Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių plepaliukai :)

ot mano pana pavarė blink.gif
atvažiavo kinezistė, tik nurengiau vaiką ir kad pradėjo klykti, tikra ta žodžio prasme klykti, ašaros kaip pupos, net pasikūkčiodama kaip didelis vaikas verkia, nuraminu ant rankų, dedu ant stalo, tik padedu ir vėl ta pati daina doh.gif ir niekaip nenuraminom, palikom pirmadieniui..sakau bus kaip ir su vėsiu vandeniu, mes mėginom ją grūdinti nuliedami vis vėsiu vandenuku, tai po kelių kartų jau nešama į vonią pradėjo rėkti, paskui, kol suprato, kad vonioj tik šikniuką plausim.. doh.gif va ir dabar, reikia daryti pratimus, kurie jai nepatinka ar sunkiau sekasi, tai ir pradėjo klykti, vos nuraminom, gal pusvalandį vaikas klykė kaip baisiausioj isterijoj, siaubas unsure.gif aš suprantu, per vasarą gal tik savaitę turėjom pertrauką, gal pavargo.. žiūrėsim kaip bus....
ech, kaip aš norėčiau vieno vienintelio noro išsipildymo....o dėl kitų norų ar deja vue, tai taip, būna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2009 08 21, 20:04)
ot mano pana pavarė  blink.gif
atvažiavo kinezistė, tik nurengiau vaiką ir kad pradėjo klykti, tikra ta žodžio prasme klykti, ašaros kaip pupos, net pasikūkčiodama kaip didelis vaikas verkia, nuraminu ant rankų, dedu ant stalo, tik padedu ir vėl ta pati daina  doh.gif  ir niekaip nenuraminom, palikom pirmadieniui..sakau bus kaip ir su vėsiu vandeniu, mes mėginom ją grūdinti nuliedami vis vėsiu vandenuku, tai po kelių kartų jau nešama į vonią pradėjo rėkti, paskui, kol suprato, kad vonioj tik šikniuką plausim.. doh.gif  va ir dabar, reikia daryti pratimus, kurie jai nepatinka ar sunkiau sekasi, tai ir pradėjo klykti, vos nuraminom, gal pusvalandį vaikas klykė kaip baisiausioj isterijoj, siaubas  unsure.gif  aš suprantu, per vasarą gal tik savaitę turėjom pertrauką, gal pavargo.. žiūrėsim kaip bus....
ech, kaip aš norėčiau vieno vienintelio noro išsipildymo....o dėl kitų norų ar deja vue, tai taip, būna smile.gif
Mano berniukas visada labai juokias kai tik pradedi ji manstint. Kadangi jis toliaregis tai pries jo akis jai tik kas juda jis labai juokias net pasikukciodamas.
Atsakyti
na paprastai ir Andrėja kikena, daug kalba, bet vakar o jau šiandien, tai nesuprantu kas darosi, na dantukas vienas keliauja, matyt kad jis ir maudžia jai sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2009 08 21, 19:04)
ot mano pana pavarė  blink.gif
atvažiavo kinezistė, tik nurengiau vaiką ir kad pradėjo klykti, tikra ta žodžio prasme klykti, ašaros kaip pupos, net pasikūkčiodama kaip didelis vaikas verkia, nuraminu ant rankų, dedu ant stalo, tik padedu ir vėl ta pati daina  doh.gif  ir niekaip nenuraminom, palikom pirmadieniui..sakau bus kaip ir su vėsiu vandeniu, mes mėginom ją grūdinti nuliedami vis vėsiu vandenuku, tai po kelių kartų jau nešama į vonią pradėjo rėkti, paskui, kol suprato, kad vonioj tik šikniuką plausim.. doh.gif  va ir dabar, reikia daryti pratimus, kurie jai nepatinka ar sunkiau sekasi, tai ir pradėjo klykti, vos nuraminom, gal pusvalandį vaikas klykė kaip baisiausioj isterijoj, siaubas  unsure.gif  aš suprantu, per vasarą gal tik savaitę turėjom pertrauką, gal pavargo.. žiūrėsim kaip bus....

juk cia yra puiku,vaikas supranta,kas jai patinka,o kas ne mirksiukas.gif mane vis taip ramindavo kineziste. o kiek jus mokate uz atvykima i namus?
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2009 08 21, 22:12)
juk cia yra puiku,vaikas supranta,kas jai patinka,o kas ne mirksiukas.gif  mane vis taip ramindavo kineziste. o kiek jus mokate uz atvykima i namus?
Man moket nereikia.Tik pati palepinu.
Atsakyti
QUOTE(Dalmantinelota @ 2009 08 21, 21:15)
Man moket nereikia.Tik pati palepinu.

as veziojau privaciai, bet va kai vyras nustojo moketi elementus pritrukau pinigeliu,tai teko atsisakyti kuriam laikui.
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2009 08 22, 08:01)
as veziojau privaciai, bet va kai vyras nustojo moketi elementus pritrukau pinigeliu,tai teko atsisakyti kuriam laikui.
Maza to kad isdave dar ir prie islaikymo nepasirupina doh.gif Nesuprantu kaip jis gali ramiai miegoti?
Atsakyti
Sveikutės smile.gif
mes trumpam, ruošiamės vėl prie namuko padirbėti smile.gif mažoji pikta kaip širšė, viską suverčiu dantukui, bet manau, kad ne jis vienas kaltas dėl to. Jos kvėpavimas apsunkintas stridoro sad.gif ir tas ją labai erzina, kad ir kokioj padėty būtų, jai sunku kvėpuoti, rodos įkvepia tai net visi žebriukai pasikelia, kaip jai tai sunku daryti sad.gif o dar seilės tąsios ir gargaliuoja gale gerklytės, nebežinau ką daryti...
Kinezistė mums kainuoja 35 lt kartas, tai mankšta ir masažas, dirba valandą. Viskas buvo gerai iki ketvirtadienio, o vakar, kaip jau rašiau, taip ir palikom, nes vaikas isteriškai verkė sad.gif
taip, tokius vyrus reikia už kiaušų karti, kad nesirūpina savo vaikais, nesvarbu, kokie jie yra, juk tai jo dalelė...
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2009 08 22, 11:51)
Sveikutės smile.gif
mes trumpam, ruošiamės vėl prie namuko padirbėti smile.gif mažoji pikta kaip širšė, viską suverčiu dantukui, bet manau, kad ne jis vienas kaltas dėl to. Jos kvėpavimas apsunkintas stridoro sad.gif ir tas ją labai erzina, kad ir kokioj padėty būtų, jai sunku kvėpuoti, rodos įkvepia tai net visi žebriukai pasikelia, kaip jai tai sunku daryti sad.gif o dar seilės tąsios ir gargaliuoja gale gerklytės, nebežinau ką daryti...
Kinezistė mums kainuoja 35 lt kartas, tai mankšta ir masažas, dirba valandą. Viskas buvo gerai iki ketvirtadienio, o vakar, kaip jau rašiau, taip ir palikom, nes vaikas isteriškai verkė sad.gif
taip, tokius vyrus reikia už kiaušų karti, kad nesirūpina savo vaikais, nesvarbu, kokie jie yra, juk tai jo dalelė...
Nunese savo rura ir pinigus nesa kitai o vaikas......Bus kiekvienam pagal nuopelnus . schmoll.gif
Atsakyti
Mergaites 4u.gif noriu visoms palinketi sielos ramybes,meiles svelnumo ir begaliniu dziaugsmingu akimirku 4u.gif wub.gif Linkejimai vasaros uzdarymui.O visiems maziesiems dideliu pasiekimu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2009 08 22, 10:51)
Sveikutės smile.gif

o tai kodel jai sunku kvepuoti? migle taippat buna gargaliuja seiles viduj,atrodo net noris atsikrenksti uz ja.
o jus cia vlniuje? kaip tai neatkreipiau demesio is kur jus. jus tikrai nedaug mokate,jei ji net i namus atvyksta.
vat kad nesirupina,teisme per skirybas, klausia jo teiseja,ka jis vaikui padeda. jis sako nupirkau automobiline kedute,o ji ir juoktis pradejo. sako per keturis metus tik kedute nupirkot? lotuliukas.gif
as pykau ant jo is pradziu,verkiau....bet dabar jau pripratau auginti viena. nes nuo 11men,as ja viena auginu.

Papildyta:
QUOTE(Dalmantinelota @ 2009 08 22, 07:39)
Maza to kad isdave dar ir prie islaikymo nepasirupina doh.gif Nesuprantu kaip jis gali ramiai miegoti?

oi patikek,dar ir kaip ramiai miega. jis teisme sake,kad vaikui nieko neduos,nes valstybe jai moka. ir jai turi to uztekti.
ai daug prisiklausiauvisko....
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2009 08 22, 17:53)
o tai kodel jai sunku kvepuoti? migle taippat buna gargaliuja seiles viduj,atrodo net noris atsikrenksti uz ja.
o jus cia vlniuje? kaip tai neatkreipiau demesio is kur jus. jus tikrai nedaug mokate,jei ji net i namus atvyksta.
vat kad nesirupina,teisme per skirybas, klausia jo teiseja,ka jis vaikui padeda.  jis sako nupirkau automobiline kedute,o ji ir juoktis pradejo. sako per keturis metus tik kedute nupirkot?  lotuliukas.gif
as pykau ant jo is pradziu,verkiau....bet dabar jau pripratau auginti viena. nes nuo 11men,as ja viena auginu.

Papildyta:

oi patikek,dar ir kaip ramiai miega. jis teisme sake,kad vaikui nieko neduos,nes valstybe jai moka. ir jai turi to uztekti.
ai daug prisiklausiauvisko....
Jis tave isdave paliko bet bent jau zinai kokia gyvate turejai uzanty. schmoll.gif Jus abi saunuoles pasirupinsit viena kita bet kas juo rupinsis.....tikrai suprantu kaip nelengva kaip reikalingas artimas zmogus ir palaikymas bet kaip minejau rasi ta TIKRAJI DRAUGA linkiu to is visos sirdies wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalmantinelota: 22 rugpjūčio 2009 - 16:06