Įkraunama...
Įkraunama...

Wizz Air

QUOTE(Stigma @ 2011 07 27, 13:16)
Wizzair
Registruotasis bagažas, gabenamas bagažo skyriuje- ir ten apačioj "Daiktai, nepriimami kaip registruotasis bagažas" ir tens- skysčiai. Angliškam tekste tas pats g.gif

Manau ne draudziama, o tiesiog nerekomenduojama, nes apacioje jie raso :
"Jei registruotajame bagaže yra bet kuris iš anksčiau nurodytų daiktų, „Wizz Air“ neatsako už bet kokį tokių daiktų praradimą, sunaikinimą, vėlavimą ar sugadinimą."

Su Wizzair skrisiu pirma karta, bet kiek teko skraidyt su ivairiom avialinijom, visada registruotam bagaze turejau ir gerimu, ir skystos kosmetikos, nebuvo jokiu problemu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina.p @ 2011 07 27, 14:39)
p.s.del bagazo issiaiskinau, liko klausimas del vardo.....

užtenka vieno vardo - first name - jei nereikalauja antro - second name. Nebūtina ten vardinti visos giminės...
Atsakyti
Sveikos gal kuri zino kiek galima cigareciu vestis skrendant su wizair turint rankini bagaza? :ax:Salis Italija 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vietine1986: 27 liepos 2011 - 16:01
Skubu pasidalinti ispudziais. Pasakyt nieko blogo tikrai negaliu. Su vaiku prleisdavo be eiles, tik tiek kad musu zmones tai nelabai pasitraukdavo i sona biggrin.gif nors ten 100 kartu bvo sakyta kad tevai su mazais vaikais be eiles smile.gif Lektuvas na toks jau matosi kad gerai padevietas smile.gif bet svarbiausiai juk kad techniskai tvarkingas buvo. Del bagazo tai prase ir pasverti ir i remus isprausti. Beja ypac ziuri i lagaminelius (ryskiai zino kaip su tais ratais buna) nes as pvz turejau lagaminuka ir kuprine tai ant kuprines sake viskas gerai nereiki remus kist o va lagaminuka teko ( gerai kad i ji buvau nedaug prikrovus tai seip ne taip suspaudziau ir ikisau nors kuprine buvo ryskiai storesne smile.gif Aptarnavimas buvo tikrai malonus, tad tikimes ir atgalinio skrydzio tokio smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,noriu patarimo;)
Mano sunus su draugais nori isvaziuoti i Amerika.Planuoja vaziuoti kitamet,visiems po 16 metu.Nori ten mokytis arba dirbti,gal kuri zino,kaip galima gauti studentine arba darbo viza,ar galima i Amerika vieniems skristi nepilnameciams,ko klausia muitinej,kiek laiko su siom vizom galima buti Amerikoje,kaip susikontaktuoti su tenykstemis mokyklomis(jie nori ten baigti vidurine) arba darbovietemis(jei nori ten dirbti). Nori mokytis ir dirbti Cikagoje!
Atsakyti
Ačiū, manau viskas bus gerai 4u.gif

Bet dabar kitas klausimas iškilo smile.gif Užsisakiau bilietus, bet mano VISA Elektron'o kortelę vis atmeta. Pasižiūriu į sąskaitą pinigų nenuskaičiavo. Tai sugalvoju apmokėti banko pavedimu. Bilietus rezervuoja, aš iškart pervedu pinigus į jų nurodytą sąskaitą. Ir toliau jokio patvirtinimo. Pinigai nuskaičiuoti, o jokio laiško ar kažko negavau, kad jau sumokėta ir viskas ok. g.gif Pasimečiau ir baiminuosi dabar ar viskas...
Gal yra kas taip mokėjęs? Kaip čia viskas vyksta?
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2011 07 28, 13:08)
Bet dabar kitas klausimas iškilo smile.gif Užsisakiau bilietus, bet mano VISA Elektron'o kortelę vis atmeta. Pasižiūriu į sąskaitą pinigų nenuskaičiavo. Tai sugalvoju apmokėti banko pavedimu. Bilietus rezervuoja, aš iškart pervedu pinigus į jų nurodytą sąskaitą. Ir toliau jokio patvirtinimo. Pinigai nuskaičiuoti, o jokio laiško ar kažko negavau, kad jau sumokėta ir viskas ok. g.gif Pasimečiau ir baiminuosi dabar ar viskas...
Gal yra kas taip mokėjęs? Kaip čia viskas vyksta?

Paziurekite, koks statusas prie jusu uzsakmo: On hold ar Confirmed.
Jei confirmed, viskas ok turetu buti. Po keliu dienu turetumet sulaukti ivoice.
O jei on hold, vadinasi, dar vyksta apdorojimas. Merginos sake, kad paprastai po 5 darbo dienu nuo apmokejimo sulaukia patvirtinimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 28 liepos 2011 - 12:33
Vakar vakare buvo tik HOLD-ON. O šiandien jau gavau patvirtinimą. Nemaniau, kad čia gali parą laiko užtrukti tokie dalykai. Nes kai pirkdavau RyanAir tai tą pačią minutę gaudavau patvirtinimą, kad viskas gerai smile.gif

Na, bet dabar jau ramu. Sumokėta, bilietai kaip ir yra, lauksiu kelionės. Ačiū visoms padėjusioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2011 07 29, 12:08)
Vakar vakare buvo tik HOLD-ON. O šiandien jau gavau patvirtinimą. Nemaniau, kad čia gali parą laiko užtrukti tokie dalykai. Nes kai pirkdavau RyanAir tai tą pačią minutę gaudavau patvirtinimą, kad viskas gerai smile.gif

O su Ryanair irgi mokedavot banko pavedimu? turbut ne... juk normalu, kad mokant kortele iskart ateina patvirtinimas, o banko pavedimu-reikia siek tiek palaukti. o kad ti diena lauket-tai cia labai greitai, kiti kartais savaite laukia kol ateina patvirtinimas smile.gif

Paskutiniai ispudziai is keliones Wizzair-kaip jau kazkada rasiau, Wizzair igula super profesionali ir maloni, buta velavimo, bet jau geriau tegu kazkiek veluoja, bet jei reikia sutvarkyt ar patikrint kazka, tegu tik tvarko, man svarbiau nuskristi saugiai ax.gif daugiau absoliuciai jokiu priekaistu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2011 07 29, 14:08)
O su Ryanair irgi mokedavot banko pavedimu? turbut ne... juk normalu, kad mokant kortele iskart ateina patvirtinimas, o banko pavedimu-reikia siek tiek palaukti. o kad ti diena lauket-tai cia labai greitai, kiti kartais savaite laukia kol ateina patvirtinimas smile.gif

Taip, uztrunka patvirtinimas tuomet, kai mokama pavedimu. O mokant uz Wizzair bilietus kortele, is karto yra patvirtinama. Na, gal kokia valanda yra uztruke atsiusti mail, bet patvirtinimas tinklapyje atsiranda is karto.

Dziugu girdeti gerus atsiliepimus apie Wizzair. smile.gif 4u.gif Drasiau laukti skrydzio. smile.gif
Atsakyti
Labas mirksiukas.gif

Gal kas nors paaiskintu kaip man nusipirkti bagaza? blush2.gif bilieta jau nusipirkau, bet persigalvojau ir noriu bagazo, nezinau kaip ji nusipirkti dabar blush2.gif Ir kiek kainuoja gal zinot, nebus brangiau? g.gif Isskrendu rugsejo 14d. Aciu mirksiukas.gif

Viska radau, nebereikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Kas skridot jau su Wizz'u, kada anksciausiai leido daryti check-in? Nes skrendu ten su kita aviakompanija, atgal po 9 dienu su Wizzair. Ar jau iseis pries 9 dienas check-in padaryt, ar viski teks kelionej ieskot interneto kavines? Savo puslapy jie raso kad pries 7 dienas, gal kam isejo anksciau?
Atsakyti