O Jums vedant duomenis leido rašyti lietuviškom raidėm, ar rašėt be paukščiukų ir taškiukų?

QUOTE(Wyšnia @ 2011 08 03, 00:32)
O Jums vedant duomenis leido rašyti lietuviškom raidėm, ar rašėt be paukščiukų ir taškiukų? 

"Pauksciuku" pas mane nera, tiek vienas taskiukas -ienė, bet visada vedu be jokiu taskiuku

O Wizzair lektuve galima bet kur sestis ar yra nurodytos vietos? Ant registracijos bilieto nera

QUOTE(Satine @ 2011 08 03, 14:39)
O Wizzair lektuve galima bet kur sestis ar yra nurodytos vietos? Ant registracijos bilieto nera 

Betkur.
O i Stokholma jau nebeskraidina is Vilniaus?
Mano patirtis su WIZZair:
- Vilnaus oro uoste labai griežtai reikalavo, kad rankinis bagažas tilptų į "rėmelį". Prie įlaipinimo vartų liepė žmonėms perpakuoti daiktus taip, kad tilptų į reikalaujamus išmatavimus.
Kadangi skrido labai daug rusakalbių keleivių (manau, tai buvo baltarusai), tai jie kaip maži vaiakai - nieko nežino ir nieko nesupranta. Pirmiausia, turi ne po vieną rankinio bagažo vienetą, antra, tas bagažas neatitinka dydžių. Bėda...
- Iš Vilniaus vėlavom išskristi apie 2 val.
- Atgal - iš Barselonos. Čia oro uosto darbuotojai atsipūtę - "rėmelį" atsitempė tik tuomet, kai kažkuris keleivis paklausė apie tuos ribojamus rankinio bagažo matmenis.
- O geriausieji WIZZair'ai čia ir pasirodė: turėjom parskristi 2 val. nakties, o parskridom tik 6.30 ryto! Tai buvo naktelė!
Taigi, mano pirmas blynas su WIZZair'ais - visai nekoks.
- Vilnaus oro uoste labai griežtai reikalavo, kad rankinis bagažas tilptų į "rėmelį". Prie įlaipinimo vartų liepė žmonėms perpakuoti daiktus taip, kad tilptų į reikalaujamus išmatavimus.
Kadangi skrido labai daug rusakalbių keleivių (manau, tai buvo baltarusai), tai jie kaip maži vaiakai - nieko nežino ir nieko nesupranta. Pirmiausia, turi ne po vieną rankinio bagažo vienetą, antra, tas bagažas neatitinka dydžių. Bėda...
- Iš Vilniaus vėlavom išskristi apie 2 val.
- Atgal - iš Barselonos. Čia oro uosto darbuotojai atsipūtę - "rėmelį" atsitempė tik tuomet, kai kažkuris keleivis paklausė apie tuos ribojamus rankinio bagažo matmenis.
- O geriausieji WIZZair'ai čia ir pasirodė: turėjom parskristi 2 val. nakties, o parskridom tik 6.30 ryto! Tai buvo naktelė!
QUOTE(oncyte @ 2011 08 04, 16:49)
Nieko sau...

Ale svarbiausia, kad is vis isskristumeme.

Mano patirtis su WIZZair:
Aha, su tais rusais ir baltarusiais tai

Arba dar del svorio buna...sveria pas kazkoki itala rankinis 14kg, sako jam-per daug, reiks moketi 60euru kaip uz registruojama bagaza. tas 2kg atiduoda kartu skrendanciam kolegai, lieka jam 12kg, bet vistiek ne 10kg, tai liepia vistiek moket, tai italas-nu gerai, tai kiek-30euru? ne, sako-60. ir nesupranta, kad ten neziurima kiek kg virssvoris, tiesiog jei sveria daugiau nei 10, tai uz ji kaip uz registruojama reikia moket ir viskas, o jis galvojo, kad jei nuims kelis kg, tai reiks maziau moket

Ech, skraido zmones, taisykliu nezino, o paskui oro uoste pucia akis, atseit kokios cia nesamoningos taisykles ir koks nesamoningas oro uostas

QUOTE(_Pandora_ @ 2011 08 04, 20:25)
Ech, skraido zmones, taisykliu nezino, o paskui oro uoste pucia akis, atseit kokios cia nesamoningos taisykles ir koks nesamoningas oro uostas

Jei rimtai, tai nera jau taip paprasta su tom lowcoster'iu taisyklem. Jei SM istisas dienas nesedeciau, tai as irgi turbut neskirciau, kur oro uosto taisykles, kur oro bendroviu.
Jei zmones iprate su normaliomis oro linijomis skraidyti, nieko keisto, kad susinesa pora lagaminu kaip rankini.
Ar jei skrenda ne patys bilietus pirke, o agenturos viska uz juos padariusios, tai dar mazesne tikimybe, jog i taisykles gilinsis.
Laba diena , wizzair atsiuntė e-invoice pranešimą, bet jame esančių priedų man neatidaro, ar jie labai svarbūs? Ar reikia juos atsispausdinti ?

QUOTE(Wyšnia @ 2011 08 06, 11:26)
Laba diena , wizzair atsiuntė e-invoice pranešimą, bet jame esančių priedų man neatidaro, ar jie labai svarbūs? Ar reikia juos atsispausdinti ? 

Man atrodo ten saskaita faktura jei ji jums nereikalinga galit ir nevarkt atidarynedama

Sunerimau kaip ir linole 

Tikiuosi, kad viskas bus gerai

Su RyanAir'u niekad tokių problemų neteko patirti, tikiu, kad ir čia pasiseks

O kas dėl lietuviškų raidžių, tai niekur jų nerašau, nesvarbu su kokiom oro linijom skrendu. Dažna reikalauja, kad būtų lotyniškos ir be jokių spec ženkliukų 'paukščiukų' ar ė taškų