Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(MRSA @ 2009 08 05, 13:45)
mielai, tik kas grafikelio neturiu... blush2.gif

taigi cia ne beda, aiteis naujas ciklas ir pradek pildyti 4u.gif Visoms kartu smagiau friends.gif
Atsakyti
Sveikutės. Esu labai nekantri. Paskutinės mm prasidėjo '09 07 20. Kas žinote kada jau galėčiau darytis HCG (kraujo tyrimą) ir man parodytų teisybę???? Forume skaičiau, kad jis ankti parodo nėštumą, bet kaip anksti????? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Deville @ 2009 08 05, 14:51)
Sveikutės. Esu labai nekantri. Paskutinės mm prasidėjo '09 07 20. Kas žinote kada jau galėčiau darytis HCG (kraujo tyrimą) ir man parodytų teisybę???? Forume skaičiau, kad jis ankti parodo nėštumą, bet kaip anksti?????  blink.gif

o kokio ilgio tavo ciklas apskritai? jei gerai paskaiciavau, tai tau siandien 17 c.d. Tokiai P.ievai jau 8 DPO parode smile.gif

Va ka radau kitame SM skyriuje:
HCG tyrimas atliekamas 6-8 dieną po pastojimo. Tai pats patikimiausias ankstyvo nėštumo nustatymas.

Belieka paciai sumastyti, kada tau ta buvo ar dar bus O ir dieneles pasiskaiciuoti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amzinai_pavasaris: 05 rugpjūčio 2009 - 14:00
Sveikutės. Esu labai nekantri. Paskutinės mm prasidėjo '09 07 20. Kas žinote kada jau galėčiau darytis HCG (kraujo tyrimą) ir man parodytų teisybę???? Forume skaičiau, kad jis ankti parodo nėštumą, bet kaip anksti?????  blink.gif

QUOTE(amzinai_pavasaris @ 2009 08 05, 14:57)
o kokio ilgio tavo ciklas apskritai? jei gerai paskaiciavau, tai tau siandien 17 c.d.  Tokiai P.ievai jau 8 DPO parode smile.gif

dar priklauso ir nuo to kada O buvo (buna)..
Atsakyti

Niu jo labai priklauso koks ciklo ilgis pas tave. Mano paskutines mmm prasidejo 07,18 tai as laiminga O sulaukusi,. Siuo metu apie NT ar HCG net minciu neturiu... schmoll.gif dar labai anksti....
Atsakyti

Priklausomai kada vyko O ir kada implantuojasi (4-11). Tai jei nematuoji BT, tai kokia savaitele iki mmm rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2009 08 05, 12:24)
Labai grazus grafikelis  wub.gif  Artimiausi mano planai rytdienos NT... achh kaip baisu, akd net nelaukiu  biggrin.gif

as taip ir laukiu ir nelaukiu ir bijau ryt tos savo BT......
Atsakyti
O pas mane klausimas apie ciklo ilgi visada pats opiausias, nes negaliu nieko konkretaus pasakyti. Pvz. paskutinis ciklas buvo 39 dienos. O yra buve ir 26. Tai jei ka, sakau apie 33 dienas, bet ish to jokios naudos, juk nieko tiksliai apskaiciuoti remiantis tuo vistiek negali schmoll.gif Visos internetines skaiciuokles tik preliminarios unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Akviliuks @ 2009 08 05, 16:19)
as taip ir laukiu ir nelaukiu ir bijau ryt tos savo BT......

O kada NT? rolleyes.gif

QUOTE(Virvute @ 2009 08 05, 16:30)
O pas mane klausimas apie ciklo ilgi visada pats opiausias, nes negaliu nieko konkretaus pasakyti. Pvz. paskutinis ciklas buvo 39 dienos. O yra buve ir 26. Tai jei ka, sakau apie 33 dienas, bet ish to jokios naudos, juk nieko tiksliai apskaiciuoti remiantis tuo vistiek negali  schmoll.gif  Visos internetines skaiciuokles tik preliminarios  unsure.gif

Tokiu atveju labai praverčia BT matavimas - kai sulauki O, tai po to ir žinai kada mmm laukt/nelaukt ax.gif Nes DPO nesikeičia ant tiek
Atsakyti

Stai ka radau :

Blood hCG testing is much more sensitive than a urine HPT. This means that the blood test can detect pregnancy several days earlier than the urine test, as early as 2-3 days after implantation or 8-9 days after fertilization.

Trumpai, jei angliskai neskaitai. Tai 2-3 po implantacijos kraujo tyrimas turetu rodyt ir 8-9 dienos po O
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2009 08 05, 16:47)
O kada NT? rolleyes.gif

biggrin.gif bum, su mielu noru nors ir dabar, bet manau, kad nera prasmes...juk tik 5 dpo...ar 6... smile.gif paziesim ka dar ryt BT parodys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akviliuks @ 2009 08 05, 16:54)
biggrin.gif bum, su mielu noru nors ir dabar, bet manau, kad nera prasmes...juk tik 5 dpo...ar 6... smile.gif paziesim ka dar ryt BT parodys smile.gif

Aij tik tiek biggrin.gif Tai koks skirtumas ką rytoj rodys irnesakyk.gif
Atsakyti