Įkraunama...
Įkraunama...

TARO III - tęsiame toliau

QUOTE(corpse rozmarinas @ 2009 08 07, 14:42)
chiro, tikrai nemanau, kad tu juos pažįsti mirksiukas.gif

As LT nedaug pazystu...bent jau asmeniskai
Atsakyti
todėl ir sakau, kad nežinai tikrosios padėties. jeigu nori galiu tau atsiust nuoroda i busima projekta.
Atsakyti
QUOTE(corpse rozmarinas @ 2009 08 07, 14:42)

Kam istrynei? biggrin.gif As istryniau,nes pagalvojau,kad cia ne mano reikalai,kas kur eina ir ka daro.....
Atsakyti
aš ištryniau, nes pamaniau, kad per žiauru iš mano pusės.
Atsakyti
QUOTE(corpse rozmarinas @ 2009 08 07, 14:44)
todėl ir sakau, kad nežinai tikrosios padėties. jeigu nori galiu tau atsiust nuoroda i busima projekta.

Butu idomu.....
Atsakyti
Galim, įsiterpsiu, ginčiuose gimsta tiesa... visi skirtingų dalykų žinovai... na būkit geros, baikit pagaliau bigsmile.gif Jūs abi nepakartojamos smile.gif Ir prašau manęs neužsipulti, aš wub.gif todėl nepakaltinama biggrin.gif Sugebu tik aplink gėrį, šilumą ir pagarbą matyt... ką jūs irgi matot bigsmile.gif abi ...
Atsakyti
tai čia nieko asmeniško. bent jau iš mano pusės, bet kai man prieš nosį pamojuoja kaulu, aš būtinai turiu įkąst ir į ranką.
Atsakyti
Geras,o as net nesupratau,kad cia nevisai draugiska situacija....Tada salinuosi-man nereikia jokiu neigiamu emociju....
Atsakyti
Grįžtam prie Taro 4u.gif
Chiromante, aš pagal gimimo datą, paskui pagal vardą, po to pagal dieną esu kortas atsirinkus sau, sakyčiau labai atitinka, o dar turėtų įtakos ir giminės pavardė?
Nors aš nuo savo giminių, tai toli, kaip iki Mėnulio nuėjau , net nebendrauju, bet jaučiu, kad veikti gali dar g.gif
Atsakyti
nieko neigiamo. aš tikras angelėlis.
Atsakyti
QUOTE(vailet2 @ 2009 08 07, 15:04)
Grįžtam prie Taro  4u.gif 
Chiromante, aš pagal gimimo datą, paskui pagal vardą, po to pagal dieną esu kortas atsirinkus sau, sakyčiau labai atitinka, o dar turėtų įtakos ir giminės pavardė?
  Nors aš nuo savo giminių, tai toli, kaip iki Mėnulio nuėjau , net nebendrauju, bet jaučiu, kad veikti gali dar  g.gif

Yra ne viena sistema,-as galiu parasyti,kuria naudoju asmeniskai as.

1.Asmenybes korta,kuri charakterizuoja isvaizda(reiketu tikrinti),elgesi ir tai,kaip mes veikiame kitus.Skaiciuojama,sudejus pilna gimimo data.

2.Charakterio korta-rodo vidine esybe.Skaiciuojama sudejus asmenybes kortos skaicius.Jei jis vienazenklis,tai asmenybes ir charakterio kortos sutampa.

3.Augimo korta,rodanti asmenybes vystymosi krypti esamais metais.Skaiciuojama sudedant dimimo diena,menesi ir einamuosius metus.
Atsakyti

O numerologiskai siaip jau skaiciuojama mergautine pavarde.Kazkur jau esu rasiusi,bet galiu dar karta parasyti,jei kam nors reikia.Man asmeniskai numerologija visai ne prie sirdies,bet zmonem su matematiniu mastymu,manau,kad tikrai puikus budas labiau save pazinti.

1.Gyvenimo kelio skaicius (cia kaip ir asmenybes korta) skaiciuojamas,sudejus gimimo data.Sis skaicius parodo (rekomenduoja),ka reiketu daryti gyvenime,kuria linkme eiti...

2.Israiskos skaicius. Vardo ir mergautines pavardes visu raidziu suma.Sis skaicius rodo,kokias savybes gavote gimdami.Butent jas reiketu vystyti.....

3.Dvasiniu siekiu skaicius.Vardo ir merg.pavardes visu balsiu suma.Tai savybes,kurios jus zavi ir nesamoningai siekiate pats jas tureti.Pagal tai intuityviai renkamasi aplinka-draugai,partneriai.

4.Individualumo skaicius.Visu vardo ir pavardes priebalsiu suma.Sis skaicius parodo,koks jus atrodote aplinkiniams (kaip suprantu,tai kazkas panasaus kaip Asc.)

5.Realizacijos skaicius (isijungia po 30 m. Tai cia turbut bus kaip kylantis karminis mazgas) Skaiciuojamas,sudedant gyvenimo kelio skaiciu ir israiskos skaiciu. Tai gyvenimo tikslas.To reiketu siekti.

O toliau plati dirva interpretacijai......
Atsakyti