Įkraunama...
Įkraunama...

TARO III - tęsiame toliau

QUOTE(Chiromante @ 2009 08 07, 17:28)
O numerologiskai siaip jau skaiciuojama mergautine pavarde.Kazkur jau esu rasiusi,bet galiu dar karta parasyti,jei kam nors reikia.Man asmeniskai numerologija visai ne prie sirdies,bet zmonem su matematiniu mastymu,manau,kad tikrai puikus budas labiau save pazinti.

1.Gyvenimo kelio skaicius (cia kaip ir asmenybes korta) skaiciuojamas,sudejus gimimo data.Sis skaicius parodo (rekomenduoja),ka reiketu daryti gyvenime,kuria linkme eiti...

2.Israiskos skaicius. Vardo ir mergautines pavardes visu raidziu suma.Sis skaicius rodo,kokias savybes gavote gimdami.Butent jas reiketu vystyti.....

3.Dvasiniu siekiu skaicius.Vardo ir merg.pavardes visu balsiu suma.Tai savybes,kurios jus zavi ir nesamoningai siekiate pats jas tureti.Pagal tai intuityviai renkamasi aplinka-draugai,partneriai.

4.Individualumo skaicius.Visu vardo ir pavardes priebalsiu suma.Sis skaicius parodo,koks jus atrodote aplinkiniams (kaip suprantu,tai kazkas panasaus kaip Asc.)

5.Realizacijos skaicius (isijungia po 30 m. Tai cia turbut bus kaip kylantis karminis mazgas) Skaiciuojamas,sudedant gyvenimo kelio skaiciu ir israiskos skaiciu. Tai gyvenimo tikslas.To reiketu siekti.

O toliau plati dirva interpretacijai......

Aciu labai, kaip tik dar 3-5 punktu neissinagrinejau, reikia paziuret, nes tai stipriu atitikimu yra tarp Taro kortu nesamos zinios ir numerologijos.
Atsakyti
laba diena, pries metus nusipirkau taro kortas. skaiciau teorija, straipsnius apie burima, bandziau savarankiskai mokytis, deliojau ivairias deliones, praktikavausi burdama draugus, bet...nepagavau kampo. nemoku interpretuot kortu reiksmiu, o iskalt kortu reiksmes atrodo truputi beprasmiska. vistik labai noriu ismokti gerai burti, bet itariu, kad be gero mokytojo neapsieisiu. taigi, mano klausimas: gal kaune atsirastu galinciu man pagelbeti, gal turite kontaktus zmogaus, kuris galetu apmokyti?
Atsakyti
QUOTE(silveretta @ 2009 08 07, 19:37)
laba diena, pries metus nusipirkau taro kortas. skaiciau teorija, straipsnius apie burima, bandziau savarankiskai mokytis, deliojau ivairias deliones, praktikavausi burdama draugus, bet...nepagavau kampo. nemoku interpretuot kortu reiksmiu, o iskalt kortu reiksmes atrodo truputi beprasmiska. vistik labai noriu ismokti gerai burti, bet itariu, kad be gero mokytojo neapsieisiu. taigi, mano klausimas: gal kaune atsirastu galinciu man pagelbeti, gal turite kontaktus zmogaus, kuris galetu apmokyti?

O gal tu pirma turetum atsakyti sau i klausima, kodel nori ismokti gerai pranasaut? Metai ilgas laiko tarpas, kortos jos turejo pradet kalbet tau. Nebent labai retai naudojai, mokymasis jomis dirbti yra darbas, ne visoms kanalai greit atsiveria ( kai kam is viso neatsiveria ir neatsivers), bet tie zmones, kurie jomis mokosi dirbti pagal bet kokios literaturos patarimus turi uzsiimti tuo po kelias valandas i diena. Apie "iskalima" cia kalbo buti negali, nuo to ir netapsi gera pranasautoja.
Tai pirmiausia siulyciau sau sukonkretint, kam tau PACIAI to reikia
Atsakyti
Mergaitės, nesidėliojat kortų ar visos urmu atostogaujat?
Atsakyti
QUOTE(tolima @ 2009 08 10, 12:07)

Persikraustė visos į rozmarino forumą mirksiukas.gif
Pakartosiu savo klausimą iš ten..

Prieš pora dienų gavau Nefertari's tarot kortas, tai kyla daug klausimų..
Prie Vaito simbolikos jau buvau pripratus-viskas sugulę tvarkingai galvoj, o čia viskas kažkaip kitaip..

Labai gražios kortos, bet klausimas kyla, kiek jose autentikos-kas čia ištikrųjų paimta iš Egipto, o kas tik šiaip dailininkės fantazija..
Ar verta pasikliaut būtent šitais simboliais ar vis tiek viską transformuoti į Vaito metodiką

Žoddžiu, kol kas pasimetus-žiūrinėju kortytes, grožiuosi vaizdais, bet kol kas nesiryžtu rimtai naudot..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svetima: 10 rugpjūčio 2009 - 14:16
QUOTE(svetima @ 2009 08 10, 15:15)
Persikraustė visos į rozmarino forumą mirksiukas.gif
Pakartosiu savo klausimą iš ten..

Prieš pora dienų gavau Nefertari's tarot kortas, tai kyla daug klausimų..
Prie Vaito simbolikos jau buvau pripratus-viskas sugulę tvarkingai galvoj, o čia viskas kažkaip kitaip..

Labai gražios kortos, bet klausimas kyla, kiek jose autentikos-kas čia ištikrųjų paimta iš Egipto, o kas tik šiaip dailininkės fantazija..
Ar verta pasikliaut būtent šitais simboliais ar vis tiek viską transformuoti į Vaito metodiką 

Žoddžiu, kol kas pasimetus-žiūrinėju kortytes, grožiuosi vaizdais, bet kol kas nesiryžtu rimtai naudot..

na, nereikia teigti, kad visai persikraustėm, bet buvo sudėtinga pačiai su savim kalbėtis lotuliukas.gif
Nefertaris man tikrai padeda, bet aš paauglystėj buvau Egipto kultūra susidomėjus, tai man jų simboliai nemaišo, mitologija irgi.
O svarbiausia savęs paklaust, kam tau reikia šitos kortų kaladės, ar tiesiog, kad kažkas kažką parašė, ar manai, kad ji tau padės mirksiukas.gif
Man buvo pakankamai sudėtinga apsiprast, ir miegojom kartu, ir į darbą ėjom, ir migrena buvo nuo jos, bet dabar jau drinks_cheers.gif
Bet kortas aš laikau ne pirmą ir ne antrą mėnesį rankose.
O Egipto simboliai tikrai įdomūs smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vailet2: 10 rugpjūčio 2009 - 14:55
Vailet2, tai yr ir skaitytoju, ne tik rasytoju smile.gif
Kur ieskotis Rozmarino forumo?
Ciukcia ne pisatelj...
Atsakyti
Forumas
Atsakyti
QUOTE(niekada @ 2009 08 10, 18:13)

aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tolima @ 2009 08 10, 15:07)

ai, tai jau dave mirksiukas.gif nespejau greiciau, bandau namus kuoptis smile.gif
Atsakyti
nu bet kaip sunku i kita troba eit...
Atsakyti
QUOTE(tolima @ 2009 08 11, 13:21)
nu bet kaip sunku i kita troba eit...

Įsivaizduokim, kad turim du namus bigsmile.gif Vieną - poilsiavietę pvz. smile.gif
Atsakyti