Įkraunama...
Įkraunama...

9 mėnuo

Labutis. Mums taip pat 9 mėnesiai. Ūgis 74 cm, svoris 9,2 kg. Turim 8 dantukus, ropoja, pati sėdi ir atsisėda, atsistoja lovytėje ir vaikšto (lovytėj), moka parodyti ate, katutes viru viru košę. Manau kad dar ne samonigai, bet sako mama, tete, baba. Valgo mamytės virtas daržovių su triušiena, kaiuliena vitas bei kruopų (avižų, ryžių, kviečių) košes, pirktas vaisių tyreles, sausainukus, duonytę padžiovintą, duoniukus, geria mamos pieną ir kartais virinto vandenuko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vixiuke: 19 birželio 2007 - 15:06
Sveiki.
Dukrytei jau 9 mėn. ir savaitė. Ūgis 73 cm, svoris 9,5 kg. Turi 6 dantukus biggrin.gif
Vis dar valgo MP, kai diena karšta, tai net labai dažnai (jau pati kuo puikiausiai parodo, kai ateina ir tempia už maikės). Kai nuotaika gera, tai 3 kartus per dieną valgo košytę: 2 kartus kruopytes ir 1 kartą daržovių su mėsyte. Taip pat užkanda duoniukų, barankyčių, juodos duonos, obuoliuką. Paskutiniu metu iš proto eina dėl agurkų ir pomidorų thumbup.gif
Tik bėda pasidarė, kad sėdėti ilgai nebenori - ypač nekas ilgiau važiuojant verysad.gif
Kalba daug, bet beveik viskas "ba ba" įvairiom intonacijom smile.gif
Atsakyti
Sveiki, mes turime jau 5 dantukus, mokame: ratutes daryti, myliu myliu, buciuka duoti, aplink lovyte vaiksto isikibus, kai paprasai pasokti pilvo soki judina klubus lotuliukas.gif , pamegdzioja viska ka daro jai plauni grindis ji irgi pasiemusi zaisla ar skudureli trina grindis, paprasai ijungti ar isjungti sviesa su vaikstyne privaziuoja ir jungineja, viru viru kose ir dar moka kai dainuoji raina katyte viska jau rodo kur nosyte, ausytes, akytes, kojytes.
Sako mama, tete. baba thumbup.gif , geriame jau is puoduko po truputi. Kai nori valgyti pradeda cepseti, labai megsta bananu tyrele, sausainius. tai tiek si karteli thumbup.gif
Atsakyti
mums uz keliu dienu 9 menesiukai, truputi liudna, nes mes daug maziau darom uz kitus vaikucius. po truputi pradejom ropoti, siandien pirmakart pats atsisedo, siaip tvirtai jau sedi ilgai, eiti dar nelabai sekasi, liuoksi vedamas kaip stirnele didelias zingsniais. Atsistoti pats ir dar nemoka, bet lovytej pastatytas truputi pastovi. thumbup.gif
Atsakyti
mums ryt 9 men.ugis 73cm ,svoris 9kg.Mokame ropoti,patys atsistojam ,isikibam ir einam kur norime smile.gif turime 2 dantukus,viska kandziojam ir viskas ydomu darosi smile.gif labiausiai patinka mamos batai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
na mano sunukui uz 3d.bus 9 men.tai svere 8men.10.3kg. o ugis 76cm,tai va eisim svertis ir matuotis penkt.tai bus dar daugiau.pirmas dantukas issikale lygiai lygiai 5 men.dabar jau turi 6.ropoja po truputi,tik su stojimu nelabai,nebando net. valgo viska ir labai gerai,siaip geras vaikas,bet buna ir oziuku kartais,juk reikia pasireiksti...
Atsakyti
jeigu atvirai, tai paskaicius daugelio mamyciu atsiliepimu, nerimas apeme verysad.gif Dukryte dar nevaiksto, tik bando ropoti. Stojasi, bet sunkokai. Valgo gausiai, tik spek duoti.. Pietums daznaiausiai tai, ka valgom patys. Tik suplaku, kad butu tyre, nes dantukai tik du, o vienas vos islindes. Nzn, gal per mazai uzsiimineju, bet nemoka tokiu mandrybiu kaip kiti vaikuciai unsure.gif Visgi, manau viskam savo laikas, spes uzaugti.. Man ir taip kasdien kyla noras laika sustabdyti 4u.gif Sekmes visoms mamoms ir ju atzalelems wub.gif
Atsakyti
labukas, na tikrai nemanau, kad reiketu liudeti. mano panelei jau desimt menesiuku ir ji moka tikrai nemazai, bet mes ir ne viska mokam. stenkis, kad vaikelis kuo daugiau laiko praleistu lovyteje, jei yra uz ko uzsitverti, tai ir nestatyk kai prasys, o keldama rodyk kaip reika tvertis rankytem, mano tai taip ismoko ir atsistoti ir atsisesti lovytej. o ropoti mes dar ir dabar neropojam, manu, kad ir gerai, greiciau vaikscioti ismoks, tad neliudek, sekmytes thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Mums prieš 6 dienas suėjo 9 mėnesiukai. Lygiai po 2 dienų pradėjom dėti pirmus savarankiškus žingsniukus. Dabar jau kai pastatai tai nueina pusę kambario. Na kiekvieną dieną atstumai didėja. Tik dar pats nesilaikydamas nemoka atsistoti. Man atrodo kai išmoks tai ir prasidės bėgiojimai po kambarį biggrin.gif
Taip smagu pamatyti vaiko pirmus žingsniukus wub.gif MB pakviečia, zuikis ir žigioja pas jį. Mūsų gyd. 8 mėn. taip ir prognozavo, kad 10 mėn. jau tikrai savo kojytėm ateisim. O mes jau dabar pradėjom thumbup.gif
O šiaip sėdėti, ropinėti, stovėti, eiti besilaikant į bet ką ir bet kur ir t.t. mokam senai. Šnekam te-te, ba-ba, de-de. Paskutiniu metu pradėjom sakyti ne-ne.
Bet va nerodom nei ate, nei katučiu. Na matyt viskas ateity.
Valgom irgi visko po truputi. Pagaliau pradėjom valgyti namines tyreles, nes ankščiau pripažystavo tik pirktines.
Turim 8 dantukus, bet vistiek baisiai seiliojames.
Tai tiek. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leogirl: 30 birželio 2007 - 07:29
Mano dukrytei 9men ir 4dienos.Jau vaikstome isikibusios,sedime gerai,ropojame po visus namucius biggrin.gif
Atsakyti
Mano sūneliui 9 mėn. 4 dienos. Prieš gerą savaitę atsistojo, šliaužimą pakeitė ropojimas. Ir (labai gerai) atsirado atsargumo jausmas. Labai nori eiti, kad jį vedžiotum, tai yra kas veikti. O be to, nori būt vedžiojamas tik viena ranka, kad kita būtų laisva ir ja galėtų pasiekti ką nori. Kartais jau 5 sekundes pats stovi. Manau pagal jo didumą (10,5 kg, 79 cm) tai jau labai geri pasiekimai. Turim tris dantis. Darom katutes ir ate ate. Valgom MP, daržovių košes, mėsytę, yapč mėgsta kalakutieną, kruopų košių nelabai.
Atsakyti
Mano mažiukui jau 9 mėnesiai ir 3 dienos, pasiekimai: labai nori but vedžiojamas, šliaužia, ropot neropoja, bet ant keturiu pastovi ir labai gražiai iš tokios pozicijos atsisėda, apetitu nesiskundžia, sveria 12kg yra 79cm ugio milžiniukas blush2.gif Turi 6 dantis ir laaaabai daug šneka, bei šypsos biggrin.gif
Atsakyti