Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir ne tik

dar toks klausimas del gartraukio: pas amne ventiliacija kitos sienos psej, neiseina graziai isvesti, baldininkas minejo, kad yra gartraukiu, kurie be laidu, be isejimo i ventiliacija: ka zinot apie tokius? ir dar: jeigu imontuojamas gartraukis - gal tuomet jiems irgi nereikia isvedimo i ventiliacija? g.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma212 @ 2009 08 01, 18:07)
dar toks klausimas del gartraukio: pas amne ventiliacija kitos sienos psej, neiseina graziai isvesti, baldininkas minejo, kad yra gartraukiu, kurie be laidu, be isejimo i ventiliacija: ka zinot apie tokius? ir dar: jeigu imontuojamas gartraukis - gal tuomet jiems irgi nereikia isvedimo i ventiliacija? g.gif

gartraukiai be ventiliacijos - tai labai prastas reikalas, nieko jie realiai nesutraukia.
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 08 01, 21:11)
gartraukiai be ventiliacijos - tai labai prastas reikalas, nieko jie realiai nesutraukia.

vat ir man tokia nuojauta, kad bus tik burzgimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 08 01, 21:11)

Berods SMe yra tema apie gartraukius. O gal kazkur kitur skaiciau. Zodziu kai domejausi sitais dalykais taij tie "beventiliaciniai" simtaprocentinai i minusa isejo kai nuomones issake juos turintys.
Atsakyti
QUOTE(GreenLady @ 2009 08 02, 14:09)
Berods SMe yra tema apie gartraukius. O gal kazkur kitur skaiciau. Zodziu kai domejausi sitais dalykais taij tie "beventiliaciniai" simtaprocentinai i minusa isejo kai nuomones issake juos turintys.

zodziu nevedabt isejimo neverta toki ir kabinti kaip supratau unsure.gif
Atsakyti
Sveiki. Jungiuosi prie Jūsų, kadangi namo įrengimas man šiuo metu yra ypač aktuallus. Gal galėtumėte patarti, kaip funkcionaliai išdėlioti baldus tokioje virtuvėje? išmatavimas yra maždaug 2,5*3 metrų, bet 2,5 metro pločio sienoj yra langas apie 2 metrų pločio unsure.gif
http://www.bustovizi...c6a945a2ec0fe3f
Reikia vedžioti elektrą, tai turiu žinoti kur kas bent jau preliminariai stovės, o pačiai taip sunku sugalvoti... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute85 @ 2009 08 04, 09:55)
Sveiki. Jungiuosi prie Jūsų, kadangi namo įrengimas man šiuo metu yra ypač aktuallus. Gal galėtumėte patarti, kaip funkcionaliai išdėlioti baldus tokioje virtuvėje? išmatavimas yra maždaug 2,5*3 metrų, bet  2,5 metro pločio sienoj yra langas apie 2 metrų pločio  unsure.gif 
http://www.bustovizi...c6a945a2ec0fe3f
Reikia vedžioti elektrą, tai turiu žinoti kur kas bent jau preliminariai stovės, o pačiai taip sunku sugalvoti...  doh.gif

priešais tą didyjį langą aš daryčiau darbastalį, stalviršį daryčiau vientisą su palange (ta prasme kad atskirai palangės nedaryčiau), tame darbastalyje galima padaryti ir kriauklę... apačioj indaplovė ir kelios spintelės (ar su durelėm ar stalčiai, čia jau kaip pačiai patogiau). o prie kitos sienos šaldytuvas ir keletas spintelių, taip pat ir pakabinamos kelios... o viryklę aš dėčiau kampe su gartraukiu.
čia tokie mano pamastymai biggrin.gif
Atsakyti
Kokiam aukstyje yra lango virsus ir apacia ?
Atsakyti

saulute 85
,galima kazka panasau kaip si virtuve paplanuyota ,cia vienos forumietes su galvota virtuve....o apie si isdestyma kalbeta 1 psl mirksiukas.gif

user posted image

Atsakyti
žiūrėjau ir aš į tokį išdėstymą, bet gi pas mane ten nei pusės vietos tiek nėra kaip šitam pavyzdy cry.gif nors mintis su kriaukle po langu ir man labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute85 @ 2009 08 04, 13:25)
žiūrėjau ir aš į tokį išdėstymą, bet gi pas mane ten nei pusės vietos tiek nėra kaip šitam pavyzdy  cry.gif  nors mintis su kriaukle po langu ir man labai patinka  thumbup.gif

Kampine spintele sakykm 0.90 + 0.60 kriaukle , ir 100 cm lieka spinetelms kitoms.
Atsakyti
Pabandžiau pamodeliuoti pagal tą pateiktą pavyzdį http://www.bustovizi...da532071e4c34d9

Papildyta:
Kažkada buvau skaičiusi, kad virtuvės baldų išdėstymas yra patogus tuomet, kai susidaro kuo taisyklingesnis trikampis viryklė-kriauklė-šaldytuvas g.gif pas mane tada reiškias bus ne visai taip..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulute85: 04 rugpjūčio 2009 - 12:50