Liko 1-5 Taurės.
QUOTE(Chiromante @ 2009 08 16, 15:32)
....nepamenu-rasiau ar ne,bet turejau (ir dar nebaigiau) labai idomu bandyma-Taro pagalba nustatyti paveikslo,kuris tapytas pries 15 metu ne visai graziom aplinkybem, energetika.
Kaip įdomu...

Nerašei, papasakok, kai netingėsi.
Niekada, ka galvoji apie susitikima rytoj vakare?
Merginos, suku galvą kaip dėlionių metu gaunasi apverstos kortos
Juk jei jos būna gražiai sudėtos ir jos maišomos gi neapsiverčia
Ar dėlionės metu jos gali būti taip atvirkščiai atverčiamos

QUOTE(Lorette @ 2009 08 16, 23:22)
Merginos, suku galvą kaip dėlionių metu gaunasi apverstos kortos
Juk jei jos būna gražiai sudėtos ir jos maišomos gi neapsiverčia
Ar dėlionės metu jos gali būti taip atvirkščiai atverčiamos

Vienas is budu, manau, pats rimciausias - maisai kortas, perkeli i kelias kruveles, viena kruvele apverti aukstyn kojom, kad butu priesingon pusen, ir vel viska ismaisai. o tada jau trauki kortas ir taip ju bus apverstu

Man patinka toks budas-uzsidegu zvake,smilkala (drusa ir vanduo visada ant kortu stalo-kaip zemes ir vandens stichijos),kortas paskleidziu veduokle ir tada abiem rankom maisau,tuo pat metu "kreipdamasi" i stichijas.....Zinoma-tai darau tik budama viena
Zinoma,tai tikrai nebutina,bet man ziauriai patinka

Ačiū, dabar jau aišku

kiek esu girdejusi , kad kitos atrenka kad nebutu apverstos kortos , jei reikia jos pacios apsivercia
idomu
idomu

Sveikos mamytes,
Noriu pasidometi, gal zinot kur galima atsispausdinti taro kortas su aprasymais (butu smagu lietuviu kalba
) ar kazka panasaus? Jeigu nesunku, parasykite i az
Labai aciu
Noriu pasidometi, gal zinot kur galima atsispausdinti taro kortas su aprasymais (butu smagu lietuviu kalba

Labai aciu

QUOTE(eglutej22 @ 2009 08 19, 22:00)
Sveikos mamytes,
) ar kazka panasaus? Jeigu nesunku, parasykite i az
Labai aciu

Labai aciu

O gal noretum pabandyti pati nusipiesti? Cia nereikia jokiu dailininkisku sugebejimu