Papildyta:
NA VAKAR BUVOM PAS GYDYTOJA TAI SVERIAME 10.650KG.O UGIO MATYT DAKTARE NEMOKEJO PAMATUOT,BE SESUTES TAI REISKIA NIEKO,BET JAU RUBUKUS ISSAUGO KAI KURIUOS,TURIM DAKTARE VYR,VEDEJA SKYRIAUS BET VAIKO UGIO NEMOKA NUSTATYTI,ABSURDAS,ANE?PASTOVIAI TURI BUT SESUTE KAD PASVERTU IR PAMATUOTU,DAKTARE LIEPE MAN VAIKA PASTATYT PRIE SKALES KUR MOKIKLINUKAI EINA,KAIP JUMS? AR JUMS TAIP BUVO? AS APSALUS

Papildyta:
O MES JAU MOKAM DAUG KA,PLOJAM KATUTES,NE NE NE PARODOM,JAU ROPOJAM, ATSISTOJA,VALGO DAUG IR VISKA,TIK VIRTTOS VISTIENOS NE
BUTU MALONU JEI ATSILIEPTU KOKIA MAMYTE IS DRUSKININKU
Papildyta:
viskas, nebeskaitysiu sito forumo daugiau. susinervavau, negaliu 
mano suneliui 9 menesiai ir 10 d. gimem maziukai, 2.5 kg ir 46 cm ugio. pries tris savaites mes tebuvom 6,5 kg ir 65 cm. stai ir siandien atsisake pusrycius valgyti. vakar - vakarienes. kas menesi priaugam, bet nedaug. laukiau sulaukti negalejau, kada sversim virs 6 kg. dabar - kada virs 7 kg. kadangi augam, medikai sako, kad viskas gerai ir liepia nesirupinti.
ropojom (turbo greiciu) ir stovim mes jau nuo 8 menesiu ir 1 savaites. esam be galo judrus ir linksmi. sedim ir tupim be problemu. visuos namuos musu pilna. kakuti darom tik ant puoduko nuo 5 menesio galo, kai pradejome valgyti kieta maista. tiesa, 5-6 kartus esame i kelnes padare. bet tai buvo mano klaida - nepasodinau laiku ant puoduko, arba nebuvo salygu - lektuve.
ate ate nemojuojam, katuciu neplojam buciuko neduodam. matyt, neuztektinai uzsiimu vaiku, tai ir nemoka
viskas butu gerai. bet stai, kai paskaitau, kad 9 menesiu vaikai sveria 9-12 kg ir yra 74 cm ugio, tai tik verkti norisi. daugiau neskaitysiu.
mano suneliui 9 menesiai ir 10 d. gimem maziukai, 2.5 kg ir 46 cm ugio. pries tris savaites mes tebuvom 6,5 kg ir 65 cm. stai ir siandien atsisake pusrycius valgyti. vakar - vakarienes. kas menesi priaugam, bet nedaug. laukiau sulaukti negalejau, kada sversim virs 6 kg. dabar - kada virs 7 kg. kadangi augam, medikai sako, kad viskas gerai ir liepia nesirupinti.
ropojom (turbo greiciu) ir stovim mes jau nuo 8 menesiu ir 1 savaites. esam be galo judrus ir linksmi. sedim ir tupim be problemu. visuos namuos musu pilna. kakuti darom tik ant puoduko nuo 5 menesio galo, kai pradejome valgyti kieta maista. tiesa, 5-6 kartus esame i kelnes padare. bet tai buvo mano klaida - nepasodinau laiku ant puoduko, arba nebuvo salygu - lektuve.
ate ate nemojuojam, katuciu neplojam buciuko neduodam. matyt, neuztektinai uzsiimu vaiku, tai ir nemoka
viskas butu gerai. bet stai, kai paskaitau, kad 9 menesiu vaikai sveria 9-12 kg ir yra 74 cm ugio, tai tik verkti norisi. daugiau neskaitysiu.
| ! | Ši tema skirta tik pasiekimams, apie maitinimą ir paplepėjimai yra kitose temose, tad būkit geros ir apie kitus dalykus kalbėkite tik tam skirtose temose, o rūpesčiais ir patirtimi dalinkitės bendraamžiuose. |
Susikurkite savo skyrelį bendraamžiuose ar bendraminčiuose, tačiau, ši tema neatitinka jūsų paplepėjimų.
5. Jūs turėtumėte suprasti tokios bendravimo formos, kaip forumas, specifiką ir jos skirtumą nuo pokalbių/chat'o. Forume visos žinutės saugomos neapibrėžtą laiką, o chat'e jos egzistuoja tik keletą valandų. Todėl forume priimta rašyti žinutes, kurios yra įdomios ne keletą minučių (ypač atskiriems dalyviams), bet komentarus, kuriuos bus įdomu skaityti visiems lankytojams ir po kelių mėnesių/metų nuo jų parašymo. Todėl naudoti forumą chat'o tikslais yra draudžiama. Tam jūs galite pasinaudoti mūsų pokalbių kambariu (chat'u).
QUOTE(leogirl @ 2007 06 30, 08:27)
Labas rytas.
Mums prieš 6 dienas suėjo 9 mėnesiukai. Lygiai po 2 dienų pradėjom dėti pirmus savarankiškus žingsniukus. Dabar jau kai pastatai tai nueina pusę kambario. Na kiekvieną dieną atstumai didėja. Tik dar pats nesilaikydamas nemoka atsistoti. Man atrodo kai išmoks tai ir prasidės bėgiojimai po kambarį
Taip smagu pamatyti vaiko pirmus žingsniukus
MB pakviečia, zuikis ir žigioja pas jį. Mūsų gyd. 8 mėn. taip ir prognozavo, kad 10 mėn. jau tikrai savo kojytėm ateisim. O mes jau dabar pradėjom
O šiaip sėdėti, ropinėti, stovėti, eiti besilaikant į bet ką ir bet kur ir t.t. mokam senai. Šnekam te-te, ba-ba, de-de. Paskutiniu metu pradėjom sakyti ne-ne.
Bet va nerodom nei ate, nei katučiu. Na matyt viskas ateity.
Valgom irgi visko po truputi. Pagaliau pradėjom valgyti namines tyreles, nes ankščiau pripažystavo tik pirktines.
Turim 8 dantukus, bet vistiek baisiai seiliojames.
Tai tiek.
Mums prieš 6 dienas suėjo 9 mėnesiukai. Lygiai po 2 dienų pradėjom dėti pirmus savarankiškus žingsniukus. Dabar jau kai pastatai tai nueina pusę kambario. Na kiekvieną dieną atstumai didėja. Tik dar pats nesilaikydamas nemoka atsistoti. Man atrodo kai išmoks tai ir prasidės bėgiojimai po kambarį
Taip smagu pamatyti vaiko pirmus žingsniukus
O šiaip sėdėti, ropinėti, stovėti, eiti besilaikant į bet ką ir bet kur ir t.t. mokam senai. Šnekam te-te, ba-ba, de-de. Paskutiniu metu pradėjom sakyti ne-ne.
Bet va nerodom nei ate, nei katučiu. Na matyt viskas ateity.
Valgom irgi visko po truputi. Pagaliau pradėjom valgyti namines tyreles, nes ankščiau pripažystavo tik pirktines.
Turim 8 dantukus, bet vistiek baisiai seiliojames.
Tai tiek.
Labas,
Mano Justukas vyresnis uz tavo Justuka 2 dienom
Linkejimai bendravardziui ir bendraamziui
QUOTE(Mike @ 2007 07 05, 12:33)
Labas,
. Bet pats eiti dar nebando, tik vedamas, o ir siaip, jei kur reikia greiciau nulekti (pvz pamacius suns dubeneli su maistu
), labiau megsta ropoti. Turi 6 dantis ir baisiausiai seilejasi
. Sneka labai nedaug (i teti
), te-te-te ir da-da cia jau pokalbio virsune, dar moka toki firmini ejejej - tinka visais gyvenimo atvejais
, o neseniai irgi ismoko kazka panasaus i ne-ne, bet kur kas geriau iseina purtyti galva kartu su manin, kai as sakau "ne ne ne". Ate nerodo, katuciu neploja ir grieztai atsisako mokytis. Na, tikiuos,iki mokyklos ismoks
. Tai tiek.
o mano justukas maesnis uz jusu justukus.
mokam patys vaiksciot, ropot.tik atsiliekam nuo jusu dantukais .turik tik 4.
dabar labai sergam vejaraupiai.
QUOTE(Mike @ 2007 07 05, 15:33)
Labas,
. Bet pats eiti dar nebando, tik vedamas, o ir siaip, jei kur reikia greiciau nulekti (pvz pamacius suns dubeneli su maistu
), labiau megsta ropoti. Turi 6 dantis ir baisiausiai seilejasi
. Sneka labai nedaug (i teti
), te-te-te ir da-da cia jau pokalbio virsune, dar moka toki firmini ejejej - tinka visais gyvenimo atvejais
, o neseniai irgi ismoko kazka panasaus i ne-ne, bet kur kas geriau iseina purtyti galva kartu su manin, kai as sakau "ne ne ne". Ate nerodo, katuciu neploja ir grieztai atsisako mokytis. Na, tikiuos,iki mokyklos ismoks
. Tai tiek.
Dėkui už linkėjimus. Tai gal čia visi Justukai mokytis tyngi.
Bet su pertraukėlėm jau apeinam visą kambarį.
QUOTE(butvydiene @ 2007 07 05, 16:25)
o mano justukas maesnis uz jusu justukus.
O tavo Justukas man atrodo kaip tik vyresnis
QUOTE(leogirl @ 2007 07 05, 14:52)
na tikrai.kaip as taip kvailai parasiau.
na mes jau sveikstam.
ps.labai daug Justuku rugsejo menesi
QUOTE(butvydiene @ 2007 07 06, 20:57)
na tikrai.kaip as taip kvailai parasiau.
na mes jau sveikstam.
na mes jau sveikstam.
Tiesiog nepastėbimai laikas lekia. Nespėjam skaičiuoti mėnesiukus.
Smagu, kad jau sveikstat.
mums antradieni bus 9 menesiai,tai buvom pas gydytoja, sveriam 8,900kg ir 78cm, volgom gerai, miegam irgi, mokam ripoti jau seniai ir atsisesti savarankiskai, laikydamasi uz sienubiski paeina kur reikia
turim 2 dantukus apacioi,bet dar vienas jau matosi ir virsui 2 is karto lenda, tai irgi jau matosi,
man labai idomuar cia yra jau vaikuciu kurie savarankiskai vaiksto?
man labai idomuar cia yra jau vaikuciu kurie savarankiskai vaiksto?
QUOTE(Hacone @ 2007 07 04, 13:05)
viskas, nebeskaitysiu sito forumo daugiau. susinervavau, negaliu 
sveika
tu taip nesinervuok skaitant skyreli, mes tai pat gimeme labai mazi 45cm 2,9kg viena menesi nepaaugom ne kg kita ne cm dabar jau ant nosies 10 menuo o mes tik 65cm ir sveriam 7kg, apetitas ir nepergeriausias taciau as nekisu duodu tada kai nori pabandyk pakeisti ka nors maiste duok kokia baronka batona grietines ar ka nors panasaus
Sveikos mamytės
na ir mes jau savaitėlė, kaip peržengėm 9 mėnesiukų slenkstį
Sveriam 8,6 kg, ūgis 72 cm, esam labai linksmos ir viskuo besidominčios. Ropoja, kaip ropojimo čempionė
, sunku sugaudyti. Laikydamasi jau neblogai eina, ploja katutes, daro "myliu myliu
" , mojuoja ir sako ate ate, urzgia
, turim šunį, tai jį mėgdžioja
, duoda pa. Apetitu nesiskundžia ir su kitais dalinasi, kai valgo, tai reikia ir mamai ar tėčiui duot atsikast, ar šaukštu košės pasivaišint
Visus kalbina ir visiems šypsosi
na ir mes jau savaitėlė, kaip peržengėm 9 mėnesiukų slenkstį