Įkraunama...
Įkraunama...

Bučiavimasis ir apsikabinimai viešoje vietoje

As pati esu PRIES visokius ribas perzengiancius meilumus schmoll.gif nors pamenu jaunystej ir pati ne geresne buvau doh.gif aistros vire, kunkuliavo lotuliukas.gif net ir gatveje.
O visa kita labai grazu... wub.gif ir tikrai yra bobuciu ir dieduku,kurie ne tik barasi, bet ir rodos, lyg ir dziaugiasi kartu. Tai matosi is ju zvilgsniu, sypsenos mirksiukas.gif o ir paciu senesniu poru yra graziai susikibusiu, prisiglaudusiu- kaip man grazuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!
(niekaip nesuprantu, kaip po tiek metu ir tokioje kasdienybeje tie jausmai dar tokie romantiski.. wub.gif )
Atsakyti
apkbinimas,rankutes- grazu thumbup.gif bet nepadorus buciniai... schmoll.gif labai nemalonu ta stebet,o ir pati niekad nemegau viesai demonstruot jausmu
Atsakyti
as irgi pries, jei jau neleidziama homosexualams, tai ir pati nenoriu jokiu meilumu
Atsakyti
Kodel gi mes pylstame ant tu kurie tuo metu yra laimingi. Galetume tik pasidziaugti, kad yra dar zmoniu musu liudnoje visuomeneje, kurie moka dziaugtis ir myleti. Nereikia slepti kas yra grazu. Aisku jei tai neperzengia ribu ( nenoreciau kad kokia porele pradedu myletis salia manes), bet buciniai ir apkabinimai- tai grazu. Besidziaugime su jais vietoj burnojimu.
Mes su vyru visada einame susikabine uz ranku ir siltas bucinukas tik pakelia nuotaika. wub.gif
Atsakyti
na man patinka jeponu santurumas...
pas juos nekulturinga buciuotis viesai, net sneket mobiliu prie zmoniu (del ko sutinku, kartais tenka tooookiu pokalbiu isgirsti nenorom,kad kraupu)
Atsakyti
QUOTE(~*Morning Star*~ @ 2009 07 31, 16:35)
Na aš ir neturėjau omeny laižymosi bei lipimo ant vienas kito viešoje vietoje  doh.gif  mirksiukas.gif  Tiesiog jau ne pirmą karta senyvi žmonės mus apšaukia vien už paprastą bučinį į lūpas ir už tai kad apsikabinę esam  blink.gif Todėl man ir keista...Štai kad ir tokia situacija: važiuojam autobusu, stovim apsikabinę, šnekam, vaikinas man pakšt į lupytes, o bobutė kad ims rėkt:"eikit į mišką"  lotuliukas.gif  Abu likom apšalę.

Nu kažkaip man neįtikėtina, tik kad nuo "pakšt" ar apsikabinimo pradėtų kas rėkt g.gif
Atsakyti
Autore, nekreipkit dėmesio. Kaip jums norisi meilę reikšti, taip ir reikškit (ribas, manau, patys žinot)... o jei jau čia pradėsi į kiekvieno murmėjimus reaguot ..pf..
Atsakyti
Kur meilės nera, ten ji demonstruojama...Visais įmanomai būdais... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(relax @ 2009 08 16, 14:42)
Kur meilės nera, ten ji demonstruojama...Visais įmanomai būdais... ax.gif

Nu tik nereikia, pradžia būna labai saldi, koks skirtumas - meilė tai ar jos užuomazgos - vienu ar kitu atveju labai gražus jausmas. Geriau bučiuojas nei mušas biggrin.gif
Atsakyti
aš nieko prieš meilės demonstravimą iki tam tikros ribos.
buvom prie jūros, netoli gulėjo porelė, iš pradžių tvarkingai, deginos, maudės, pradėjo bučiuotis, lai bučiuojas aišku, bet kai vienas užlipo ant kito, jis jai bikini'o viršutinę dalį nurišo ir toliau meilė plėšė, tai jau nebegražu schmoll.gif kuom baigės nežinau biggrin.gif
Atsakyti
mes savo bucinius pasiliekam sau, ir nerodo gatves praeiviams. as pries viesuma
Atsakyti
kai vyras grabineja savo moteri viesai,man tarsi demonstruotu savo nepasitikejima, tarsi "matot, matot, ji mano, as darau ka noriu su ja,
Atsakyti