Įkraunama...
Įkraunama...

TARO III - tęsiame toliau

QUOTE(Sublime @ 2010 07 07, 12:16)
Ačiū  4u.gif sau interpretuot visad lengviau, nes intuityviai tuos ryšius surandu, o nepažįstamiem vengiu dėliot, nes labai vargina ax.gif turiu keleta kaladžių: Klimto, Golden Tarot ir Waito...Klimtas padėtas vėlesniem laikam, nes su ja ryšio neradau dar... kažkaip Golden suprantamesnės ir artimesnės, Waito  jau per paprastos tapo...norėčiau Nefertari įsigyt, nes labai seniai domiuos Egipto kultūra...čia kažkas minėjo, kad ta kaladė labai stipri ir ne kiekvienam tinka... g.gif  reiks ištraukt korta pasiklaust... bigsmile.gif

Cia galima rasti dar visokiu senoves Egipto tematika: Taro
Atsakyti
Tiesa, nežinau kodėl, bet maišydama kortas, aš pagal norą ir intuciją jas kartais nukeliu, o kartais nekeliu - tiesiog išmaišau ir dėlioju nuo viršaus...iš išmaišytos kaladės traukiu tik dienos kortas...
Papildyta:
QUOTE(Gusha @ 2010 07 07, 12:22)
Cia galima rasti dar visokiu senoves Egipto tematika: Taro

Jo, jų yra didelis pasirinkimas... iš visų, mano favoritės - Nefertari wub.gif jau seniai nužiurėjus esu bigsmile.gif ale, neaišku ar tiks g.gif noriu ir bijau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sublime @ 2010 07 07, 12:33)
Tiesa, nežinau kodėl, bet maišydama kortas, aš pagal norą ir intuciją jas kartais nukeliu, o kartais nekeliu - tiesiog išmaišau ir dėlioju nuo viršaus...iš išmaišytos kaladės traukiu tik dienos kortas...
Papildyta:
Jo, jų yra didelis pasirinkimas... iš visų, mano favoritės - Nefertari  wub.gif jau seniai nužiurėjus esu  bigsmile.gif  ale, neaišku ar tiks  g.gif noriu ir bijau  lotuliukas.gif

Man tai dar ir tos Scarabeo labai krito i aki wub.gif Bet pirksiu Waito, pirma reikia ismokti jas skaityti doh.gif

Beje, kaip jus maisote kortas? Kaip tradicines ar kazkaip kitaip? Nes jei maisai tradiciskai, tai jos gi neapsivercia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gusha: 07 liepos 2010 - 11:41
QUOTE(Gusha @ 2010 07 07, 12:37)
Man tai dar ir tos Scarabeo labai krito i aki  wub.gif  Bet pirksiu Waito, pirma reikia ismokti jas skaityti  doh.gif

Jo, tos irgi akį traukia smile.gif Waito ir mano pirmosios buvo...
Atsakyti
QUOTE(Sublime @ 2010 07 07, 11:16)
Ačiū  4u.gif sau interpretuot visad lengviau, nes intuityviai tuos ryšius surandu, o nepažįstamiem vengiu dėliot, nes labai vargina ax.gif turiu keleta kaladžių: Klimto, Golden Tarot ir Waito...Klimtas padėtas vėlesniem laikam, nes su ja ryšio neradau dar... kažkaip Golden suprantamesnės ir artimesnės, Waito  jau per paprastos tapo...norėčiau Nefertari įsigyt, nes labai seniai domiuos Egipto kultūra...čia kažkas minėjo, kad ta kaladė labai stipri ir ne kiekvienam tinka... g.gif  reiks ištraukt korta pasiklaust... bigsmile.gif

bigsmile.gif Oooo...cia mano pati paciausia -as su ja snekuosi, kaip su gyvu zmogum, jinai stebina mano vyra iki kalbos dovanos praradimo lotuliukas.gif Bet ji (kalade) tokia kaip as - astri, stipri, kartais ziauri, bet labai grazi ir jeigu jau atranda rysi, tai visiems laikams.... wub.gif Golden irgi viena is megstamiausiu...Nefertari gavau dovanu is savo mokytojo - jam jinai buvo per stipri - sake - "tu susitvarkysi" bigsmile.gif ...Jaukinimasis buvo itin sunkus...Bet kalade labai grazi....
Papildyta:
QUOTE(Gusha @ 2010 07 07, 11:37)
Man tai dar ir tos Scarabeo labai krito i aki  wub.gif  Bet pirksiu Waito, pirma reikia ismokti jas skaityti  doh.gif

Beje, kaip jus maisote kortas? Kaip tradicines ar kazkaip kitaip? Nes jei maisai tradiciskai, tai jos gi neapsivercia  g.gif

Gaki ismaisiusi tradiciskai, tiesiog dali kortu apversti...Gali pasidejus ant didelio stalo tiesiog ismaisyti... kaip tau patogiau. As tiesias kortas ismaisau,nukeliu i tris kruveles ir viduriniaja apverciu smile.gif
Atsakyti
[quote=Chiromante,2010 07 07, 12:49]
bigsmile.gif Oooo...cia mano pati paciausia -as su ja snekuosi, kaip su gyvu zmogum, jinai stebina mano vyra iki kalbos dovanos praradimo lotuliukas.gif Bet ji (kalade) tokia kaip as - astri, stipri, kartais ziauri, bet labai grazi ir jeigu jau atranda rysi, tai visiems laikams.... wub.gif Golden irgi viena is megstamiausiu...Nefertari gavau dovanu is savo mokytojo - jam jinai buvo per stipri - sake - "tu susitvarkysi" bigsmile.gif ...Jaukinimasis buvo itin sunkus...Bet kalade labai grazi....
Papildyta:

Klimtas ir man atrodo kaip gyvas organizmas, ir laaabai skiriasi nuo Golden... tiesiog nesijaučiu taip toli nuėjus, kad galėčiau su ta kalade šnekėtis...todėl dar mokaus....ir vis pasižiūriu, pakiloju Klimtą...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sublime: 07 liepos 2010 - 11:58
QUOTE(Sublime @ 2010 07 07, 11:50)
Neperseniausiai ėmiau naudoti tik tiesias kortas, todėl jas maišau kaip paprastas iki tol kol pajaučiu, kad užteks (kaip nekeista, kartais jos vistiek sugeba kažkokiu tai būdu apsiverst), tada nukeliu arba ne (to irgi nežinau kaip paaiškint)...seniau maišydavau ant pagrindo abiem rankom, tada jos susivarto...

Čia išsamiau Chiromantė tau gali papasakot kaip geriau daryt  ax.gif  aš elgiuos taip, kaip tuo momentu jaučiu teisingiausia  ax.gif

Bet kad nera jokiu grieztu taisykliu - rysys su kalade nepriklauso nuo to, kaip tu jas maisysi, trauksi, laikysi, duosi kitiems ar neduosi - viskas priklauso nuo tavo pacios noru ir pojuciu. As asmeniskai turiu tam tikrus ritualus tais atvejais, kai delioju kortas per atstuma - reikia gi kazkaip "pajusti" zmogu bigsmile.gif O kas link tiesiu ar apverstu kortu, - tai Klimt'o neverciu - jis ir taip pakankamai ziaurus biggrin.gif O visas kitas verciu....
Atsakyti
Nebegaliu, kaip noriu greiciau pazinti Taro rolleyes.gif Gal butu tikslinga palankyti kokius kursus abecelei suzinoti?

Aisku as ir taip jau domiuosi, labai faina tinklapiuka radau ankstesneje temoje, bet gal palankius kursus, butu galima ismokti interpretuoti ir suzinoti, kuria linkme mastyti reikia istraukus korta?

Kas labiausiai padeda pralauzti ledus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gusha: 07 liepos 2010 - 12:58
Na va, radau tas kortas, kurias turiu is zurnalo. Jos yra Rohrig. Reikes butinai ir tokias isigyti wub.gif

http://www.learntarot.com/rodesc.htm

O Dievuliau, bet jau ju kaina wacko.gif ... Na gal kada nors doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gusha: 07 liepos 2010 - 14:33
QUOTE(Gusha @ 2010 07 07, 15:31)
Na va, radau tas kortas, kurias turiu is zurnalo. Jos yra Rohrig. Reikes butinai ir tokias isigyti  wub.gif

http://www.learntarot.com/rodesc.htm

O Dievuliau, bet jau ju kaina  wacko.gif ... Na gal kada nors  doh.gif

Jo, kaina nemaža... blink.gif
Atsakyti
Chiromante,

Tai gal galiu savo kortas pasideti nakciai po pagalve, jei paklausus ju, kas man atsitiks jei pasidesiu kalade nakciai po pagalve, istraukiau Sventika (V)? Kazkaip man toks jausmas, kad jos 'ilistu i mane' geraja prasme rolleyes.gif Uzkrautu kazkokiu geriu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sublime @ 2010 07 07, 09:16)

Pagrindines savo kalades įsigijau atsižvelgus į Chiromantės komentarus.. rolleyes.gif
Manau kiekvienam rimtai norinčiam gilintis į Taro būtina tradicinė Waito kaladė-kai su kitom kortom nebesusigaudai, šiaip labai didelė sumaštis, tada praverčia pasižiūrėt ką sako dėdulė Waitas mirksiukas.gif
Šiaip labai neblogai man dirba ir Nefertari-labai graži kaladė, net privertė pasidomėt Egipto kultūra plačiau, labai tinka subtilesniems kalusimams..
Nežinojau, kad Chiromantė su Golden Tarot dirba-kaip tik mano naujausia kaladė..
Tik gaila, bet visai vasarai daviau įžadus nesiliest prie taro jokiais rimtais klausimais..
Tiesiog turėjau labai daug sudėtingų pasirinkimų pavasarį, tai buvo momentas, kai pradėjo kortos man jau nesąmones rodyt-nes turbūt perdaug aš jau jas prievartaudavau tongue.gif Tada kaip tik gavau Golden Tarot-ir sakau-gerai, pabandysiu išsidėliot Keltų kryžių svarbiausiu klausimu..Ir jei atsakymas bus taiklus, tada viskas-poilsis visoms kortoms bent 3 mėnesius..Na, ir ką-viskas kaip pirštu į akį-visi įvykiai toliau būtent taip ir susiklostė...
Tad šiuo metu sėdžiu "ant bado dietos" šiuo klausimu.. rolleyes.gif

QUOTE(Chiromante @ 2010 07 07, 09:49)
bigsmile.gif Oooo...cia mano pati paciausia -as su ja snekuosi, kaip su gyvu zmogum, jinai stebina mano vyra iki kalbos dovanos praradimo  lotuliukas.gif Bet ji (kalade) tokia kaip as - astri, stipri, kartais ziauri, bet labai grazi ir jeigu jau atranda rysi, tai visiems laikams.... wub.gif Golden irgi viena is megstamiausiu...Nefertari gavau dovanu is savo mokytojo - jam jinai buvo per stipri - sake - "tu susitvarkysi" bigsmile.gif ...Jaukinimasis buvo itin sunkus...Bet kalade labai grazi....

http://www.aeclectic...s/golden-klimt/

Ar turi omeny šitą?
Šiaip atrodo labai wub.gif Tik matau, kad simbolika labai nutolusi nuo tradicinės..Reikėtų daug gilintis..
Atsakyti