Įkraunama...
Įkraunama...

TARO III - tęsiame toliau

QUOTE(Helllen @ 2009 09 20, 18:37)
O delioneje buvo tik trys kortos? Nei viena neapversta?

Taip ,tik trys,ne viena neapversta.Ar zinote,ka reiskia? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(maybe24 @ 2009 09 20, 20:24)
Labas,mamukai.Sios temos neseku,bet turiu sioki toki klausima,galvoju,gal atsiras kas nors,kas man pagelbes.Sia vasara pirma karta mane bure taro kortomis ir ,man paklausus apie vieno man artimo zmogaus ateiti iskrito tokios kortos:viduryje sirdziu valetas ,is desines kryziu karalius ,o is kaires korta,ant kurios pavaizduotas kryzius.Bureja kazkaip miglotai man bande paaiskinti,taciau man pasirode,kad ji kazko nenori sakyti.Gal atsirastu,kokia mamyte,turinti patirties ir galetu man pasakyti,siu iskritusiu kortu reiksme,buciau be galo dekinga  4u.gif

Jei nenorejo sakyti,gal taip ir reikia... mirksiukas.gif
Delione buvo butent tos burejos ir ta interpretacija gali paaiskinti tiksliausiai tik ji pati.
Pamirsk tai smile.gif
Atsakyti
Kvailas kalusimas, bet visgi blush2.gif Kaip dažnai galima eiti būrtis taro kortomis?
Atsakyti
QUOTE(Olinda @ 2009 09 27, 15:50)
Kvailas kalusimas, bet visgi  blush2.gif Kaip dažnai galima eiti būrtis taro kortomis?

Jokiu pagrįstu apribojimu nera....Gali eiti tiek,kiek sugebi adekvaciai priimti informacija ir,savaime suprantama,-tikrai "su reikalu"...Ant durniaus klausdama,gautum ir atsakyma "ant durniaus".... smile.gif Visi bet kokios rusies apribojimai reikalingi burejoms,o ne kortoms.....
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2009 09 27, 16:56)
Jokiu pagrįstu apribojimu nera....Gali eiti tiek,kiek sugebi adekvaciai priimti informacija ir,savaime suprantama,-tikrai "su reikalu"...Ant durniaus klausdama,gautum ir atsakyma "ant durniaus".... smile.gif Visi bet kokios rusies apribojimai reikalingi burejoms,o ne kortoms.....

O kokie pagrindiniai apribojimai buriant kortomis? Ar jie skirtingi deliojant kortas sau / kitam?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Helllen: 04 spalio 2009 - 12:56
Nera jokiu apribojimu. Chiromante norejo pasakyti, kad burejos pacios sau tu apribojimu prisigalvoja, nes JOMS to reikia, o ne kortoms.
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2009 10 04, 15:24)
Nera jokiu apribojimu. Chiromante norejo pasakyti, kad burejos pacios sau tu apribojimu prisigalvoja, nes JOMS to reikia, o ne kortoms.

Aciu 4u.gif

Mergaites, radau tokia delione. Noriu jusu nuomones apie ja.
Pabandysiu paaiskinti.
Delione metams (12 men). Issirenkame 6 kortas is kalades, kurios simbolizuotu sritis, kurios mums rupi (meile, pinigai, darbas ir pan.). Sias isdeliojame stulpeliu zemyn. Tada sumaisome kortas ir deliojame: prie kiekvienos pasirinktos kortos eilute is kaires i desine 12 kortu (viena korta vienam menesiui). Ir taip gauname delione kiekvienai dominanciai sriciai metams i prieki pamenesiui.
T.y 1 stulpelis - musu pasirinktos sesios sritys
2- sausio menesio situacija
3- vasario
ir t.t.

Atsakyti
Jeigu jinai tau patinka ir jauti,kad "dirba",tai ir naudok biggrin.gif Dar gali pabandyti (nepamenu-rasiau ar ne) kitus du variantus.Delioji Didyji astrologini rata-Pirmas bustas,antras bustas ir t.t. (pirmas prasideda kaip laikrodyje 3 val.) Bustu reiksmes galima susirasti bet kuriame astro puslapyje.

Antras variantas-delioji toki pat rata,tik pradedi nuo "12 val. pozicijos" ir tai bus 12 kortu-12 menesiu .Tarkim delioji siandien tai ir pradedi nuo spalio.Po to kai apeisi visa rata (12 kortu) pagal laikrodzio rodykle,istrauk kiekvienai pozicijai po antra korta tik jau pries laikrodzio rodykle.Tokiu budu padalinsi kiekviena menesi i dvi savaites.Pries deliodama pirmaji rata,i viduri padedi pirmojo pusmecio korta,o pries deliodama antra,padedi antrojo pusmecio.....

Siodseliones nera labai paprastos ir tam,kad jas teisingai nterpretuoti,reikia siokios tokios patirties,bet jei nebandysi-niekada jos ir neigysi,ane? bigsmile.gif
Atsakyti
Dekui 4u.gif
Zinoma, jei nebandysi, niekada neismoksi, o viskas ateina per praktika.

Turiu klausima: jei dabar spalis, tai pirmoji korta 12h pozicijoje ir bus spalio prognoze? Ar spalio prognoze bus ties 9h ir pirmaja korta reikia deti i 9h pozicija? O gal delione pradeti no 12h, bet interpretuoti nuo 9h - spalio?

ieskojau sio atsakymo ir apie zodiako rata, bet niekur neradau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Helllen @ 2009 10 05, 10:53)
Dekui  4u.gif
Zinoma, jei nebandysi, niekada neismoksi, o viskas ateina per praktika.

Turiu klausima: jei dabar spalis, tai pirmoji korta 12h pozicijoje ir bus spalio prognoze? Ar spalio prognoze bus ties 9h ir pirmaja korta reikia deti i 9h pozicija? O gal delione pradeti no 12h, bet interpretuoti nuo 9h - spalio?

ieskojau sio atsakymo ir apie zodiako rata, bet niekur neradau  g.gif

Taip-12 val pozicijos bus spalis biggrin.gif Jeigu tau labiau patinka delioti nuo 3 val pozicijos-taip ir daryk-rezultatas nuo to nepasikeis.Visada sau ir kortoms turi "pasakyti",kad PAS TAVE BUS BUTENT TAIP......Manau,kad internete tikrai turetum rasti apie astrologinio rato delione-as rasau is savu uzrasu bigsmile.gif Be to turesi proga pasitikrinti savo spali,nes jau 5 dienos praejo,o korta, rodanti pirmasias spalio dvi savaites,turetu atspindeti ir jau ivykusius ivykius per sias 5 dienas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue Rose @ 2009 09 10, 22:46)
ramune.j. , gal jums verčiau pradėti nuo paprastenės- Juliet Sharman Burke kaladės? Ji parduodama knygynuose violetiniame kube- štai tokiame:
user posted image
Žinoma, kiekvienam savas pasirinkimas, bet manyčiau, kad su G.O.M. kortomis pradėti mokytis tikrai gali būti sunkoka  g.gif

Vakar tokį kubą su taro kortos nusipirkau Akropolio Maximoj wub.gif bigsmile.gif Labai apsidžiaugiau radus rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės , norėjau paprašyti jūsų pagalbos , gal kuri galėtų paburti man blush2.gif nes dabar esu kryžkelese ir patarimo reiktų g.gif žinoma , jei kuriai būtų nesunku 4u.gif
Atsakyti