Aciu

Sveikos
, norėčiau paklausti, kažkodėl man kilo noras draugo mamai nupirkti Taro kortas dovanų..
. Šiaip tai ji buria paprastomis kortomis, kažkada plepėjo apie tai, kad jai įdomu būtų ir Taro kortos. Tik aš biški prisibijau, girdėjau, kad tos kortos labai energetiškai galingos ar panašiai, kažin ar neprisidarysiu sau ir jai kokių bėdų? Ir ar kortas galima pirkti, pvz.: knigyne? Man tai nerimtai atrodo. Vienu žodžiu prašyčiau info, jei nesunku

QUOTE(Chiromante @ 2009 11 25, 22:34)
Puiki dovana.Baisu tau atrodo,nes prisiklausei kazkokiu nesamoniu,kurias net analizuoti tingisi.Gali pirkti ir knygyne (tiesa,as nezinau,kokios kortos parsiduoda knygynuose).Geriausiai jai padovanok klasikines Taro kortas Rider-Waite.Jas rasi bet kuriame ezoteriniame centre.
Labai labai dėkui

QUOTE(Blondinė
@ 2009 11 26, 21:54)

Nera uz ka.Jeigu turi bent dvi tris savaites iki dovanos iteikimo,tai gali parsisiusti is amazono-bus zyyyyymiai pigiau

Noreciau paklausti, ar taro kortos (konkreciau didieji arkanai) gali rodyti, kad zmogui neigiama itaka padaryta praktikuojanciu magu? Isisukau i toki problemu ir nesekmiu verpeta, vitaminus geriu saujom, nes tokia labai nusilpus jauciuos, mazdaug leiskit tik miegot
Ir apskritai, tokia, lyg apsvaigus buciau. Paprastai vadovaujuos teorija, kad visos mano sekmes/nesekmes yra desningas mano pacios veiksmu rezultatas ir sia busena priskyriau nuovargiui, nesekmes - nedadirbimui, tinginystei
Bet va viena gera pazistama pakelus kortas iskart pasake kad yra taip ir taip. Kazkaip nelabai tikiu, kad gali kortos parodyt ...

Gali parodyti,kaip ir bet kokius kitus klausimus. Nezinau kokiu budu pazystama tai pamate ir kiek ji turi patirties tokiuose ziurejimuose.Tai yra specialus testai ant ivairiu rusiu maginio poveikio,plius- dar eile tikslinanciu klausimu.Po to visa gauta informacija dar kitu budu pertikrinama.Jeigu pazystama padeliojo kortas ir jai iskrito tam tikri DA,is ko ji padare atitinkama isvada,tai nemanau,kad reiktu labai jau stipriai pasitiketi.....Beje,magini poveiki gali rodyti ne tik DA.
Papildyta:
Tavo aprasytieji simptomai labiau panasus ne i magini poveiki,o i maistine alergija.....Sutvarkius mityba,praeitu ir visi poveikiai-esu tuo tikra
Papildyta:
Tavo aprasytieji simptomai labiau panasus ne i magini poveiki,o i maistine alergija.....Sutvarkius mityba,praeitu ir visi poveikiai-esu tuo tikra

QUOTE(Chiromante @ 2009 11 27, 01:15)
Gali parodyti,kaip ir bet kokius kitus klausimus. Nezinau kokiu budu pazystama tai pamate ir kiek ji turi patirties tokiuose ziurejimuose.
Na, sunku pasakyti, kiek ji profesionali... Uzsiima tuo kazkur 8 metus, matosi, kad tikrai labai patinka ta sritis ... Bent jau ji laabai geros nuomones apie savo sugebejimus - mazdaug niekada neklystanti. Butent tai kartais erzina truputi

Na negali sakyti,kad metai nevaidina jokios reiksmes-visgi tai patirtis,bet kad uztikrintai analizuoti situacijas,iseinancias uz buitiniu ribu,tikrai reikia kur kas daugiau ziniu,nei arkanu reiksmes ir ju deriniai....O jeigu sako,kad niekada neklysta,tai tavo pazystama turbutbus is tu retu variantu,apie kuriuos as sakau- "Kristaus pussere",bet tada jai ir kortu nereikia
Nera geresnes apsaugos pries visokio plauko poveikius- kaip ju ignoravimas.....Ir ne tik pries poveikius

Sveikos
Kaip man, dar pirmokui, iškilo klausimas: suprantu,kad įvairiausiais atvejais kortos turi skirtingas reikšmes, bet gal pagrindiniai gyvenimo įvykiai turi savo kortų kombinacijas? Pvz., vedybos, mirtis, nėštumas, gyvenimas užsienyje, nelaimingas atsitikimas ir pan.?

Kaip man, dar pirmokui, iškilo klausimas: suprantu,kad įvairiausiais atvejais kortos turi skirtingas reikšmes, bet gal pagrindiniai gyvenimo įvykiai turi savo kortų kombinacijas? Pvz., vedybos, mirtis, nėštumas, gyvenimas užsienyje, nelaimingas atsitikimas ir pan.?
QUOTE(Helllen @ 2009 11 30, 21:39)
Sveikos

Zinoma,literaturoje galima rasti ivairiausiu deriniu-pvz. 4 kardai, XIII, XVI - fizine mirtis....Bet toks derinys veikia vienam garsiam (ir tikrai iskirtinai geram) taristui....Man veikia visai kitoks,bet visgi cia daugiau "truputi kitu" gebejimu reikalai.....Kaip jau puikiai zinai-gali matyti tik galimybe....Pries pora dienu viena mano drauge astrologe tikrino vaiku gimimo datas (mano vaikai jau dideli ir daugiau ju tikrai nebus)...ir ka? antrasis vaikas puikiai matosi-jis buvo specialiai planuotas,skaiciuotas ir t.t.