Įkraunama...
Įkraunama...

AD

QUOTE(Rugia-veide @ 2009 07 25, 11:42)
Tu pati sau esi issigelbejimas  mirksiukas.gif
O princese vcartoja vaistus?  ax.gif

laba, taip geriu vaistukus sertralin ir flounxol unsure.gif

Semke, gero tau savaitgalio su brangiausiuoju smile.gif
Ir visom mergytem gero savaitgalio smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo princese333: 25 liepos 2009 - 12:10
tai ka siandien planuojat veikti?
Atsakyti
QUOTE(Rugia-veide @ 2009 07 25, 12:42)
Tu pati sau esi issigelbejimas  mirksiukas.gif
O princese vcartoja vaistus?  ax.gif

Rugiaveide, taip, esu, bet kad be vaistų neišsikapstysiu, man jau šimtą ir vieną kartą yra pasakę gydytojai dar kai buvau visai jauna smile.gif tik tada neturėjau PA, nerimo, nieko, tiesiog blogai miegojau ir pan.
Ir aš pati sau galiu padėti tik vaistų fone, bet visos istorijos net nenoriu pasakoti, tik tiek, kad kaip jau esu kažkam sakiusi, man visą šitą košę užvirė prasirgtos trys ligos, ir neaišku, kas nuo ko man pasidarė. Bet čia ilga 14 metų istorija, verta geros knygos. Gal parašyt biggrin.gif lotuliukas.gif
Va, o labiausiai pajutau, kad sergu, šį pavasarį, kai užklupo simpromai kai kurie, vėlgi tinkantys depresijai ir kitoms mano ligoms.
Aš tai sustiprėjau psichologiškai per šitas negandas, aišku, dar lūžinėja mano šita stiprybė, bet vis tiek. Vien todėl ir neskubu su nauju draugu atsisveikinti, nors ant jo ir pykstu už nieką viduj, paksui vėl pasiilgstu, nors ir nesuprantu, ką jam jaučiu, bet kažkaip galvoju, gal čia ligos pasekmė, kad tie jausmai tokie +/- neaiškus. Nu vėl aš čia į pievas. Sugalvojau ką jam nupirkti blink.gif vakar pas mane žaidėm įvairius žaidimus, jis užsiminė, kad laabi norėtų Monopolio, tai gaus blink.gif
Atsakyti
jus man paaiskinkit ka reiskia tas PA?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arūnė: 25 liepos 2009 - 12:28
QUOTE(Arūnė @ 2009 07 25, 13:22)
tai ka siandien planuojat veikti?

Aš eisiu pirkti dovanos, į bankomatą pinigėlių išsiimti, o paskui jis pas mane atvažiuos... Biškį per daug man to dėmesio, bet ai, gal ir gerai dabar tokiu momentu, vis kasdienybę prasiskaidrinu. Čia įeina į mano programą "Darbas su savimi. I dalis" biggrin.gif Po to, manau, važiuosim kur į gamtą, o vakare tvarkysim mano kompą.
Rytoj gal švęsim jo gimtadienį, tai vėl reikės stiprybės ax.gif ir jokio lašo alkoholio. Bent jau kol pajausiu, kaip man vaistukai veikia smile.gif o tu, Arūne? Ką veiksi?
Atsakyti
QUOTE(Wiskute @ 2009 07 25, 13:28)
Aš eisiu pirkti dovanos, į bankomatą pinigėlių išsiimti, o paskui jis pas mane atvažiuos... Biškį per daug man to dėmesio, bet ai, gal ir gerai dabar tokiu momentu, vis kasdienybę prasiskaidrinu. Čia įeina į mano programą "Darbas su savimi. I dalis" biggrin.gif Po to, manau, važiuosim kur į gamtą, o vakare tvarkysim mano kompą.
Rytoj gal švęsim jo gimtadienį, tai vėl reikės stiprybės ax.gif ir jokio lašo alkoholio. Bent jau kol pajausiu, kaip man vaistukai veikia smile.gif o tu, Arūne? Ką veiksi?

as pati noreciau monopolio bigsmile.gif o mes nieko neveiksim,busim eilini karta namie,ir su vaikais.
Atsakyti
QUOTE(Arūnė @ 2009 07 25, 13:27)
jus man paaiskinkit ka reiskia tas PA?

PA - panikos ataka - tai toks jausmas, kai pradėda stipriai daužytis širdis, kai kam trūkti oro, negali nustovėti, dreba rankos, atrodo viską mestum ir bėgtum, apima begalinė panika, smaugia gerklę, kai kam atsiranda baimė išproteti/nualpti/numirti... na, jei nepatyrei, nesuprasi, bet nelinkiu to patirt net didžiausiems priešams. Man nebūna visų išvardytų simptomų, bet vis tiek šlykštu....
Papildyta:
QUOTE(Arūnė @ 2009 07 25, 13:31)
as pati noreciau monopolio bigsmile.gif o mes nieko neveiksim,busim eilini karta namie,ir su vaikais.

Eikit į kiemą, nerealus oras. Aš kai arti žemės gyvenu, tai man visi paukščiukai ir medžių šnaresys girdisi dabar, fantastika. Ir saulytė tvieskia. O dar sako, kad Vln negalima gražiai gyvent smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wiskute: 25 liepos 2009 - 12:33
QUOTE(Wiskute @ 2009 07 25, 13:33)
PA - panikos ataka - tai toks jausmas, kai pradėda stipriai daužytis širdis, kai kam trūkti oro, negali nustovėti, dreba rankos, atrodo viską mestum ir bėgtum, apima begalinė panika, smaugia gerklę, kai kam atsiranda baimė išproteti/nualpti/numirti... na, jei nepatyrei, nesuprasi, bet nelinkiu to patirt net didžiausiems priešams. Man nebūna visų išvardytų simptomų, bet vis tiek šlykštu....
Papildyta:

Eikit į kiemą, nerealus oras. Aš kai arti žemės gyvenu, tai man visi paukščiukai ir medžių šnaresys girdisi dabar, fantastika. Ir saulytė tvieskia. O dar sako, kad Vln negalima gražiai gyvent smile.gif

nepatyrus as esu PA,bet to ir nenoreciau,baisei cia tu aprasiai.
man tik nerimas yra labai didelis,kuri net dabar jauciu.
laukuti mes ir sedim,vaikai maudosi,as pietus baigiau virti.pavelgem ir sedim.Dieve,kaip sunku valdytis kad neprisivalgyciau,toks noras yra labai,bet ji bandau nugaleti.sunkiausia,kaip pati su savimkovoti turi.
Wiskute as esu is kauno blush2.gif ir gyvenu nuosavam name biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arūnė: 25 liepos 2009 - 12:40
QUOTE(Wiskute @ 2009 07 25, 13:24)
Rugiaveide, taip, esu, bet kad be vaistų neišsikapstysiu

Na kiekvienas atvejis skirtingas..
Papildyta:
QUOTE(princese333 @ 2009 07 25, 13:07)
laba, taip geriu vaistukus sertralin ir flounxol unsure.gif

blink.gif tai gal dar mazai geri? as kaip suprantu geriant vaistus turi viskas ok buti.. nes kam kitaip juos gerti. Anyway, tu butinai dabar dazniau vaziuok i miska kai tamsu ar temsta.. Mane irgi baugina tamsa, apskritai, tada nesuagi jauciuo, atsoro PA ateis... bet va stengiuos persilauzt, kaip tik pasiimu fotoaparata ir einu menulio fotografuot doh.gif
Atsakyti
Gerai mergaites, linkiu visoms gero savaitgalio kad ir ka beveiktumet 4u.gif
Wiskutei- gero gimtadienio mirksiukas.gif

mano meile atvaziuoja tai jau greit greit busim kartu vel wub.gif

ikiukas, laikykites cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Arūnė @ 2009 07 25, 13:31)

Tai gal nuveik ka nors vis tiek? Ka nors neeilinio ko kasdien nedarai.. ax.gif
As va pvz ikaliau valerijonu- cia mano AD siuo metu ir eisiu vakuot agurku.. Po to vakare, jei iseis reiks anytai geliu su praejusiu gimtadieniu nuvezt.. blink.gif ir 'nenumirt' lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Arūnė @ 2009 07 25, 13:36)
nepatyrus as esu PA,bet to ir nenoreciau,baisei cia tu aprasiai.
man tik nerimas yra labai didelis,kuri net dabar jauciu.
laukuti mes ir sedim,vaikai maudosi,as pietus baigiau virti.pavelgem ir sedim.Dieve,kaip sunku valdytis kad neprisivalgyciau,toks noras yra labai,bet ji bandau nugaleti.sunkiausia,kaip pati su savimkovoti turi.
Wiskute as esu is kauno blush2.gif ir gyvenu nuosavam name biggrin.gif

suprantu tave, ka tai reiskia drinks_cheers.gif tik man nuo mano paniku buvo dinges apetitas beveik visiskai..kai issigandau- ismokau is naujo valgyti doh.gif Man labai padejo rezimas, grieztas. Valgyti turedavau 6 kartus per diena po truputi. Kartais net pykindavo nuo kvapo, bet vis tiek valgydavau siek tiek daugiau, nei norejosi.. Ir butinai laikiausi rezimo, nes skaiciau, kad taip geriausiai daryti, jei kyla bedu su mityba, svoru ir t.t. Valgydavau tuo paciu metu, -+15min paklaida. Beje, mano puseserei taip svori numest pavyko, organizma siprato tuo metu gauti maisto, kitu metu ji nebenoredavo ir uzmirsdavo maista..
Atsakyti
as su valgymu sitrukimu turiu bedu rugia-veide.tai turiu dar valgytis,kad jo neisvemciau,ir kad neprisivalgyciau.kazkaip mane viskas dar labiau varo i nevilti...
Atsakyti