Įkraunama...
Įkraunama...

TARO III - tęsiame toliau

hmmmmmmmm, pasivaiksciojau po nauja poilsiaviete, namo traukia:)))
Atsakyti
Labukas visoms smile.gif Forume skaičiau jūsų diskusijas apie baltas kortas.
Mano kortų kaladėje dvi baltos kortos bigsmile.gif smile.gif Mano manymu viena yra DA, o kita - MA. O gal klystu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorette @ 2009 08 11, 18:04)
Labukas visoms smile.gif Forume skaičiau jūsų diskusijas apie baltas kortas.
Mano kortų kaladėje dvi baltos kortos bigsmile.gif  smile.gif Mano manymu viena yra DA, o kita - MA. O gal klystu g.gif

Klysti biggrin.gif Viena yra tam,kad jeigu kada nors pamesi kokia nors korta,tai vietoj jos idesi ta antraja "balta" korta.....
Papildyta:
QUOTE(tolima @ 2009 08 11, 17:01)
hmmmmmmmm, pasivaiksciojau po nauja poilsiaviete, namo traukia:)))

As irgi tokia prisirisanti koncervatore....sunkiai priimu naujoves bigsmile.gif Vargstu,kol atsirenku,-kieno zinutes kas cituoja,o kas atsako....
Atsakyti
QUOTE(vailet2 @ 2009 08 10, 12:46)
na, nereikia teigti, kad visai persikraustėm, bet buvo sudėtinga pačiai su savim kalbėtis  lotuliukas.gif 
  Nefertaris man tikrai padeda, bet aš paauglystėj buvau Egipto kultūra susidomėjus, tai man jų simboliai nemaišo, mitologija irgi.
  O svarbiausia savęs paklaust,  kam tau reikia šitos kortų kaladės, ar tiesiog, kad kažkas kažką parašė, ar manai, kad ji tau padės  mirksiukas.gif 
Man buvo pakankamai sudėtinga apsiprast, ir miegojom kartu, ir į darbą ėjom, ir migrena buvo nuo jos, bet dabar jau  drinks_cheers.gif
Bet kortas aš laikau ne pirmą ir ne antrą mėnesį rankose.
O Egipto simboliai tikrai įdomūs  smile.gif

Teks pasidmėt tais Egipto simboliais..
Kaladę gavau dovanų, vietoj Croulio, kuris nenori kol kas pas mane ateit rolleyes.gif

Kuo toliau, tuo labiu jinai man patinka...
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2009 08 12, 00:25)
Klysti biggrin.gif  Viena yra tam,kad jeigu kada nors pamesi kokia nors korta,tai vietoj jos .....

Na, antros baltos kortos aš ir nenaudoju, ji dėžutėje ir lieka. Tiesiog mintyse taip buvau sumąsčiusi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lorette: 12 rugpjūčio 2009 - 11:43
Mistika, kelias dienas prastai veikė netas, maniau, kad jau neprisijungsiu čia niekad biggrin.gif
Atsakyti
Mergučės, aūūū... Aš atostogauju, o čia - tylu bigsmile.gif Linabalt, gal galėtum permest man Chiro išmintį jau? 4u.gif wub.gif 4u.gif blush2.gif doh.gif tongue.gif cool.gif sunglasses2.gif tourist5.gif vacation1.gif vacation4.gif
Atsakyti
Kad Chiro dar nebaigė savo išminties... Ar jau?
Atsakyti
QUOTE(niekada @ 2009 08 16, 14:21)
Kad Chiro dar nebaigė savo išminties... Ar jau?

Čia subtili užuomina, kad jau baigtų... blush2.gif Juk nedaug liko, kaip suprantu biggrin.gif
Atsakyti
Nedaug, kelios taurės...
Atsakyti
QUOTE(niekada @ 2009 08 16, 14:42)
Nedaug, kelios taurės...

Tikiuosi, kad greitu laiku tarp tų kitų, tikrų, taurių prie baseino užbaigs ir mums rūpimas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitra: 16 rugpjūčio 2009 - 13:45
QUOTE(Vitra @ 2009 08 16, 13:45)
Tikiuosi, kad greitu laiku tarp tų kitų, tikrų, taurių prie baseino užbaigs ir mums rūpimas biggrin.gif

hihihi.gif Galetumet ir jus prisijungti,kol dar orai leidzia bigsmile.gif Dabar su la jure isgrudom vyrus su visais vaikais vazinetis vandens motociklais,o pacios megaujames saule,baseinu,pirtimi...tuoj kepsim darzoves ant lauzo wub.gif

Taures baigsiu,tik priminkit,kurios dar liko.

....nepamenu-rasiau ar ne,bet turejau (ir dar nebaigiau) labai idomu bandyma-Taro pagalba nustatyti paveikslo,kuris tapytas pries 15 metu ne visai graziom aplinkybem, energetika.
Atsakyti