Mergaites, o kad greiciau prasilauzti, gal man i Tarologijos mokykla verta? Ka apie sia zinote?
http://www.parapsich...i...&Itemid=132
Sorry, kad pas mane tiek klausimu...
QUOTE(Gusha @ 2010 07 07, 12:57)
Nebegaliu, kaip noriu greiciau pazinti Taro

Не выносивши, не родишь

QUOTE(Žvaigždėta* @ 2010 07 07, 21:57)
Tai zinoma! As nesitikiu, kad po mokslu jau buciau viska ivaldziusi. Suprantu, kad gauciau pati pradini pagrinda, kuri turint manau praktikuotis butu lengviau ir maziau 'i pievas' eiciau

QUOTE(Gusha @ 2010 07 07, 15:31)
Na va, radau tas kortas, kurias turiu is zurnalo. Jos yra Rohrig. Reikes butinai ir tokias isigyti
http://www.learntarot.com/rodesc.htm
O Dievuliau, bet jau ju kaina
... Na gal kada nors 

http://www.learntarot.com/rodesc.htm
O Dievuliau, bet jau ju kaina

Rohrig Tarot maciau vokiskose internetinese parduotuvese po 19,9 eur+atsiuntimas. Pamegink pagooglinti "rohrig tarot kaufen"

Gusha, ka turi galvoje kalbedama apie tarologu mokslus? Kiek zinau, Taro tik kursuose ir temokinama? Nelabai ir ieskojau tiesa sakant, bet kazkaip neisivaizduoju kas per istaiga ir kokiu budu apart kursu galetu pas mus lt paruosti tarologus?

QUOTE(linabalt @ 2010 07 07, 23:40)
Rohrig Tarot maciau vokiskose internetinese parduotuvese po 19,9 eur+atsiuntimas. Pamegink pagooglinti "rohrig tarot kaufen" 
Gusha, ka turi galvoje kalbedama apie tarologu mokslus? Kiek zinau, Taro tik kursuose ir temokinama? Nelabai ir ieskojau tiesa sakant, bet kazkaip neisivaizduoju kas per istaiga ir kokiu budu apart kursu galetu pas mus lt paruosti tarologus?

Radau tokius mokslus:
http://www.parapsich...i...&Itemid=132
QUOTE(Gusha @ 2010 07 07, 23:58)
Man nerodo

QUOTE(Gusha @ 2010 07 07, 22:35)
Tai zinoma! As nesitikiu, kad po mokslu jau buciau viska ivaldziusi. Suprantu, kad gauciau pati pradini pagrinda, kuri turint manau praktikuotis butu lengviau ir maziau 'i pievas' eiciau
Nes be jokio pamokymo sudetinga
Tik galvoju, ar uztektu kursu ar jau geriau tuos mokslus tarologu baigti?

Na aš čia šiek tiek ne apie tai, o apie patį užsidegimą...
Gal man iš šalies žiūrint ir neteisingai atrodo, bet jau skubėjimas jūsų...
Aišku, ir aš norėčiau šiandien pat žinoti dalykus, apie kuriuos kiti tik pasvajot gali, bet yra bet. Jūs paklausėt. Jums rekomendavo nusipirkti knygą, paskaityti, pamąstyti. Ar jau perskaitėt?

Vakar pirmą kartą išbandžiau Klimtą
Žiūrint futbolą paklausiau kaladės apie ką rodo TV....Ištraukiau Kvailio kortą
Sakyčiau, kaip pirštu į akį
Gal jau atėjo laikas su ja artimiau susipažint...
Ačiū, Chiromante, už gerą idėją kortas panaudoti ir visiškai buitiniams reikalams
Nuuu, niekaip nebūčiau sugalvojus

Ačiū, Chiromante, už gerą idėją kortas panaudoti ir visiškai buitiniams reikalams

Nuuu, niekaip nebūčiau sugalvojus

QUOTE(Žvaigždėta* @ 2010 07 08, 01:08)
Na aš čia šiek tiek ne apie tai, o apie patį užsidegimą...
Aišku, ir aš norėčiau šiandien pat žinoti dalykus, apie kuriuos kiti tik pasvajot gali, bet yra bet. Jūs paklausėt. Jums rekomendavo nusipirkti knygą, paskaityti, pamąstyti. Ar jau perskaitėt?
O dabar jau kursai, mokslai ir tt. Nepagalvokit, kad aš piktai. Tikrai ne
Bet kažkada gi sakėt domėjotės. Tai matyt pabodo, ar valios pritrūko ar dar n priežasčių buvo, kad nebetęsėt ''šitokio įdomaus dalyko''. Tai gal vertėtų gerai gerai pagalvoti, pasigilinti 

Tas pirmas susidurimas su Taro buvo labai seniai, dar tada nei interneto turejau, nei ko pasiklausti kas ir kaip, tad ko gero del to ir nebeissivyste musu tolimesnis bendravimas. O gal dar iki daaugusi nebuvau, nezinia, bet faktas, kad viskas taip ir liko.
Sutinku, kad tikrai yra tas skubejimas, na bet taip jau naturaliai man gaunasi, norisi greiciau pradeti gilintis, nes dabar turiu ir dideli nora, ir laisvo laiko pakankamai, ir finansiniu galimybiu, ir radau foruma, kur galima bendrauti ta tema rupimais klausimais, tad kodel gi ne

Be to, kaip ne viena sake, kad gailisi, jog nepradejo anksciau dometis, nes atrodo, kad gyvenimo nebeuzteks viskam ismokti... Tad irgi manau, kam laukti, jei dabar man atrodo pats tinkamiausias metas visomis prasmemis

Tik galvoju, ar verta investuoti i mokslus ar uztektu kursu pirmam artimesniam susipazinimui?
Tie mokslai tai cia: www.parapsichologijosakademija.lt
QUOTE(Sublime @ 2010 07 08, 08:53)
Vakar pirmą kartą išbandžiau Klimtą

Nu nu, kas čia apie futbolą blogai kalba?

O jei rimtai, tai vakar žiauriai susinervijau, nes buvau už vokiečius... Prieš rungtynes paklausiau kortų, kas laimės, na ir, žinoma, gavau atsakymą, kad ispanai, tai nervijausi žinodama per visas rungtynes... Tpfu... Daugiau nežiūrėsiu, ar maža čia man nuosavų problemų...
QUOTE(Vitra @ 2010 07 08, 09:41)
Nu nu, kas čia apie futbolą blogai kalba?
O jei rimtai, tai vakar žiauriai susinervijau, nes buvau už vokiečius... Prieš rungtynes paklausiau kortų, kas laimės, na ir, žinoma, gavau atsakymą, kad ispanai, tai nervijausi žinodama per visas rungtynes... Tpfu... Daugiau nežiūrėsiu, ar maža čia man nuosavų problemų...

Ką jūs, apie futbolą arba gerai, arba nieko

Kai ispanai laimėjo puse nakties blūdijau nuo adrenalino

Antra naktis...

QUOTE(Gusha @ 2010 07 08, 08:38)
radau foruma, kur galima bendrauti ta tema rupimais klausimais, tad kodel gi ne
?

Na be abejo bendrauti galima, ir klausti, ir į kursus eiti. Bet už jus niekas gi žinių jums į galvą neįgrūs. Ar jei į kursus, tai jau manot jokių pagrindų turėti neverta

Atleiskit, jei mano žodžiai jus žeidžia. Aš dabar pilna gėrio

Papildyta:
QUOTE(Vitra @ 2010 07 08, 08:41)
tai nervijausi žinodama per visas rungtynes... Tpfu... Daugiau nežiūrėsiu, ar maža čia man nuosavų problemų...