QUOTE(kroskute @ 2008 03 02, 14:03)
Sveikos visos,
paskaiciau jusu atsiliepimus ir geriau pasidare. Man - 6.5 -7 savaites. Labai laukiu sito vaikelio. Turejau pries puse metu persileiddima, vaikelis zuvo 10 savaites sulaukes... Raudojau menesi, is namu eit nenorejau. Vel pastojau, vakar vakare pasirode keletas lasu raudonai rudu, siandien irgi siek tiek teplioja. Paskambinau gydytojui, liepe vaziuot i ligonine, o ten - nelabai ka ir pasakyt gali, nezino, ar cia del persileidimo ar del ko kito, sako, palaukit, arba praeis arba bus didesnis su spazmomis. Vat ir laukiu...
a.
Beda tame, kad pas mus iki 12 sav. daktarai skaito "kaip Dievas duos" , man tokia pati situacija buvo, vaziavau i RK ten mane pagulde, zinoma labai nieko nedare, tiesiog gulejau stebima, pradejau gerti Duphastona ir askorutina, pragulejau 5 dienas, veliau 3 savates namie, dabar jau isejau i darbeli. Draugei irgi buvo prasidejes kraujavimas ji vyko i Antakalnio klinikas, daktarai jai pasake vaziuoti namo ir nepergyventi, nepasake, kad guleti, nepersitempti, taip ji po 4 d. persileido. Bukit sveikos ir laimingos ir laimingai isnesioti vaikelius.