Įkraunama...
Įkraunama...

Wizz Air

QUOTE(pievu medus @ 2011 03 23, 12:57)
Sveikos, įsigijau visą kelionės paketą, skrydis su Wizz Air, bagažas įskaičiuotas, pervežimas iš / į oro uostą, viešbutis. Viską rezervuoja agentūra. Patogu neturint laiko ir patirties  4u.gif Viskas man patiko, tik kad vėlyvas skrydis. Gal yra čia daugiau tokių. Visokių klausimų kyla...Viskas man patiko, tik kad vėlyvas skrydis

Sprendziant is klausimu kitoje temoje, jus gal i Barselona? ax.gif

Jei taip, tai Ryanair irgi velyvi skrydziai, sekmadieniais dar velyvesni. doh.gif Bet jei turite transfera, tai nereikia sukti galvos, vis vien tiesiai i viesbuti nuves. thumbup.gif
Mes perpirkome skridi i Barselona (su Wizzair, nes Ryanair nebetiko). Tai teks papildomai nakvyne Barselonoje organizuotis.

Lauksiu jusu atsiliepimu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2011 03 23, 13:57)
Sprendziant is klausimu kitoje temoje, jus gal i Barselona?  ax.gif

Jei taip, tai Ryanair irgi velyvi skrydziai, sekmadieniais dar velyvesni.  doh.gif Bet jei turite transfera, tai nereikia sukti galvos, vis vien tiesiai i viesbuti nuves.  thumbup.gif
Mes perpirkome skridi i Barselona (su Wizzair, nes Ryanair nebetiko). Tai teks papildomai nakvyne Barselonoje organizuotis. 

Lauksiu jusu atsiliepimu.  4u.gif

Taip, Barselona / costa Brava. Kylam dar tik gegužės 30d., tai galvoju apsišmirinėti 4u.gif
Atsakyti
Jo man tas irgi nepatinka , kad labai velai skrydziai ypac su mazais vaikais, na bet kaip nors .
Atsakyti
QUOTE(Feisiuke @ 2011 03 24, 14:14)
Jo man tas irgi nepatinka , kad labai velai skrydziai ypac su mazais vaikais, na bet kaip nors .

Skrendu irgi i Barselona, skrydis velyvas, bet bandau izvelgti pliusus smile.gif , tikiuosi kol vaziuosim iki gyvenamosios vietos - vaikai miegos.
Atsakyti
QUOTE(nisė @ 2011 03 20, 10:23)
mergaitės,gal as jus suklaidinau su savo parašymu apie vežimuką,mokėti už jį NEREIKIA kai vaikui daugiau nei 2 metai, bet kai perki bilietą,reikia nurodyti kad turėsi spec bagažą, na tą registruotą, aš čia tą turėjau omeny,o ne pinigine išraiška 4u.gif

dar noriu pasitikslinti, jei kūdikiui imi vežimuką į lėktuvą tada nieko nereikia mokėti ir nereikia iš anksto nurodyti dėl spec bagažo?
Atsakyti
QUOTE(skm @ 2011 03 24, 17:20)
dar noriu pasitikslinti, jei kūdikiui imi vežimuką į lėktuvą tada nieko nereikia mokėti ir nereikia iš anksto nurodyti dėl spec bagažo?

ne,nieko nereikia
Atsakyti
QUOTE(Feisiuke @ 2011 03 14, 11:06)
As internetu pervedziau pinigus smile.gif

Labuka, na aš šiandien užsisakiau biletą, tiksliau jį užsirezarvavau, turiu užsimokėt banko pavedimu, bet kaip tai padaryti?Gal gali paaiškinti, kaip tai padarei?
Atsakyti
QUOTE(Ingiuka @ 2011 03 25, 18:50)
Labuka, na aš šiandien užsisakiau biletą, tiksliau jį užsirezarvavau, turiu užsimokėt banko pavedimu, bet kaip tai padaryti?Gal gali paaiškinti, kaip tai padarei?

Eini i savo banka ir darai pavedima(kaip,kad darytum betkoki pavedima).I PASKIRTI(berod taip vadinasi)irasai rezervacijos koda,kuri gavai uzsirezervavus bilieta.Jei kas neaisku-klausk! 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, man irgi nėra aišku iki galo, todėl kas žino, pagelbėkite smile.gif rezervavau bilietą gegužės 13d. į Eindhoveną, atsiskaitinėjau banko pavedimu, jau gavau patvirtinimą į e-paštą. O kas toliau? Kaip suprantu to patvirtimo toliau nebereikės? Likus 14 dienų iki skrydžio reikia vėl užsiregistruoti wizz air puslapyje, o kur ten registruotis? Ech, pirmą kartą skrendu, tai tokios smulkmenos neramina..
Atsakyti
QUOTE(novilem @ 2011 03 25, 22:37)
O kas toliau? Kaip suprantu to patvirtimo toliau nebereikės? Likus 14 dienų iki skrydžio reikia vėl užsiregistruoti wizz air puslapyje, o kur ten registruotis? Ech, pirmą kartą skrendu, tai tokios smulkmenos neramina..

Jei bus registracija on-line, manau, uzteks rezervacijos kodo.
Bet jei check-inas vis dar bus oro uoste, tuomet turekite atsispausdine ta rezervacijos lapa. Saskaitos-fakturos tai gal ir nereikes, bet del visa ko as ja tureciau, jei butu uoste registracija.
Pas mane perkant bilietus kazkodel abiems bilietams mete, kad registracija oro uoste. g.gif Bet kur pasirinkti ta registravimosi buda, neradau. Manau, cia tik kol kas, kol nera internetinio check-ino skrendant is Vilniaus? Manau, kai prades skraidyti, viskas pasikeis. bigsmile.gif

Novilem, Wizzair is Vilniaus pradeda skraidyti balandyje, todel iki jusu skrydzio tikrai kas nors papasakos, kaip viskas realiai vyksta. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na tai bent jau tiek suprantu, kad kolkas nieko daryti nebereikia smile.gif O toliau, lauksim detalių iš skridusių smile.gif ačiū drinks_cheers.gif
Atsakyti
Wizzair siūlo nuo balandžio vidurio iki birželio vidurio bilietų į Stoholmą po 3lt, į abi puses su mokesčiais viso gaunasi 24lt. Tik vakar duomenis kol suvedžiau kažkas iš panosės juos nušvilpė mano pasirinktai datai doh.gif
Atsakyti