Įkraunama...
Įkraunama...

TARO III - tęsiame toliau

BURIU KORTOMIS 3 KALADEMIS (TARO, LENORMAN, PAPRASTOMIS). SEANSAS VYKSTA APIE 2 VALANDAS. BURIMO KAINA 80 LITU. TAIP PAT PADEDU SU BALTAJA MAGIJA SPRESTI IVAIRIUS KLAUSIMUS (MEILES, VERSLO, PINIGU). UZKALBU AMULETUS. ESU BAIGUSI TARO PARAPSCICHOLOGIJA (BAKALAURO DIPLOMAS), LENORMAN DIPLOMAS. VILNIUS. 867760731 SUSANNA
Atsakyti
sveikos mamytes, gal kuri galetu man padeti gyvenimo kryzkelej? noreciau suzinoti keleta atsakymu i neduodancius ramybes klausimus. jei ka rasykit AZ
Atsakyti
O kam i az...Bureju telefonai (visu LT miestu) surasyti viesai tam skirtose temose.Pasiskaityk,pasirink sau patogia vieta ir pirmyn bigsmile.gif
Atsakyti
tai o kodel as cia negaliu ieskot? juk ne uz dyka ieskau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(triusisBaxis @ 2009 11 19, 14:32)
tai o kodel as cia negaliu ieskot? juk ne uz dyka ieskau doh.gif

Turbut gali visur,nors ir kulinariu temoje del manes.....tiesiog nepamenu,kad cia skelbtusi telefonus ar adresus.....Galvojau-pirma karta uzsukai ir nezinai kur adresai........
Atsakyti
zinau, nebijokit del manes unsure.gif ir nebutina iskart pult zmoniu doh.gif kaip ir visur,ateina naujas zmogus i tema tai senbuviai gatavi gyva sudraskyt fool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo triusisBaxis: 19 lapkričio 2009 - 15:42
Kai kazkada as atejau i sia tema, lyg ir niekas nebande manes draskyti hihihi.gif Gal dar ir nuo atejusiojo kai kas priklauso? mirksiukas.gif Pirmiausia, tai ivairiu pastabu nereikia priimti kaip puolimo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(triusisBaxis @ 2009 11 19, 15:41)
zinau, nebijokit del manes unsure.gif  ir nebutina iskart pult zmoniu doh.gif kaip ir visur,ateina naujas zmogus i tema tai senbuviai gatavi gyva sudraskyt fool.gif

blink.gif kurioj vietoj uzpuoliau???? blink.gif blink.gif blink.gif Kur gyva sudraskiau??? :blink:As asmeniskai matau tik patarima,kur ieskoti adresu naujam zmogui..... matyt tamstai ne burejos reikia.....
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2009 11 19, 16:24)
blink.gif kurioj vietoj uzpuoliau???? blink.gif  blink.gif  blink.gif Kur gyva sudraskiau??? :blink:As asmeniskai matau tik patarima,kur ieskoti adresu naujam zmogui..... matyt tamstai ne burejos reikia.....

ko reikejo ta gavau thumbup.gif nail.gif
Atsakyti
Sveikutes,
norejau paklausti,ar yra tokiu tarp jusu kurios buria is nuotraukos? Na gaunat nuotrauka,ir tam zmogui metat kortas? Na tarkim el pastu? 4u.gif atsiprasau gal kvailas klausimas.....nes kazkada labai seniai skaiciau kad viena mamyte taip buria,bandziau susitarti bet ji pasake kad siaip sau neburia blink.gif nu gi...man siaip sau nereikia....
Atsakyti
QUOTE(triusisBaxis @ 2009 11 19, 22:10)
ko reikejo ta gavau thumbup.gif  nail.gif

Taip ir maniau-visokio plauko barakudas ir....dūras jauciu per atstuma....O uz savo neitiketina nagluma nukentesi-pazadu tau asmeniskai, vista.
Atsakyti
Kiek pastebėjau, labai daug moterų kreipiasi per asmeninį paštą, jei tik rašai ką nors būrimo temoje. Kai kurios iškart su klausimais konkrečiais , "tipo" pasakykit man, kas bus su manim toliau. Tada tenka pasakyti, kad pilnas internetas adresų moterų, kurios iš to duoną valgo. O čia rašančių žmonių laikas vis gi irgi yra brangus ir jos gali pasirinkti, ar jį skirti nepažįstamiems žmonėms, atsakinėjant į klausimus. Juk nerašom praktikuojančių nuolat būrėjų temoje ir nesireklamuojame viešai. Mums įdomus Taro kortų panaudojimas ir bandome jose tobulėti. Praktikos dalį sudaro ir pranašavimas nepažįstamiems. Kartais tikrai nori nuoširdžiai žmogui padėt, tik nesinori nieko daryt, kai tau pasako konkrečiai - man reikia , kad pasakytum tą ir tą blink.gif Kyla klausimas - o kodėl turėtumėme? Todėl, manau, nereikėtų vienoms ant kitų pykti ir daugiau supratimo turėti vienas kitų atžvilgiu.
Atsakyti