Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių plepaliukai :)

QUOTE(joolita @ 2009 08 04, 21:21)
VA VA, tas pas pas mus. dar turiu irasius ogis ir tarakonai. ji pas mane multiku ziurejimo profe. pyksta kai baigiasi multikai, na itariu ji taip kviecia,kad vel ijungciau. supranta,kad reklama rodo. tada jau neziuri televizoriaus. kai tik prasideda naujas multikas,iskarto isistabelija. smile.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jameelah @ 2009 08 04, 19:36)
O tai kaip jinai elgiasi, kai tu ja prilaikai? Ar bando kur nors judeti? Ar tiesiog pasyviai klupo ir viskas? g.gif

ji tada kojom spiriasi ropoti, o rankutes būna dėlioja pati, bet dažniau aš jai padedu. Ji, jei klūpo, tai ima tūpčioti taip juokingai sikniuką kiloti biggrin.gif

Mano zuika multikų nesupranta, bet už tai muzikinių kanalų fanė lotuliukas.gif turi mėgiamas grupes, dainas thumbup.gif filmus žiūri tik tada, jei groja muzika ax.gif

man taip galva kelis kartus apsisuko, kad vos nenugriuvau....atrodo žemė iš po kojų išslydo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2009 08 04, 18:51)
sveikute,
maniske irgi negirdiviena ausyte. bet atsisuka kai pasaukiu vardu. na jei buna isistabelijus i koki multika,tai jos neprisisauksi  doh.gif

O kokio laipsnio kurtumas yra? Cia pas mus skirstoma i svelnu,l vidutini, sunku ir visiska unsure.gif

QUOTE(NikeZ @ 2009 08 04, 18:56)
su maniske jau dabar beda kempiniukas ir simsonai sventas reikalas biggrin.gif rek nerekus biggrin.gif

O kada jusu vaikuciai pradejo dometis teliku? Mano mazge tai ziuri visada, bet nesvarbu jai ar ten teletabiai ar CSI Miami lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Medute28 @ 2009 08 04, 19:58)
ji tada kojom spiriasi ropoti, o rankutes būna dėlioja pati, bet dažniau aš jai padedu. Ji, jei klūpo, tai ima tūpčioti taip juokingai sikniuką kiloti biggrin.gif

man taip galva kelis kartus apsisuko, kad vos nenugriuvau....atrodo žemė iš po kojų išslydo  blink.gif

Mmm g.gif Manoji tai nieko nedaro g.gif Nu gal cia del to, kad pries tai nedaejo man su ja taip daryti blush2.gif gal dar prads ka nors daryti blush2.gif

O kas cia dabar? blink.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
labas rytas,
vakar pas mus buvo masaziste, tai pakeite kelis pratimus, tai taip verke, ne greiciau reke doh.gif vakar po mankstos ji pastate ir jis jau pats perkele kelis zinksniukus thumbup.gif
o mes dar neziurime jokiu filmuku tik reklamas, kai jas rodo kambaryje gali daryti ka nori, ju abieju nera lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kruopa perline @ 2009 08 05, 07:47)
labas rytas,
vakar pas mus buvo masaziste, tai pakeite kelis pratimus, tai taip verke, ne greiciau reke doh.gif vakar po mankstos ji pastate ir jis jau pats perkele kelis zinksniukus thumbup.gif
o mes dar neziurime jokiu filmuku tik reklamas, kai jas rodo kambaryje gali daryti ka nori, ju abieju nera lotuliukas.gif

multikai suprantu ,bet reklamos doh.gif lotuliukas.gif bus reklamu kurejai lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
mes vėl laukiame kinezistės smile.gif vakar mažoji tokia aktyvi buvo po mankštos, kad vos užmigdžiau prieš vidurnaktį biggrin.gif
Geriu kavą ir einu tvarkytis, nes parvežiau vakar mamą iš kaimo su terbom, tai nėr pro kur praeiti, baisu žmogų namo leist blink.gif
Jameelah, na sukasi galva būna, ima ir apsvaigsta taip, kad arba krentu arba turiu kur atsiremti...
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2009 08 05, 09:55)
Labas rytas smile.gif
mes vėl laukiame kinezistės smile.gif vakar mažoji tokia aktyvi buvo po mankštos, kad vos užmigdžiau prieš vidurnaktį biggrin.gif
Geriu kavą ir einu tvarkytis, nes parvežiau vakar mamą iš kaimo su terbom, tai nėr pro kur praeiti, baisu žmogų namo leist  blink.gif
Jameelah, na sukasi galva būna, ima ir apsvaigsta taip, kad arba krentu arba turiu kur atsiremti...

kokia kaina kinezistes ? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NikeZ: 05 rugpjūčio 2009 - 09:50
35 lt, dirba nuo širdies, išmano savo darbą, ji pati dirba naujagimių skyriuje, todėl moka elgtis su vaikais. Labai faina moteris smile.gif mes viena kitą pažinome, kai ji atėjo pirmą kartą pas mus biggrin.gif jei norėsi kontaktų, mielai pasidalinsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2009 08 05, 12:19)
35 lt, dirba nuo širdies, išmano savo darbą, ji pati dirba naujagimių skyriuje, todėl moka elgtis su vaikais. Labai faina moteris smile.gif mes viena kitą pažinome, kai ji atėjo pirmą kartą pas mus biggrin.gif jei norėsi kontaktų, mielai pasidalinsiu smile.gif

gerai jei ka sakysiu ,aciu aciuks.gif kolkas jau baiginejam kursa sanatorijoj "pusyno kelias",veliau bus matyt po atostogu vacation4.gif
Atsakyti
ir kas ten įeina į tą kursą? tu per polikliniką gavai kelialapį? papasakok, galvoju ir aš rudenį į ją Andrėją vežioti..
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2009 08 05, 12:53)
ir kas ten įeina į tą kursą? tu per polikliniką gavai kelialapį? papasakok, galvoju ir aš rudenį į ją Andrėją vežioti..

as savo saskaita ,privaciai 160 lt 10 kartu vis pigiau nei namo rolleyes.gif manksta (pratampymai)ant kamuolio grindu volo ...... na normali manksta,bet be masazo ............ schmoll.gif
man patiko ,silta aplinka ir kinezistes ......... 4u.gif

mes diagnozes neturim ,mums nieks nepriklauso ,mes viska uz savo lesas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NikeZ: 05 rugpjūčio 2009 - 12:04