Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir ne tik

QUOTE(Anistėja @ 2009 09 04, 20:44)
Po spintele dedamos dienos šviesos lempos, o spintelės durelės daromos šiek tiek ilgesnės, nei pati spintelė. Sakykim, jei spintelės aukštis 60cm, tai durelės bus 64-65cm (tie keli cm bus nuleisti žemyn). Už šios vietos imsi darinėdama dureles, dėl to nereikia jokių rankenėlių. Tas pats durelių prailginimas paslepia pačias lempas po spintele 4u.gif
Tikiuosi, aiškiau smile.gif

bigsmile.gif kokia ideja sauni thumbup.gif . Gaila per velu, bet kada nors, manau, gal net bus igyvendinta.
Atsakyti
QUOTE(voveriuxe @ 2009 09 04, 18:51)
priklauso kokio aukscio stalvirsio nori. Pas mane aukstis nuo zemes (stalvirsio) 91. Nemanau, kad yra taisykle kiek turi buti cm. Zinoma yra standartas aukscio, jei neklystu 86-88, bet kiekvienas darosi pagal save.  smile.gif

Priklauso ir nuo tokių dalykų, kas po stalviršiu bus. Pas mane stalviršis bus kartu su palange, taigi labai atsižvelgėm į tai, kad tilptų indaplovė.
Atsakyti
Architektas dabar padares 90 cm nuo grindu, bet tikio aukscio stalvirsis man tikrai butu per aukstas.
Bet jei padaryti 85 cm tai gal tada tikrai nebetilps indaplove g.gif
O siaip yra skaiciuojama 85 cm+ stalvirsio storis ar cia jau kartu su stalvirsiu?
Na ir galvos skausma as cia sau susigalvojau.
Atsakyti
QUOTE(1PuPa @ 2009 09 05, 10:07)
Architektas dabar padares 90 cm nuo grindu, bet tikio aukscio stalvirsis man tikrai butu per aukstas.
Bet jei padaryti 85 cm tai gal tada tikrai nebetilps indaplove  g.gif
O siaip yra skaiciuojama 85 cm+ stalvirsio storis ar cia jau kartu su stalvirsiu?
Na ir galvos skausma as cia sau susigalvojau.

85-86 arba 91-92 yra pilnas aukštis nuo grindų iki stalviršio viršaus mirksiukas.gif O koks tavo ūgis? Jei kokie 170 cm, tai 91-92 cm stalviršis turėtų būti pats tas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 09 03, 13:16)
Dabar man siulo daryti paprastai - lempa po spintelem, o spinteles fasada nuleidzia siek tiek zemiau, kuris uzdengia lempa. Ir grazu ir praktiska  ax.gif o kadangi spinteles darysiu be rankeneliu, tai tas nuleidimas tarnauja ir kaip vieta uz kurios paemus darinesis spintele.

Gera idėja thumbup.gif
O kažin ar ji įgyvendinama, jei viršutinės spintelės ne su durelėmis, o į viršų pakeliamu mechanizmu g.gif ir dar stiklinės berėmės .... g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristik @ 2009 09 05, 10:56)
85-86 arba 91-92 yra pilnas aukštis nuo grindų iki stalviršio viršaus  mirksiukas.gif O koks tavo ūgis? Jei kokie 170 cm, tai 91-92 cm stalviršis turėtų būti pats tas  smile.gif

tai va, kad zemesne esu blush2.gif , tai 85 man siuo metu pats tas.
Tai is 85 reiketu atimti dar kokius 2-3 cm, nes stalvirsis gi dar turi savo stori.
Atsakyti
QUOTE(1PuPa @ 2009 09 05, 12:50)
tai va, kad zemesne esu  blush2.gif , tai 85 man siuo metu pats tas.
Tai is 85 reiketu atimti dar kokius 2-3 cm, nes stalvirsis gi dar turi savo stori.

Tada taip, reikia emesnio smile.gif Laminuotas stalviršis dažniausiai būna 4-5 cm storio, akmens kad ir 1 cm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Toe @ 2009 09 05, 10:28)
Priklauso ir nuo tokių dalykų, kas po stalviršiu bus. Pas mane stalviršis bus kartu su palange, taigi labai atsižvelgėm į tai, kad tilptų indaplovė.

indaplove pilnai telpa ir po 86, nes pas mane, kai dabar stalvirsis nuo zemes 91, tai ji padeda ne ant plyteliu, tiesioG savo nisoj, o ant stalvirsio gab, nors ir kojeles reguliuojasi.
Atsakyti
QUOTE(voveriuxe @ 2009 09 05, 16:53)
indaplove pilnai telpa ir po 86, nes pas mane, kai dabar stalvirsis nuo zemes 91, tai ji padeda ne ant plyteliu, tiesioG savo nisoj, o ant stalvirsio gab, nors ir kojeles reguliuojasi.

Tikiu, kad pilnai telpa po 86 cm palange, bet jei langas bus 80 cm aukštyje - tikrai netilps. Tad reikia iš anksto pagalvoti, kokiame aukštyje turi būti langas, kai norima stalviršio bendrame lygyje.
Atsakyti
normalus ir protingi architektai niekada virtuveje neprojektuos zemiau nei 90cm lango.. nebent tai bus tokioje vietoje, kurioje nesijungs su virtuves baldais.

Standartiskai visur eina 90.
Atsakyti
QUOTE(vasaree @ 2009 09 06, 12:35)
normalus ir protingi architektai niekada virtuveje neprojektuos zemiau nei 90cm lango.. nebent tai bus tokioje vietoje, kurioje nesijungs su virtuves baldais.

Standartiskai visur eina 90.

he, juk virtuvėje gali būti ir vitrininiai langai, ir pusiau vitrininiai, nereikia mąstyti standartiškai. kita vertus, jei išsakoma, kad nori turėti po langu darbastalį, tai architektai patys tikrai žinos reikiamą aukštį. bet gal žmonės patys projektuojasi, o ne architektus samdosi?
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 09 06, 13:58)
he, juk virtuvėje gali būti ir vitrininiai langai, ir pusiau vitrininiai, nereikia mąstyti standartiškai. kita vertus, jei išsakoma, kad nori turėti po langu darbastalį, tai architektai patys tikrai žinos reikiamą aukštį. bet gal žmonės patys projektuojasi, o ne architektus samdosi?

kartoju smile.gif 'nebent tai bus tokioje vietoje, kurioje nesijungs su virtuves baldais.'
Atsakyti