Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Chenelle @ 2009 08 05, 11:10)
Idek idek idomu  bigsmile.gif

1 psl smulkiai  parasyta  4u.gif

Na sunku ka pasakyti is tiek. Gal vakar O buvo  g.gif

na bet vakar jokiu maudimu, jokiu skausmeliu..
ten pazymejau geltonai kai skaudejo unsure.gif
Atsakyti
Labas mergytės smile.gif
Pakalnute9, Chenelle sveikinu pamačius II ir nosis aukštyn, kad man nesąmonių neprisigalvotumėt wub.gif
Valiusiuke tau priklauso daug 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif , bet visgi manau nereikėjo to echo darytis, negalima ten lyst kol viskas taip trapu schmoll.gif
Mano grafikas vėl durnas kažkoks doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ankara @ 2009 08 05, 11:34)
bet visgi manau nereikėjo to echo darytis, negalima ten lyst kol viskas taip trapu schmoll.gif

man dare 7DPO verysad.gif

Bet gal bus sekmingas 4u.gif 4u.gif 4u.gif Liko laukti tmaziau nei savaitele bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2009 08 05, 11:39)
man dare 7DPO  verysad.gif
Bet gal bus sekmingas  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Liko laukti tmaziau nei savaitele  bigsmile.gif

Tu nenukabink nosies, vieniems gerai praeina, o kitiems ne, kad matyčiau daugiau šypsenėlių ir mažiau surūgusių veidelių mirksiukas.gif
Aš tai kažkaip to grafiko sėkmingumu nelabai tikiu, velkasi čia pažeme gražuolis doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute9 @ 2009 08 05, 11:19)
Valiusiuke verysad.gif  4u.gif O man atrodo, kad neparyskejo siandien mano vaiduoklis unsure.gif Ryt einu kraujo, jei dar reikes...

taigi HCG kas 2-3 dienas tik sokteli. Neliudek 4u.gif Labai grazus atvo vaiduoklis wub.gif 4u.gif O kur grafikelis rolleyes.gif
Atsakyti
Gal dar toli man iki O?Bijau labai praleisti...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2009 08 05, 11:49)

Kokio ilgio ciklas? Reguliarus? Kada paprastai O buna? Kiek DPO? Paskutiniu atsakymu turbut nzn? Na ka zinai parasyk mirksiukas.gif
Atsakyti
Oj kaip liudina ir tampo nervukus tie vaiduokiukai, todel visom bandanciaoms iziuteri riebesni I po 4u.gif .
Na o as buvau teisi, sian man 3 DPO ir tik pirmoji, nes dar turiu 8 folikuliukus group.gif Todel labai stengiames su ND, kad bent viena pagauti wub.gif
http://www.babyplan.ru/profile/28058
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2009 08 05, 08:12)
Pas mane siandien nuotaikos nekokios. Kazkaip vakar po viso dziaugsmo atsipeikejau ir supratau, kad tie vaiduokliai dar toli grazu ne ryskios juosteles Taip baisu ir nekantru laukti

QUOTE(Chenelle @ 2009 08 05, 08:28)
aciu mergaites, na nzn kas man nutiko, ner upo nors tu ka  doh.gif  nuotaiku kaita gal 
HCG negalvoju, dar labiau bijau ir vyras neleido, liepe netridaliot   lotuliukas.gif

baik tu cia man apie blogas mintis, nuotaika kaita pastebima pas nestukes, tad viskas bus gerai su tavim thumbup.gif
o vyras protingas, mes mergos tikrai myznes lotuliukas.gif , prisipazinsiu, as ir is tokiu blush2.gif

QUOTE(valiusiuke @ 2009 08 05, 10:09)
Labutis  4u.gif  O mano vaiduokliukas kažkur išvaiduokliavo.  Taigi ir vėl naujas ciklas nauja pradžia  cray.gif  cray.gif

ech kaip liudna verysad.gif

QUOTE(Ankara @ 2009 08 05, 11:34)
Labas mergytės smile.gif
Mano grafikas vėl durnas kažkoks  doh.gif

gal geriau durnas nei strypas kaip pas mane g.gif 4u.gif

QUOTE(Ingese @ 2009 08 05, 11:49)

manau dar toli smile.gif

Klausykit, o jei buna cista kokia, tai kokia tempa buna ciklo gale? mane neramina tas maudimas apacioje doh.gif
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(Justta @ 2009 08 05, 07:32)
o as pagaliau pradedu nauja 7 cikla thumbup.gif

4u.gif

QUOTE(JEma @ 2009 08 05, 08:23)
Niugi o as isvis nesuprantu sio savo ciklo, kazkoks keistas jis man  g.gif  Fertilitis nubreze O, bet jei nuimu teigiama OT tada jis nubrezima pasalina  doh.gif  Ir siaip pagal jo nubrezima negi O skaitosi ivykus jei BT nepakilo daugiau kaip 0,2 laipsnio? Please pakomentuokit. dar nesu turejusi tokios O 
user posted image
O cia OT foto, niu mano manymu 15 CD jis tikrai ryskiausias buvo  unsure.gif  Cia tie 20 jautrumo OT  ax.gif
user posted image

Manau ovuliavai 16-17 cd. Nepanikuok, ND visviena su kaupu biggrin.gif

QUOTE(Chenelle @ 2009 08 05, 09:28)
As saziningai geriu folio rugsti jau gal 3 menuo 

O aš nesąžiningai hihihi.gif

QUOTE(valiusiuke @ 2009 08 05, 10:09)
O mano vaiduokliukas kažkur išvaiduokliavo  verysad.gif  Taigi ir vėl naujas ciklas nauja pradžia 

doh.gif console.gif 4u.gif

QUOTE(vaidalina @ 2009 08 05, 10:57)
na ideciau savo mazyti netvarkinga grafikeli.. noreciau kad nors biskiuka pakomentuotumete smile.gif
matuoju BT burnoje, stengiuosi tik atsibudus lovoje  ax.gif
na jei sis ciklas nebus rezultatyvus, tai jau kito ciklo grafikelis bus tvarkingas
va maniskis:
http://public.fotki....dalina/desktop/

Manau vakar buvo O

QUOTE(Ankara @ 2009 08 05, 11:41)
Aš tai kažkaip to grafiko sėkmingumu nelabai tikiu, velkasi čia pažeme gražuolis  doh.gif  lotuliukas.gif

Kaip gavo progesteronas?
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2009 08 05, 11:52)
Kokio ilgio ciklas? Reguliarus? Kada paprastai O buna? Kiek DPO? Paskutiniu atsakymu turbut nzn? Na ka zinai parasyk  mirksiukas.gif

Kad žinočiau gi aš blush2.gif Kaip matau savo organizmo nepažįstu.....
Šiaip pastaruoju metu ciklas būna 26-28 d. Kaip laikrodukas- nebūna, vis svyruoja keliomis dienomis.....
Birželio mėn. po O buvo 11 dienų....
Atsakyti
QUOTE(amzinai_pavasaris @ 2009 08 05, 12:01)
Klausykit, o jei buna cista kokia, tai kokia tempa buna ciklo gale? mane neramina tas maudimas apacioje  doh.gif

Tempa neparodo ar yra cista ar ne. Jei ir yra didelė tikimybė kad su mmm pasišalins
Atsakyti