QUOTE(aggnyte @ 2008 03 17, 12:51)
Gal man kas galėtų patarti, nes jau i paniką puoliau. Laukiuosi 10 sav, jau 5 sav kaip rudai teplioju, ir du kartus labai gausiai kraujavau, gulėjau ligoninėj, bet niekas nieko nepasako...leliukas auga lyg ir gerai, bet tas kraujavimas labai mane vargina ir gasdina, kad tik vaisiui nepakenktų, gydytoja paskyrė duphaston, bet poveikio jokio.... Gal kam teko susidurti su tokia situacija?
Man irgi buvo labai panasi situacija, prakraujavau ir pratepliojau rudom iskyrom 4 savaites (nuo 6 iki 10 sav), bet visalaik nepraradau vilties, gulejau, geriau dufastona, dar daug skysciu (kaskur 2.5 l per diena), stengiausi nesijaudint ir gerai pailseti, bet darba teko pamirst. Pasirodo buvo atsidaline daugiau kaip puse placentos

, bet vel gi nepraradau vilties

.
Dabar mums 19 savaiteliu, viskas susitvarke, lialia netgi didesne visa savaitele, o ir svoris didokas

.
Daktare buvo davus mums 10 % vilties, tiek mum ir uzteko, viskas susitvare. Tikekimes iki galo bus viskas gerai.
Labai linkiu jum su llialia sekmes ir neprarast vilties, tai manyciau labai daug ka reiskia