o neimanoma aukojant koki 1-2 kadrus is akies atkirpti per daugmaz ta vieta, kur keiciasi eksponavimas. pvz. pasiruosti pagal rakorda atitinkamo dydzio lentute ar juostele medziagine ir tamsoje bandyt atkirpti panasu gabala ir abi dalis ryskinti skirtingai

cia mano blondines procesorius toki ismete atsakyma. na kitas pasiulymas mano proco buvo ryskinti kaip ISO 400 ir bandyt laime viduriuka ispesti, nes eksponavau ne visai pagal skaitmenos parodymus, daugiau is intuicijos, todel dar vidinis eksponometras ines paklaida ir kai viskas suniveliuosiu gausiu dideli nuli bet kokiu atveju
siaip pofig ta juostele, sedevru ten nera ir dar nebus. 4 kadrai kur ISO 800 eksponavau: 2 dubliai to paties kadro maudomo vaiko, 2 dubliai miegancio vaiko

visi pakartojami ir nesunkiai. o vat siandieniniai jau sunkiau pakartojami, nes tipo stengiausi.

liko dar 5 kadrai, kazi kaip dar juos paeksponuot, kaip ISO 3200 gal
pasimokiau tiesiog. gavau su grebliu per nosi, nes sakiau "ai, man popieriuko i back'a atsiminti ISO kisti nereik, as turiu puikia atminti, kurios man visi pavydi, atsiminsiu"

o
bite, andriuska - nu neeeee. nenoriu as. nesu tiek azartiska fotografe, kad sutikciau savo kailiu kenteti (nors siandien skruzdes ir sukandziojo begulinejant po pievas), o technika dar brangesne). man reginys idomiau

o dar po pateiktos 0.5 mln statistikos, net aptaskyta sutinku but

sillwio, kaip su "vaistais"?