Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių plepaliukai :)

QUOTE(GREK @ 2009 08 05, 14:24)
Sveikos rašytojos, kol perskaičiau  doh.gif

mum nustatė ten pat dar Rokui nebuvo metų  g.gif Atrodo, kad jum tikrai tik raidos vėlavimas, jei dvejoja, dėl deagnozės. O ar dar neparėjo dokumentai iš centro?

reikia nuvaryt pasiimt ,bet as ir taip zinau kas ten parasyta mirksiukas.gif viskas tas pats ka jau jums papasakojau 4u.gif
Papildyta:
nebuvo manes valanda o jus cia tiek privaret net pasimeciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2009 08 05, 15:02)
reikia nuvaryt pasiimt ,bet as ir taip zinau kas ten parasyta  mirksiukas.gif viskas tas pats ka jau jums papasakojau  4u.gif
Papildyta:
nebuvo manes valanda o jus cia tiek privaret net pasimeciau  doh.gif

ai, tada taip. tai kaip ir neaišku lieka vistiek g.gif

Galvoji, šiaip sau mes čia sėdim, taigi rašom dirbam lotuliukas.gif Nors aš tai vėjais laiko neleidžiu, dar kabau ir marinavimo skyrely, baisiai aktuali man šita tema, esu marinavimo manjakė ax.gif man valgyt gali ir nereikt, bet marinuot, tai jaučiu malonumą bigsmile.gif
Atsakyti
nu va, su savo nuomone ir pasisakymais nuteikiau daugumą prieš save biggrin.gif vyras visad sakydavo, kad mano liežuvis per ilgas smile.gif ne visi priima kritiką, nuomonę, o ypatingai, jei ji dar ir kitokia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2009 08 05, 15:05)
ai, tada taip. tai kaip ir neaišku lieka vistiek  g.gif

Galvoji, šiaip sau mes čia sėdim, taigi rašom dirbam  lotuliukas.gif Nors aš tai vėjais laiko neleidžiu, dar kabau ir marinavimo skyrely, baisiai aktuali man šita tema, esu marinavimo manjakė  ax.gif man valgyt gali ir nereikt, bet marinuot, tai jaučiu malonumą  bigsmile.gif

kai panorau jau seimos irgi pradejau dometis sitais reikalais lotuliukas.gif dabar noriuir daryt ner kada su mazge doh.gif laukiu vyro ,ir jei dar spesiu visko pridaryt po atostogu bus jega thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Medute28 @ 2009 08 05, 15:06)
nu va, su savo nuomone ir pasisakymais nuteikiau daugumą prieš save biggrin.gif vyras visad sakydavo, kad mano liežuvis per ilgas smile.gif ne visi priima kritiką, nuomonę, o ypatingai, jei ji dar ir kitokia smile.gif

nieko niekur nenuteikei ,kiekvienas turi savo nuomone .... thumbup.gif ir ji yra svarbi drinks_cheers.gif bet i gyvena reikia ziureti optimistiskai 4u.gif giliai sirdy turiu nerealiai daug nerimo klausimu minciu ,bet veju salin .............. viskas bus ok ,nesvarbu net kaip jis pasikreips ,bet bus ok thumbup.gif liezuvis.gif
Papildyta:
ai, tada taip. tai kaip ir neaišku lieka vistiek  g.gif

Galvoji, šiaip sau mes čia sėdim, taigi rašom dirbam  lotuliukas.gif Nors aš tai vėjais laiko neleidžiu, dar kabau ir marinavimo skyrely, baisiai aktuali man šita tema, esu marinavimo manjakė  ax.gif man valgyt gali ir nereikt, bet marinuot, tai jaučiu malonumą  bigsmile.gif

zinai butu diagnz,nors kazkas gal priklausytu ,dabar is savu lesu viska darom ,kad tik nepasitvirtintu ytarimai ,bet kaip visdelto pas mus ziauru ,jei vaikui dar galima padet ,nieks nepriklauso,ir jei nebutu $ vaikas pasmerktas stabareti doh.gif
Papildyta:
grys vyras tai sakiau kaip desiu alc.gif: jau du metai ne laso doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NikeZ: 05 rugpjūčio 2009 - 14:12

Medute, nieko panašaus - aš tai nuoširdžiai noriu padėt, tik tiek, rašau viską iš savo patirties, nei prieš tave nusiteikus, nei prieš ką kitą. Tiesiog išsirutuliojo toks ilgas pamąstymas visų apie tai ir nieko daugiau mirksiukas.gif

QUOTE(NikeZ @ 2009 08 05, 15:18)
kai panorau jau seimos irgi pradejau dometis  sitais reikalais lotuliukas.gif dabar noriuir daryt ner kada su mazge  doh.gif laukiu vyro ,ir jei dar spesiu visko pridaryt po atostogu bus jega  thumbup.gif
Papildyta:

grys vyras tai sakiau kaip desiu alc.gif: jau du metai ne laso  doh.gif

baik baik, aš su dviem vaikais 13 m. sėkmingai konservuoju viską, neturiu kas man padėtų, apie vyrą, tai iš vis tyliu schmoll.gif

lotuliukas.gif oho, du metai, tai jau dėk, kai tik galėsi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2009 08 05, 15:31)
Medute, nieko panašaus - aš tai nuoširdžiai noriu padėt, tik tiek, rašau viską iš savo patirties, nei prieš tave nusiteikus, nei prieš ką kitą. Tiesiog išsirutuliojo toks ilgas pamąstymas visų apie tai ir nieko daugiau  mirksiukas.gif
baik baik, aš su dviem vaikais 13 m. sėkmingai konservuoju viską, neturiu kas man padėtų, apie vyrą, tai iš vis tyliu  schmoll.gif
lotuliukas.gif oho, du metai, tai jau dėk, kai tik galėsi  lotuliukas.gif

kolkas per laisvaaika pasidarau valgyt lotuliukas.gif ir uogas sutvarkiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Galvoji, šiaip sau mes čia sėdim, taigi rašom dirbam  Nors aš tai vėjais laiko neleidžiu, dar kabau ir marinavimo skyrely, baisiai aktuali man šita tema, esu marinavimo manjakė man valgyt gali ir nereikt, bet marinuot, tai jaučiu malonumą 

drinks_cheers.gif Cia irgi kaip darbas biggrin.gif

O man pavalgyt biggrin.gif nors valgio gaminimas man lipimas per save doh.gif

nu va, su savo nuomone ir pasisakymais nuteikiau daugumą prieš save vyras visad sakydavo, kad mano liežuvis per ilgas smile.gif ne visi priima kritiką, nuomonę, o ypatingai, jei ji dar ir kitokia

Dzieve dzieve motera nugi kas cia nusiteikia pries tave smile.gif doh.gif gi issakom tik savo nuomone,dalinames patarimais,patirtim.o kaip tu darysi ar gyvensi tai cia jau tik tavo reikalas mirksiukas.gif 4u.gif

QUOTE(NikeZ @ 2009 08 05, 15:18)
bet kaip visdelto pas mus ziauru  ,jei vaikui dar galima padet ,nieks nepriklauso,ir jei nebutu $ vaikas pasmerktas stabareti

jau du metai ne laso 

drinks_cheers.gif sitas ir man ziauru verysad.gif

O motin tai jau reiktu bent profilaktiskai praskalaut gerklyte biggrin.gif

As va siaip negerencioji,bet pirmadieni kokteiliuka suvartojau po 4 metu stazo biggrin.gif tai iki siandien mirstu doh.gif o ir atsisakyt negrazu buvo,atvaziavo mano familija su tortais,balionais sveikint su gimtadieniu wub.gif o jau galvojau sedesiu tyliai kampe kaip pele kad ramiai praslinktu tas mano -ioliktas biggrin.gif tortadienis doh.gif

QUOTE(GREK @ 2009 08 05, 15:31)
Medute, nieko panašaus - aš tai nuoširdžiai noriu padėt, tik tiek, rašau viską iš savo patirties, nei prieš tave nusiteikus, nei prieš ką kitą. Tiesiog išsirutuliojo toks ilgas pamąstymas visų apie tai ir nieko daugiau 

Kaip ir dauguma cia manau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2009 08 05, 16:42)
drinks_cheers.gif Cia irgi kaip darbas biggrin.gif

O man pavalgyt  biggrin.gif nors valgio gaminimas man lipimas per save  doh.gif
Dzieve dzieve motera nugi kas cia nusiteikia pries tave  smile.gif  doh.gif gi issakom tik savo nuomone,dalinames patarimais,patirtim.o kaip tu darysi ar gyvensi tai cia jau tik tavo reikalas  mirksiukas.gif  4u.gif
drinks_cheers.gif sitas ir man ziauru verysad.gif

O motin tai jau reiktu bent profilaktiskai praskalaut gerklyte  biggrin.gif

As va siaip negerencioji,bet pirmadieni kokteiliuka suvartojau po 4 metu stazo  biggrin.gif tai iki siandien mirstu  doh.gif o ir atsisakyt negrazu buvo,atvaziavo mano familija su tortais,balionais sveikint su gimtadieniu  wub.gif o jau galvojau sedesiu tyliai kampe kaip pele kad ramiai praslinktu tas mano -ioliktas biggrin.gif tortadienis  doh.gif
Kaip ir dauguma cia manau  drinks_cheers.gif

user posted image

Su gimtadieniu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2009 08 05, 13:01)
Nu cia jau velniava  mad.gif bet gal toj klinikoj kur vaziuosit viskas paaiskes ir pajudes reikaliukai  mirksiukas.gif

friends.gif

Tiesa [pasakiua, nebemanau, kad tai pades. Cia paprasciausia ignora isijungia tie desision makers ir viskas schmoll.gif Zinok, zliumbiau ir nevilties ir pykcio, kai gavau laiska su detaliu nuosprendziu. Tame laiske buvo parasyta "Aamina yra mergaite su taip vadinama Mikrocefalija, del kurios ji yra apkurtus kaire ausyte.Jos kalbos vystymasis sutrikes ir ateity yra galimybe tureti raidos sutrikima"

O mano jiems siustuose gydytoju laiskuose buvo labai aiskiai, net pajuodintom raidem parasyta "mikrocefalija ir su ja susijes raidos sutrikimas; Kaires ausytes sunkus apkurtimas ir kalbos vystymosi velavimas"

Nu buvau totaliai apakus blink.gif Viena laime, kad man is National Deaf Childrens Society padeda su jais kovoti, nes as jau tikriausiai pamesciau viska, nebeturiu nei laiko, nei jegu... verysad.gif

QUOTE(Medute28 @ 2009 08 05, 13:06)

Nu mano nuomone irgi ne kitokia. Mane tas nusiteikimas optimistiskai labai zlugde schmoll.gif Nes paskui vis vien kaip slapiu maisu i galva trenkia visos problemos. man asmeniskai geriau galvoti blogai (bet ne per daug blogai), tai tuo atveju, pajudejus raiai i prieki, jausiuosiu be galo gerai, o jei ir nepajudes, tada nebus per didelio nusivylimo. Aisku, nesu visai juodai viska nusidazius, vis vien tikiuosiu, dziaugiuosiu kiekvienu mazuciu pasiekimu, kiekviena padovanota sypsena wub.gif Tiesiog nusiteikiau, kad kaip bus taip bus smile.gif

Ryt vakare tikriausiai uzsuksim. Nors tikriausiai visa nakti galeciau prie kompo sedeti blush2.gif abejoju ar uzmigsiu blush2.gif galvoj tieeek klausimu rolleyes.gif

Labanaktis 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(NikeZ @ 2009 08 05, 15:00)
user posted image

Su gimtadieniu  wub.gif

ir mes prisidedam prie sveikinimu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Ohoho kad įsibegėjot mamytės, vos spėt paskui jus. lotuliukas.gif thumbup.gif
Visų pirma tai didžiuliai didžiuliai sveikinimai Ramunkai su gimtadieniuku!!!! 4u.gif birthday.gif oro_buckis.gif happybday.gif clap_1.gif wub.gif

user posted image

Taip, kas dėl vaikų tai vaikystėj kažkaip tikrai dažniau tekdavo patyčiu, ignoravimo, buvo prasčiau biški nei dabar. Bet ir gerai gal, su laiku jie man ir padėjo užsiaugint storą skūrą tokiems dalykams. biggrin.gif Šiaip labai padėjo sesė, jos draugai. (Sesė dažnai nuo pat vaikystės mane imdavos į kiemą, laiptinėj pamenu žaisdavom dekių prisidėja, žaislų prisinešę) biggrin.gif Jei lauke iš pašalies kas norėdavo mane pašiept iškart nuo sesės ir jos draugių į dūdą gaudavo, po to ratais mane lenkdavo. lotuliukas.gif Buvo visko, bet aš manau visko ir reikia. Patyriau daug iš tiesų sunkumėlių gyvenime, net tik dėl negalios bet ir dėl kitų visokių dalykėlių, bet iš dalies džiaugiuos. Taip užsigrūdinau, kad dabar ištikus negandoms esu labai tvirta. smile.gif
Niu o dabar atsisveikinu iki sekmadieniuko. Šiandien 11. 45 išlekiu centriukan į generalinę dramos repeticiją, pasiruošimą, pernakvosim dramistų šeimynėlė pas savo dramos "mamą" (centro renginių orginizatorę), kadangi jos namai per žingsnį nuo centro, o rytoj septinta ryto iš centro išjudėsim jau į Rygą. thumbup.gif Oi kaip laukiu. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Gryšim tik vėlų šeštadienio vakarėlį. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernestytaaa: 06 rugpjūčio 2009 - 08:37
user posted image4u.gif Labutis saunuoles 4u.gif Praita karta as rasiau kad nuims mums kelionpinigus.tai va viska isiaiskinom g.gif pas mus apylinkej tokia vista sedi doh.gif Kelionpinigius nuima kam grupe duota trumpam laikui. musu vaikiukams tai negresia bent jau kolkas. lotuliukas.gif Atleiskit man jei ka blush2.gif ax.gif :4u:sveikinu su tortadieniu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalmantinelota: 06 rugpjūčio 2009 - 09:38
Labas rytas smile.gif
Andrėja parpia prieš mankštą, tai turiu minutę čia paskaitinėti smile.gif
Ramunka, su praėjusiu gimtadieniu, kantrybės, stiprybės ir daug gražių akimirkų gyvenime 4u.gif birthday.gif oro_buckis.gif
Atsakyti