Įkraunama...
Įkraunama...

TARO III - tęsiame toliau

QUOTE(Vitra @ 2010 07 08, 09:41)
Nu nu, kas čia apie futbolą blogai kalbalotuliukas.gif
O jei rimtai, tai vakar žiauriai susinervijau, nes buvau už vokiečius... Prieš rungtynes paklausiau kortų, kas laimės, na ir, žinoma, gavau atsakymą, kad ispanai, tai nervijausi žinodama per visas rungtynes... Tpfu... Daugiau nežiūrėsiu, ar maža čia man nuosavų problemų...

O jus tokius klausimus: ar ispanai, ar vokieciai uzduodate vienu kartu ar atskirai: ar ispanai, o po to jau ar vokieciai? Ir tik tada lyginate info kuria kortos rodo? Na gal nevisai aiskiai paklausiau, bet gal suprasite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2010 07 08, 10:01)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Prajuokinai biggrin.gif

Kas belieka, tik juoktis... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2010 07 08, 10:01)
Na be abejo bendrauti galima, ir klausti, ir į kursus eiti. Bet už jus niekas gi žinių jums į galvą neįgrūs. Ar jei į kursus, tai jau manot jokių pagrindų turėti neverta g.gif Suprantu, žmonės pasisiūlė patart, padėt. Nu bet gi nesudiktuos jums visko, ką pirk, kur eit, ką daryt ir ko nedaryt. Jūs užduodat klausimus į kuriuos atsakymus rastumėt knygoje arba intuityviai pajaustumėt, ko reikia, o ko ne, paskaičius (gal net ne kartą). O dabar man toks įspūdis susidarė, kad norit gaut viską pati nė piršto nepajudinus.
Atleiskit, jei mano žodžiai jus žeidžia. Aš dabar pilna gėrio biggrin.gif Tikrai ne pyktis čia atėjau schmoll.gif  biggrin.gif Čia tik mano nuomonė ir, gal būt, neteisinga ax.gif
Papildyta:

Na siaip ir nesitikiu, kad man kazkas viska sukis i galva. Pati irgi ieskau ir literaturos ir kitokios informacijos. Knygos neskaiciau, bet internete radau gera tinklapiuka, kuri vakar nagrinejau ir praktikavausi su kortom. Pildau dienorasti ir labai idomu darosi. Dabar dar viena forumo mergina atsiunte literaturos ir nuoroda, tad skaitysiu toliau, gilinsiuos. Taigi, nereikia sakyti, kad 'ne pirsto nepajudinus' noriu visko.
Kita vertus, man niekas nediktavo 'ką pirkt, kur eit, ką daryt ir ko nedaryt'. As tiesiog klausiau, kokia knyga verta demesio, kokia kalade reiketu tureti pradinukui ir ar verta lankyti kursus. Cia tiesiog konsultuojuosi, tariuosi, kad neisigyti kazko, kas net demesio nevertas ir sukurtas tik tam, kad kapeika is zmogaus istraukti...
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2010 07 08, 10:06)
O jus tokius klausimus: ar ispanai, ar vokieciai uzduodate vienu kartu ar atskirai: ar ispanai, o po to jau ar vokieciai? Ir tik tada lyginate info kuria kortos rodo? Na gal nevisai aiskiai paklausiau, bet gal suprasite  4u.gif

Labai įvairiai darau, priklauso nuo aplinkybių... Vakar dariau lyginamuoju būdu. Jausmas, jausena man pasako. Nežinau kaip tiksliau išsireikšt... Kortos tik įrankis tam...
Atsakyti
QUOTE(Vitra @ 2010 07 08, 10:19)
Labai įvairiai darau, priklauso nuo aplinkybių... Vakar dariau lyginamuoju būdu. Jausmas, jausena man pasako. Nežinau kaip tiksliau išsireikšt... Kortos tik įrankis tam...

Labai idomu jei vienu paklausimu uzduote klausima ar...ar, tai kaip suprasti po to tas ar tas? Va cia tai man neisivaizduojama...
Atsakyti
Ankstesnėse temose buvo rašyta ar verta eiti į kursus ir ką juose gausite mirksiukas.gif
Aš tai pirmiausia nusipirkau knygų, rusų kalba, radau ir lietuviškai. Ko neradau knygynuose,radau bibliotekoje. Nuo to ir pradėjau. Ir žinoma traukiu dienos kortas, užsirašinėju reikšmes.
Kursai iš pradžių irgi labai viliojo, bet dirbu tokį darbą, kad laisvalaikio mažai verysad.gif Yra ir rusų forumas, ten irgi daug įdomių dalykų. Tik dabar neturiu adresiuko po ranka. Reiks paieškoti, o gal kuri kita čia parašys.
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2010 07 08, 09:18)
Taigi, nereikia sakyti, kad 'ne pirsto nepajudinus' noriu visko.

Suprantu, kad skaitot ir ieškot. Bet negi per dvi dienas jau viską perskaitėt biggrin.gif
Aš juk rašiau, kad čia tik mano nuomonė. Ir tik jūsų pasirinkimas, kaip jūs elgsitės, ir ką darysit. Tik atsakymų galit ir nesulaukti smile.gif
4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Vitra @ 2010 07 08, 09:15)
Kas belieka, tik juoktis...  ax.gif

Įtariu, jei aš būčiau fotbolo fanė, ne taip ir juokinga man būtų blush2.gif
Va tau gėlytė user posted image Neliūdėk.
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2010 07 08, 10:26)
Suprantu, kad skaitot ir ieškot. Bet negi per dvi dienas jau viską perskaitėt biggrin.gif
Aš juk rašiau, kad čia tik mano nuomonė. Ir tik jūsų pasirinkimas, kaip jūs elgsitės, ir ką darysit. Tik atsakymų galit ir nesulaukti  smile.gif
4u.gif

Bet kokiu atveju, net ir gavusi atsakymus ir info, vistiek ieskosiu pati toliau, nes gal rasiu tai, ko galbut kazkas ir nerado... O gal man bus labai idomu kazkas, kas kitoms nelabai rupi. Taigi, nesiruosiu gavusi viska stoveti vietoje, na o kiek bus to noro veliau, laikas parodys. Bet nemanau, kad tas noras pazinti isbles, nes mane apzavejo Taro galimybes.

Beje, as niekur nesakiau, kad jau per 2 dienas viska perskaiciau. Dar tik pradedu skaityti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gusha: 08 liepos 2010 - 09:38
QUOTE(Gusha @ 2010 07 08, 10:21)
Labai idomu jei vienu paklausimu uzduote klausima ar...ar, tai kaip suprasti po to tas ar tas? Va cia tai man neisivaizduojama...

Na kai prieini kryžkelę, irgi kažkaip nusprendi, kuriuo keliu eiti, tiesa?
Atsakyti
QUOTE(Vitra @ 2010 07 08, 10:38)
Na kai prieini kryžkelę, irgi kažkaip nusprendi, kuriuo keliu eiti, tiesa?

Taigi, bet kaip nuspresti teisingai... Tik nuojauta?
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2010 07 08, 10:42)
Taigi, bet kaip nuspresti teisingai... Tik nuojauta?

Rezultatas patvirtintas praktikoje. Kortos man yra tik įrankis.
Atsakyti
QUOTE(Sublime @ 2010 07 08, 07:53)
Vakar pirmą kartą išbandžiau Klimtą  bigsmile.gif
Žiūrint futbolą paklausiau kaladės apie ką rodo TV....Ištraukiau Kvailio kortą  bigsmile.gif
Sakyčiau, kaip pirštu į akį  thumbup.gif

Ir as manyciau, - kaip i aki - juk Kvailys ir yra sekunde pries suoli i galimybes ir pasirinkima bigsmile.gif Tai cia jeigu graziai bigsmile.gif O siaip tai - gauja KVAILIU laksto po aiskste su isskirtinai kvailu tikslu....(zodziai ne mano, o mano mylimo mokytojo LM bigsmile.gif )

Beje, as irgi istraukiau - "kas laimes? Ispanams teko balta korta, vokieciams pentakliu 7...Ir tuo metu per rusus ejo zinios. Rode abieju komandu treniruotes. Pasakojo, kaip ispanai treniruojasi, tarsi pergale jau butu kiseneje - visis linksmi,juokauja....O vokieciu stovyklos visi susikaupe dirba, mankstinasi, treneriai laksto, rekauja....Tai va bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Gusha @ 2010 07 08, 09:21)

Matai, prie Vitros nereiketu kolkas lygintis - jai isvis reiksmiu nereikia (net nezinau ar jinai jas zino bigsmile.gif ) Pas ja labai jau stiprios duotybes (kaip kazkas cia vadina "Dievo dovana"), todel kortos ar dar kas nors jai tik pagalbine priemone....
Atsakyti