Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir ne tik

QUOTE(vasaree @ 2009 09 06, 14:18)
kartoju smile.gif 'nebent tai bus tokioje vietoje, kurioje nesijungs su virtuves baldais.'

Kiek esu pati mačiusi virtuvių, kur ties langu specialiai daromas pažemintas stalviršis. Architektų klaidos? O gal tiesiog "nestandartas" ax.gif
Atsakyti
Pas mus dabar padarytas 90 cm aukstyje langas.
Sako kad turetu buti 85 jeigu norim bendro stalvirsio. Bet as abejeju kad ir 85 gerai, nes ant jo gi dar uzsides stalvirsis ir bus is viso 90, o man tiek tikrai aukstoka.
Projektuoja architektas, ne mes patys blush2.gif . Jis siulo kaip turetu buti, o mes jau reguliuojames pagal save.

Atsakyti
panos, ka daryti, kad spinteliu dureles nesidauzytu i ka tik nudazyta siena doh.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2009 09 06, 17:38)
panos, ka daryti, kad spinteliu dureles nesidauzytu i ka tik nudazyta siena doh.gif

yra pirkti tokie prilipdomi "sagiukai" ( na tikslai nezinau kaip jie vadinasi). Juos prilipdai prie sienos toje vietoje kur turetu "dauztis" spinteliu durys ir Valio! o siaip tinka toks dalykas ne tik spinteliu durims, bet ir kambariu durims, jei kur rankenos dauzosi i siena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Penktadienis @ 2009 09 06, 13:20)
Kiek esu pati mačiusi virtuvių, kur ties langu specialiai daromas pažemintas stalviršis. Architektų klaidos? O gal tiesiog "nestandartas"  ax.gif

Spėju, kad klaidos rolleyes.gif Kaip ir mūsų atveju: projektavomės patys, tai nepagalvoję langą pasidarėm 90cm su kažkiek, o stalviršis bus gaminamas 86cm aukštyje. Tad teko tuos ~5cm blokelių išpjauti, nes nenorėjau stalviršio su aukščių skirtumu. Man pakilimas ties langu išvis negražu, o nuokrytis... g.gif Na nebent kokia 10cm, o pas mus būtų gavęsi kaip tik per stalviršio storį - man tai pats negražiausiais variantas schmoll.gif

Papildyta:
QUOTE(juvile @ 2009 09 06, 17:19)
yra pirkti tokie prilipdomi "sagiukai" ( na tikslai nezinau kaip jie vadinasi). Juos prilipdai prie sienos toje vietoje kur turetu "dauztis" spinteliu durys ir Valio! o siaip tinka toks dalykas ne tik spinteliu durims, bet ir kambariu durims, jei kur rankenos dauzosi i siena  4u.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif Nežinojau apie tokį daiktą, gal kur pravers aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(juvile @ 2009 09 06, 17:19)
yra pirkti tokie prilipdomi "sagiukai" ( na tikslai nezinau kaip jie vadinasi). Juos prilipdai prie sienos toje vietoje kur turetu "dauztis" spinteliu durys ir Valio! o siaip tinka toks dalykas ne tik spinteliu durims, bet ir kambariu durims, jei kur rankenos dauzosi i siena  4u.gif

o kaip tie sagiukai atrodo? g.gif nesu maciusi ir kur juos pirkti? as galvoju, gal yra kokie fiksatoriai, kad daugiau, negu 90 laipsniu dureles neatsidaro bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(1PuPa @ 2009 09 05, 11:07)
Architektas dabar padares 90 cm nuo grindu, bet tikio aukscio stalvirsis man tikrai butu per aukstas.
Bet jei padaryti 85 cm tai gal tada tikrai nebetilps indaplove  g.gif
O siaip yra skaiciuojama 85 cm+ stalvirsio storis ar cia jau kartu su stalvirsiu?
Na ir galvos skausma as cia sau susigalvojau.

pati indaplove yra 82cm (montuojama), taigi tilps, jei stalvirsis bus ne daugiau 3 cm rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2009 09 06, 19:14)
o kaip tie sagiukai atrodo? g.gif nesu maciusi ir kur juos pirkti? as galvoju, gal yra kokie fiksatoriai, kad daugiau, negu 90 laipsniu dureles neatsidaro bigsmile.gif

Jei as neklystu, tie sagiukai apvalus ir ivairiu spalvu.. pvz pas mane yra permatomi. Manau, kad ju turetu but pirkti senukuose..papasakokit savo problemele gal dar ka kita patars? smile.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyneve: 07 rugsėjo 2009 - 16:55
QUOTE(gyneve @ 2009 09 07, 17:54)
Jei as neklystu, tie sagiukai apvalus ir ivairiu spalvu.. pvz pas mane yra permatomi. Manau, kad ju turetu but pirkti senukuose..papasakokit savo problemele gal dar ka kita patars? smile.gif  ax.gif

siandien kalbejau su baldzium, sake, kad pakeis lankstus, nes dabar ideti tokie, kurie slopina garsa (netrenksi tom spintelem), ides kitus, sake bus geriau.
kaip tvirtinami tie sagiukai? kazin, po to nepazeis jie sienos dazu, ta prasme jie neatsoks, norint islupti sagiuka g.gif nes gal tokiu atveju, jeigu yra sagiukas - nereikia ir lankstu keisti g.gif
Atsakyti
Dairausi plautuvės lininiu paviršium, ir iškilo toks klausimėlis. Žiūrinėju su padėklu nuvarvėjimui tokią, bet dar mąstau ir apie tokią, nes noriu sutaupyti stalviršio. Tik ar verta? Nes šiuo atveju padėkliukas tik 20cm pločio g.gif
Kas turit kažką panašaus, būtų malonu išgirsti nuomonę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anistėja @ 2009 09 07, 21:37)
Dairausi plautuvės lininiu paviršium, ir iškilo toks klausimėlis. Žiūrinėju su padėklu nuvarvėjimui tokią, bet dar mąstau ir apie tokią, nes noriu sutaupyti stalviršio. Tik ar verta? Nes šiuo atveju padėkliukas tik 20cm pločio g.gif

As sau pasirinkusi panasu kaip antra varianta, tik vietoj to mini padekliuko pas mane mini kriauklyte. Man parogu, dedu ir darzoves nusivarveti, daznai ir yrankius isplautus, jei ne i indaplove kisu, peilius sumetu nusivarveti. Bet jei rinktis toki varianta, tai butinai siulyciau krana istraukiama, duso tipo. man nepakeiciamas dalykas, tiek kazka nuskalauti, tiek pacia kriaukle plauti. va tokio tipo pas mus, tik franke, bet tai esmes nekeicia http://imarket.lt/ca...21bb586d6f617ad vietos nedaug uzima 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo voveriuxe: 07 rugsėjo 2009 - 22:40
QUOTE(Anistėja @ 2009 09 07, 21:37)

Aš pasirinkau antrą variantą ax.gif Dėl vietos> Nsinorėjo vltui užimti stalvišį. Apie praktiškų galėsiu parašyti po mėnesio biggrin.gif
Atsakyti