Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(bum @ 2009 08 05, 12:02)
Sveikos,

Kaip gavo progesteronas?

Dabar nedariau tai nežinau, o kiek anksčiau darius esu tai būdavo visada geras g.gif
Dar daugiau tepliot dabar pradėjo, tai įtariu, kad rytoj pramuš verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2009 08 05, 11:42)
taigi HCG kas 2-3 dienas tik sokteli. Neliudek  4u.gif  Labai grazus atvo vaiduoklis  wub.gif  4u.gif  O kur grafikelis  rolleyes.gif

Manau tikrai reikia HCG pasidaryti, bus viskas aiskiau, kada planuoji? ax.gif Va mano siandieninis

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute9 @ 2009 08 05, 12:15)

Labai gražus, nėra ko pergyvent, man rodos kai vėluos jau mmm tai ir testukas išryškės mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
Pakalnute 4u.gif Kaip ir anksciau sakiau,tavo grafiko laiptukai tikrai veda i nestuke.gif Taigi, viskas cia su tavim aisku wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Duniu: 05 rugpjūčio 2009 - 11:22
QUOTE(Pakalnute9 @ 2009 08 05, 13:15)
Manau tikrai reikia HCG pasidaryti, bus viskas aiskiau, kada planuoji? ax.gif Va mano siandieninis

Man 14 ir 15 cd vaiduoklius rode, o jau tik po savaites velavimo jau buvo ryskesne, taigi nepergyvenk viskas thumbup.gif tau tik 13cd, kai kuriom buna tokiu laiku dar nieko nerodo o tu jau pamatei biggrin.gif manau cia laiko klausymas.
Atsakyti

Labai grazus grafikelis wub.gif Artimiausi mano planai rytdienos NT... achh kaip baisu, akd net nelaukiu biggrin.gif
Atsakyti
sveikos paneles atsiprasau kad braunuosi taip pas jus, bet mane kankina nezinia.. labai tikiuosi kad padesit susivokt blush2.gif
apie metus vargstu, negaliu pastodi, neseniai suzinojau kad turiu PKS. Menesines buvo paskutinius 2 men, bet ir tai speju nuo vaistu. Matuoju BT jau senokai. Kaip manot ka geletu reikst jei atejus mmm laikui temperatura nukrito ir po keliu dienu vel pakilo? Mmm tuo metu buvo. Sakau gal nuo tu tableciu?
Atsakyti

o tu neplanuoji HCG pati pasidaryti? Na bet kuriuo atveju greit bus veluojancios mmm, kas tik patvirtins tavo nestuke.gif

o mes su vyru pasitarem ir nusprendem, kad jei ryt tempa laikosi pas mane, tai jis eina vienas i vaistine ir man nuperka NT, ir kita ryta ji pasidarau, jei vis dar tempa laikosi biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(MRSA @ 2009 08 05, 12:40)
sveikos paneles atsiprasau kad braunuosi taip pas jus, bet mane kankina nezinia.. labai tikiuosi kad padesit susivokt blush2.gif
apie metus vargstu, negaliu pastodi, neseniai suzinojau kad turiu PKS. Menesines buvo paskutinius 2 men, bet ir tai speju nuo vaistu. Matuoju BT jau senokai. Kaip manot ka geletu reikst jei atejus mmm laikui temperatura nukrito ir po keliu dienu vel pakilo? Mmm tuo metu buvo. Sakau gal nuo tu tableciu?

man ir viename cikle buvo per mmm vienai dienai tempa pakilusi, bet kai paklausiau, tai sake nekreipt demesio ir is vis per mmm net nematuoti, o tavo atveju dar ir vaistai jauciu savo daro, nes kiek pastebejau, tai vaistai pakraipo grafikelius
Atsakyti
QUOTE(MRSA @ 2009 08 05, 12:40)

Svarbu po mmm, kad nukristu mirksiukas.gif

QUOTE(amzinai_pavasaris @ 2009 08 05, 12:44)
o tu neplanuoji HCG pati pasidaryti? Na bet kuriuo atveju greit bus veluojancios mmm, kas tik patvirtins tavo  nestuke.gif

nea neplanuoju blush2.gif Jei ryt juosteles isryskeja, nesuku sau galvos ax.gif Pas gine uzsirasiau 20 d.

Atsakyti
dekui panos, pagelbejot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MRSA @ 2009 08 05, 13:28)
dekui panos, pagelbejot  4u.gif

Prasom jungtis prie musu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2009 08 05, 11:36)
Prasom jungtis prie musu  4u.gif

mielai, tik kas grafikelio neturiu... blush2.gif
Atsakyti