Įkraunama...
Įkraunama...

Wizz Air

sveikutes. o man iskilo tokia probleme, darant chek-in blogai isirase vaiko paso galiojimo laikas ne 2012 o 2011 spalis. doh.gif unsure.gif gal kas susiduret su sita problema? negi neisskrisiu? mano ir vyro bilietai viskas tvarkoje.
Atsakyti
O man iškilo toks klausimas: gavau patvirtinimą, pasižiūrėjau, ir registravimasis internetu pažymėtas tik iš Vilniaus. Iš Barselonos skrendant registruotis reikia oro uoste. Tai čia taip turi būti ar pirkdami bilietukus kažką ne taip padarėme? g.gif
Atsakyti
Barselonoje nėra galimybės registruotis internetu, WIZZ'airai to dar nepadarė. Todėl , kai skrisite iš Barselonos, registracija yra nemokama. Bent jau mums taip buvo, o skridom iš Barsos rugpjūčio 1 d.
Atsakyti
gal kas susidurete?
pries menesi bilietas kainavo 320 lt, siai dienai 600, kelione butu vasari, ar man dar tiketis kad numes kainas? gal kas sekete bilietu kainas ir turite patirties?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(special @ 2011 08 10, 08:46)
gal kas susidurete?
pries menesi bilietas kainavo 320 lt, siai dienai 600, kelione butu vasari, ar man dar tiketis kad numes kainas? gal kas sekete bilietu kainas ir turite patirties?
4u.gif

Sunku pasakyti, cia kaip loterija...
As irgi pirkau Wizzair bilietus i Barselona pries daugiau nei puse metu. O pries pora menesiu pirkau is Olandijos. Tai visais atvejais kainu svyravimas kazkoks buvo. Tiesa, tas sumazejimas budavo labai trumpam. Todel reikia labai daznai tikrinti kainas.
Pvz., Barselonos pirkau uz 109, veliau buvo 139, dar veliau 169. Ir labai ilga laika laikesi 169. Pries pora savaiciu paziurejau - vel 109. O dabar paziurejau - jau 139 Lt.
Olandijos marsrutu irgi panasiai - pirkau brangiai: 39 eur. Kuria diena pasiziuriu-tik 19 eur. doh.gif Po keliu dienu - vel 39 er.

Mano tokia patirtis. O jums - spresti, kaip pasielgti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 10 rugpjūčio 2011 - 07:57
QUOTE(linole @ 2011 08 10, 07:56)
Sunku pasakyti, cia kaip loterija...
As irgi pirkau Wizzair bilietus i Barselona pries daugiau nei puse metu. O pries pora menesiu pirkau is Olandijos. Tai visais atvejais kainu svyravimas kazkoks buvo. Tiesa, tas sumazejimas budavo labai trumpam. Todel reikia labai daznai tikrinti kainas.
Pvz., Barselonos pirkau uz 109, veliau buvo 139, dar veliau 169. Ir labai ilga laika laikesi 169. Pries pora savaiciu paziurejau - vel 109. O dabar paziurejau - jau 139 Lt.
Olandijos marsrutu irgi panasiai - pirkau brangiai: 39 eur. Kuria diena pasiziuriu-tik 19 eur.  doh.gif  Po keliu dienu - vel 39 er.

Mano tokia patirtis. O jums - spresti, kaip pasielgti.

aciu labai uz atsakyma 4u.gif as tikrinu kasdien, nes dega pirkti blush2.gif bet dabar uz 600 lt tikrai nepirksiu, nes tikrai netenka prasmes "pigios avialinijos" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(special @ 2011 08 10, 08:59)
aciu labai uz atsakyma 4u.gif  as tikrinu kasdien, nes dega pirkti blush2.gif  bet dabar uz 600 lt tikrai nepirksiu, nes tikrai netenka prasmes "pigios avialinijos" doh.gif

Na, mes nusipirkome i Barseloną bilietus už 640, dviems asmenis. Kiek stebėjau kainas, tai manau normali kaina. Ir tikrai pataikėm, nes kitą dieną jau buvo pabrangę daugiau nei 100 Lt.
Aišku, pvz su Ryanair Kovo mėnesiui galima nusipirkti bilietus už 300 lt ten pat, bet aš tikrai nenoriu laukti kelionės daugiau nei pusę metų.
Šiaip jau kiek aš pastebėjau, tai bilietai brangsta artėjant kelionės laikui.
Atsakyti
QUOTE(kerepliuke @ 2011 08 10, 08:04)
Na, mes nusipirkome i Barseloną bilietus už 640, dviems asmenis. Kiek stebėjau kainas, tai manau normali kaina. Ir tikrai pataikėm, nes kitą dieną jau buvo pabrangę daugiau nei 100 Lt.
Aišku, pvz su Ryanair Kovo mėnesiui galima nusipirkti bilietus už 300 lt ten pat, bet aš tikrai nenoriu laukti kelionės daugiau nei pusę metų.
Šiaip jau kiek aš pastebėjau, tai bilietai brangsta artėjant kelionės laikui.

na musu atveju 1 bilietas 600 lt biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif o kai darai online check-in po to bilietą galimą kompiuteryje išsisaugoti, ar kaip kitaip? Ar reikia iškart atsispausdinti, ar išsisaugo kaip nors tam wizzair puslapyje ir bet kada galima atsidaryti? Atsiprašau už durnus klausimus , bet bijau ,kad ką ne taip padarysiu 4u.gif Ir kiek ten lapų ,kuriuos reikia atsispausdinti, yra? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wyšnia @ 2011 08 10, 23:27)
Sveiki  4u.gif  o kai darai online check-in po to bilietą galimą kompiuteryje išsisaugoti, ar kaip kitaip? Ar reikia iškart atsispausdinti, ar išsisaugo kaip nors tam wizzair puslapyje ir  bet kada galima atsidaryti? Atsiprašau už durnus klausimus , bet bijau ,kad ką ne taip padarysiu  4u.gif Ir kiek ten lapų ,kuriuos reikia atsispausdinti, yra?  4u.gif

Sveiki, galite ir vėliau atsispausdinti smile.gif 2 lapai kelionei i viena puse smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wasted_space @ 2011 08 02, 21:29)
sveiki, rezervavausi bilietą, iškart atsiuntė emailą su patvirtinimo kodu ir skrydžio informacija ir po kelių dienų gavau invoice emailą.gal kas galit paaiškinti, kas tai yra ir ar reikės atsispausdinti jį prieš skrydį?

Invoice spausdinti nereikia, tai patvirtininmas, kad Wizzair gavo jusu apmokejima uz bilietus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ViktorijaVektra: 11 rugpjūčio 2011 - 13:22
sveiki, domina zmoniu patirtis marsrutu london luton to vilnius, del rankinio bagazo. as ketinu gabentis tu 17" laptopus ir siaip turiu smutkiu kaip veidrodini fotikia. manau i svorio limita sutilpciau, taciau vistiek noreciau suzinoti kaip situo marsrutu gireztai yra tikrinama? taip pat noreciau paklausti apie checkinto bagazo mokescius. wizair puslapyje teisingai supratau nurodyta informacija, jeigu as uzsakau bagaza iki 2h pries skrydi moku 15eur, o jei iki 2h pries skrydi 20eur, nes nematau as cia logikos?
Atsakyti