Įkraunama...
Įkraunama...

TARO III - tęsiame toliau

QUOTE(vailet2 @ 2009 11 20, 14:04)
Kiek pastebėjau, labai daug moterų kreipiasi per asmeninį paštą, jei tik rašai ką nors būrimo temoje. Kai kurios iškart su klausimais konkrečiais ,  "tipo" pasakykit man, kas bus su manim toliau. Tada tenka pasakyti, kad pilnas internetas adresų moterų, kurios iš to duoną valgo. O čia rašančių žmonių laikas vis gi irgi yra brangus ir jos gali pasirinkti, ar jį skirti  nepažįstamiems žmonėms, atsakinėjant į klausimus. Juk nerašom praktikuojančių nuolat būrėjų temoje ir nesireklamuojame viešai. Mums įdomus Taro kortų panaudojimas ir bandome jose tobulėti. Praktikos dalį sudaro ir pranašavimas nepažįstamiems.  Kartais tikrai nori nuoširdžiai žmogui padėt, tik nesinori nieko daryt, kai tau pasako konkrečiai - man reikia , kad pasakytum tą ir tą  blink.gif  Kyla klausimas - o kodėl turėtumėme? Todėl, manau, nereikėtų vienoms ant kitų pykti ir daugiau supratimo turėti vienas kitų atžvilgiu.

Norinčiųjų gauti už dyka niekada netrūks. Mano AŽ taip pat pastoviai pilna...
Atsakyti
Sveikos, niekad netikėjau jokiais burtais, bet šiandien pamaniau paklausiu ar tai veiksminga, ar pasakoma bent dalis tiesos apie praeity,dabarty,ateity,ar galima tuo tiketi? turbūt pirma kart gyvenime uzkliuvo akys uz sios temeles
Atsakyti
QUOTE(Sandr_e @ 2009 11 21, 19:03)
Sveikos, niekad netikėjau jokiais burtais, bet šiandien pamaniau paklausiu ar tai veiksminga, ar pasakoma bent dalis tiesos apie praeity,dabarty,ateity,ar galima tuo tiketi? turbūt pirma kart gyvenime uzkliuvo akys uz sios temeles

Žiūrint pas ką eini ir ko tikiesi. Info apmąstymams pas gerą būrėją gali gauti pakankamai.
Atsakyti
O kaip žinot kad eini pas tą kur reikia? g.gif ir kaip suprasti vaižgante jūsų žodžius "ko tikiesi" dauguma jei jau eina tai manau tikisi vieno, atsakymų, tik kiek jie realūs ir neišgalvoti, man įdomu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandr_e: 22 lapkričio 2009 - 12:44
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chiromante: 23 lapkričio 2009 - 08:14
Sveiki 4u.gif Pagaliau vėl čia veiksmas vyksta biggrin.gif

Vakar išgirdau tokį teiginį, kad dėlionėje iškritusio Didžiojo Arkano numeris nusako ir laiką būseną apie situaciją. T.y jei VI Arkanas, tai po šešių mėn. ir pan. Gal ne taip supratau, bet iškilo klausimas:

Kaip Taro dėlionėje numatomas laikas? Pagal ką skaičiuojama ir pan.? Nekalbu apie konkrečias metų dėliones. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Helllen @ 2009 11 23, 13:29)
Sveiki  4u.gif Pagaliau vėl čia veiksmas vyksta  biggrin.gif

Vakar išgirdau tokį teiginį, kad dėlionėje iškritusio Didžiojo Arkano numeris nusako ir laiką būseną apie situaciją. T.y jei VI Arkanas, tai po šešių mėn. ir pan. Gal ne taip supratau, bet iškilo klausimas:

Kaip Taro dėlionėje numatomas laikas? Pagal ką skaičiuojama ir pan.?  Nekalbu apie konkrečias metų dėliones. Ačiū 4u.gif

Laiko nustatymo metodu ir techniku yra tikrai ne vienas, bet tai vienas is sunkiausiu klausimu tarologams,nes Taro-tai daugiau vizualine sistema.Laikui nustatyti geriau butu pasitelkti labiau matematine ir orientuota i tikslesni laiko paskaiciavima sistema.Ziurint rimciau i laiko prognozavima,galima butu skaiciuoti taip-kiekvienas MA turi astrologini atitikmeni (pvz. kardu 2 - Menulis Svarstyklese),vadinasi ivykio galima tiketis, tada,kai Menulis bus Svarstykliu zenkle.Galima bandyti numatyti laika pagal metu laikus ( taures-pavasaris,lazdos-vasara,kardai-ruduo,pentakliai-ziema),populiari sistema pagal riteriu zirgu judejima- kardai-dienos ir t.t. Galima laika skaiciuoti pagal stichijas,bet apie joki tiksluma cia negali buti net kalbos.Tavo minimas atvejis apie DA irgi galimas-jeigu tu deliji tik DA ir pries tai nusprendi,kad BUTEN TU dirbsi pagal tokia sistema-DA numeris parodys dienu,savaiciu ar menesiu skaiciu.Bandyk savo metodus-su laiku atrasi,kas geriausiai tinka tau.Jeigu kazkas sakys,kad laikas skaiciuojasi butent taip ir ne kitaip-siulau netiketi biggrin.gif O protingiausiai butu laikinius klausimus formuluoti taip-"kas turetu ivykti,arba ka man reiketu padaryti,kad ivyktu taip ar anaip?". Tarkim tu paklausi-"uz kiek laiko man pasipirš Zigmas"...Kortos rodys,kad i Zigmo planus pirslybos isvis neieina,bet pagal laiko apskaiciavimo sistemas juk kortos kazka parodys biggrin.gif Kvailesne ims ir patikes bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandr_e @ 2009 11 22, 12:42)
O kaip žinot kad eini pas tą kur reikia? g.gif ir kaip suprasti vaižgante jūsų žodžius "ko tikiesi" dauguma jei jau eina tai manau tikisi vieno, atsakymų, tik kiek jie realūs ir neišgalvoti, man įdomu

Na, šioje temoje pirmu smuiku griežia Chiromantė, aš jai netrukdysiu. Nesu didelė taro žinovė, nors sau pasidėlioju. Šiuo metu gilinuosi į Lenormand, nes tai kur kas paprasčiau...
Atsakyti
Ačiū, Chiromante 4u.gif

dar klausimas: sakykime, iškrito priežastis-pentagramos. T.y galimybė, kad situaciją įtakojo pavasario įvykiai?
Atsakyti
QUOTE(Helllen @ 2009 11 23, 17:03)
Ačiū, Chiromante  4u.gif

dar klausimas: sakykime, iškrito priežastis-pentagramos. T.y galimybė, kad situaciją įtakojo pavasario įvykiai?

Nelabai supratau klausimą? Ir kodel pentagramos (cia,kaip suprantu,kalbi apie pentaklius) tai pavasaris? Ar tu pati cia tokia sistema nusistatei?
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2009 11 23, 20:22)
Nelabai supratau klausimą? Ir kodel pentagramos (cia,kaip suprantu,kalbi apie pentaklius) tai pavasaris? Ar tu pati cia tokia sistema nusistatei?

Taip, turejau omeny pentaklius. O del sistemos, is tikro, esu pasimetus, nes saltiniuose, kuriuos turiu, raso skirtingai... Stengiuosi nieko neprisigalvoti, visa informacija atsirinkti ir patikrinti, todel ir klausiu smile.gif
Klausimas toks, ar galima butu spresti apie laika is deliones rezultate iskritusiu MA, pvz.: deliones rezultate iskrenta lazdos, tad rezultatas - vasara? Cia tik klausimas iskilo. Dazniausiai, kada kortu klausiu apie situacija, stengiuosi nusakyti laika iki kada ir koks bus rezultatas tada.
Atsakyti
Na jeigu labai nori bandyti nustatineti laika,gal bandyk pasitikrinti tokia sistema...Parasysiu tarkim kaip skaiciuoti kardu mosti,o kitas mostis tikiuosi pati suprasi...kardu 2- 1 svarstykliu dekada,kardu 3 - 2 dekada, 4 -3 dekada, kardu 5 - 1 vandenio dekada, 6 - 2 dekada, 7 - 3 dekada. kardu 8 -1 dvyniu dekada, 9 - 2 dekada, 10 - 3 dekada. Lazdos prasideda nuo avino, taures -nuo vezio, pentakliai- nuo oziaragio. Bet labai nepasitikek biggrin.gif
Atsakyti