1,5 men + dar isvis jam nieko ypatingo nejauciu... Tai kazka neipareigojancio reikia smile.gif
Siandien pirma karta geriau seroxata ir kol kas nieko nejauciu - nei gero, nei blogo ax.gif kazkaip reikes eiti su sese jam dovanos ieskoti, tik kaip ax.gif bet kazkaip teks... ir zinau, kad po to geriau pasijusiu, kai atliksiu sita zygdarbi blush2.gif g.gif

Ksėna, is tikruju man sunkus periodas. Dar labai tikiuosi is seroxato, kad man baigsis PA, kai jis prades veikti, o kol kas kazkokiu budu reikia taip gyventi... g.gif

Tai patarkit, ka man jam padovanoti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wiskute: 25 liepos 2009 - 11:13
esam. biggrin.gif
jei napazinociau gan gerai zmogaus,dovanociau kvepalus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arūnė: 25 liepos 2009 - 11:14
QUOTE(princese333 @ 2009 07 24, 15:39)
Sveikutes mergaites,  smile.gif Kaip laikotes?
As tik siandien gryzau,buvau islekus prie ezero,su teveliais.Pagrybavom,pauogavom,pasimaudem smile.gif
Bet va noriu pasipasakoti savo viena bedele,kai MB veze mane prie ezero(teveliai jau buvo ten) buvo tamsu kai mane jis veze apie puse 11 gal,nes buvau po darbelio todel taip velai unsure.gif  ir mane apeme tokia baime. ir pastebejau visada jei kur vaziuoju kai buna tamsu,aplink miskai,man taip neramu,as pradedu galvoti ,kad va nuvaziuosiu ten,jei man pasidarys blogai,istiks priepolis koks baimes,kad nei greitoji negales atvaziuoti,nes miestas toli artimiausias.Ir vaziavau ten su tokia baime verysad.gif  . Ir aplamai pas mane ta baime tokia perdeta. as visada isivaizduoju,kad atsitiks kazkas negerai. visa tai manau ir yra PA. unsure.gif

Taip, tau PA, jei bijai tokiu situaciju. Bet jei tik tiek, tai manau geras psichoterapeutas ir intensyvus darbas su savimi padetu iseiti is tos padidintos baimes. Svarbiausia neuzleisk problemos kol dar ji nedidele ir greit susitvarkysi.
Atsakyti
QUOTE(Arūnė @ 2009 07 25, 12:13)
esam. biggrin.gif
jei napazinociau gan gerai zmogaus,dovanociau kvepalus blush2.gif

na aš kaip tik kvepalus dovanočiau tik tokiam žmogui, kurį gerai pažįstu. Juk tai labai atsakingas dalykas, skirtinigi skoniai ir pan wink.gif
Be to, jis turi kvepalus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Rugia-veide @ 2009 07 25, 12:17)
Taip, tau PA, jei bijai tokiu situaciju. Bet jei tik tiek, tai manau geras psichoterapeutas  ir intensyvus darbas su savimi padetu iseiti is tos padidintos baimes. Svarbiausia neuzleisk problemos kol dar ji nedidele ir greit susitvarkysi.

Jo, čia turbūt būtų gerai psichoterapija, jei suprastum, ko bijai, tau šalia vaistukų labai ji turėtų padėti smile.gif
Man vakar irgi buvo užėjusi tokia kaip baimė... Kažkoks košmaras, nebeatpažįstu savęs. Čia tas atvejis, kai rašiau, kad norėjo užeiti PA< bet užėjo tik baimė, bet gerai, kad aš ją suvaldžiau. Ačiū Dievui, kad retai taip būna ir tikiuosi, kad viskas susitvarkys.
Tik kaip aš nekenčiu šitos savo būsenos, kai jaučiuosi kažkokia susikausčiusi, nežinau nei ką daryt, aš suprantu, kad vaistai turi suveikti, bet vis tiek nesmagu ir niekam nepaaiškinsi, ir tuo labiau dovaną reikia nupirkti. jaučiu, kad namie galiu tvarkytis, o jau bent tai yra gerai.
Išvis manęs seroxatas nemigdo kaip tada, kai pirmą kartą jį gėriau, gal jis ir yra mano išsigelbėjimas? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiskute @ 2009 07 25, 12:26)
gal jis ir yra mano išsigelbėjimas? bigsmile.gif

Tu pati sau esi issigelbejimas mirksiukas.gif

O princese vcartoja vaistus? ax.gif
Atsakyti