QUOTE(saulute85 @ 2009 08 04, 13:56)
Pabandžiau pamodeliuoti pagal tą pateiktą pavyzdį http://www.bustovizi...da532071e4c34d9
Papildyta:
Kažkada buvau skaičiusi, kad virtuvės baldų išdėstymas yra patogus tuomet, kai susidaro kuo taisyklingesnis trikampis viryklė-kriauklė-šaldytuvas
pas mane tada reiškias bus ne visai taip..
Papildyta:
Kažkada buvau skaičiusi, kad virtuvės baldų išdėstymas yra patogus tuomet, kai susidaro kuo taisyklingesnis trikampis viryklė-kriauklė-šaldytuvas

aš tai jums siūlau įvertinti, kurioje ruošos stadijoje jūs užtrunkate ilgiausiai? ar plaudama indus, ar tarkim, ruošdama maistą - pjaustydama produktus, mušdama mėsą, prieskonius barstydama, salotas ruošdama ir t.t. ir pan.
jei indus plaunate ilgiau (neturėsite indaplovės), tada suprantu norą kriauklę statyti priešais langą. kitu atveju - tikrai ne.
juk dirbant reikia šviesos, nieko nėra maloniau ruošiant maistą matyti vaizdą pro langą, pagaliau dirbate prie normalaus apšviesto stalo.
dabar gi, pagal jūsų planą, jūs dirbsite stovėdama KAMPE. ar jums tai bus malonu?
geriausia yra taip, kad jūs užsimerkiate ir įsivaizduojate, kurioje vietoje jums patogu, kad būtų šaldytuvas, kur paskui žengiate, kad nuneštumėte produktus nuplauti, kur paskui stovite, kai dirbate ir kur galiausiai stovite, kai kepate kažką ant viryklės.
jei koreguoti dabartinį variantą, tai plautuvę stumkite dešiniau