Įkraunama...
Įkraunama...

Wizz Air

QUOTE(Liutukeee @ 2011 03 25, 21:11)
Eini i savo banka ir darai pavedima(kaip,kad darytum betkoki pavedima).I PASKIRTI(berod taip vadinasi)irasai rezervacijos koda,kuri gavai uzsirezervavus bilieta.Jei kas neaisku-klausk! 4u.gif

Na vat, vakar atlikau pavedimą, tikiuosi viskas teisingai (nes pinigus nuskaitė), dabar žiūrėsim gausiu ar negausiu patvirtinimą biggrin.gif Ech...laukiu nesulaukiu, kaip noriu švedijon bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2011 03 25, 20:11)
Eini i savo banka ir darai pavedima(kaip,kad darytum betkoki pavedima).I PASKIRTI(berod taip vadinasi)irasai rezervacijos koda,kuri gavai uzsirezervavus bilieta.Jei kas neaisku-klausk! 4u.gif

o as irasiau ne i Paskirti o i Imokos Kodas... ehh tai ka dabar darit skambint jiems ar gal taip tiks?
Atsakyti
O mokant banko pavedimu, kokie bankiniai mokesčiai yra? Kaip į Lt sąskaitą ar kokią užsienio?

Dabar nusipirkus esu su kreditine, bet jei neprisideda papildomų daug bankinių mokesčių, tai pavedimu žymiai pigiau gaunasi bigsmile.gif

Ir dėl rankinio bagažo - ar griežtai žiūri?
Atsakyti
Aš į paskirtį buvau įrašius registracijos kodą, vardą pavardę, asmens kodą, kad "už bilietus", nes taip rekomendavo banke. Grįžus namo pradėjau ramiai viską skaitinėt, kad reikalauja įrašyti TIK kodą. Tai iš to išgąsčio jiem pasiskambinau, viską paaiškinau ir tada jau viskas ok buvo, bijojau nesusipratimų (tik velniškai brangu). Manau ir tau reikėtų paskambinti, nes įmokos kodas, mano nuomone, tai čia visai kitas dalykas. O pinigėlius nuskaičiavo nuo sąskaitos?
Papildyta:
QUOTE(Bishojo @ 2011 03 28, 09:19)
O mokant banko pavedimu, kokie bankiniai mokesčiai yra? Kaip į Lt sąskaitą ar kokią užsienio?

Dabar nusipirkus esu su kreditine, bet jei neprisideda papildomų daug bankinių mokesčių, tai pavedimu žymiai pigiau gaunasi  bigsmile.gif

Aš mokėjau banko pavedimo, tai nuskaičiavo tik 3lt, už paslaugą ar pan. smile.gif Banke sakė rodo, kad į LT sąskaitą, nu bet ten keistai kažkaip, kadangi nelabai suprantu, tai nepaaiškinsiu, bet esmė, kad daugiau jokių didelių mokesčių smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo novilem: 29 kovo 2011 - 07:37
Na gavau patvirtinima ir nieko tokio kad irasiau i Imokos Koda....
Atsakyti
QUOTE(Grf @ 2011 03 30, 12:37)

Tai puiku tada, jeigu viskas tvarkoje smile.gif Nes kai aš skambinau, tai sakė, kad būtinai reikia įrašyti į paskirtį ir tik kodą..
Atsakyti
QUOTE(Grf @ 2011 03 28, 00:29)
o as irasiau ne i Paskirti o i Imokos Kodas... ehh tai ka dabar darit skambint jiems ar gal taip tiks?

Svarbu gavot patvirtinima! 4u.gif Bet siaip tai i PASKIRTI praso rasyt.

QUOTE(Bishojo @ 2011 03 28, 10:19)

Dabar nusipirkus esu su kreditine, bet jei neprisideda papildomų daug bankinių mokesčių, tai pavedimu žymiai pigiau gaunasi  bigsmile.gif

Kaip i Lt saskaita.Ten ir duota LT saskaita.
Taip,bankiniu pavedimu pigiau gaunasi.

Kad dar gal neskraido,tai del rankinio bagazo reikalavimu neaisku.Bet lietuviai visada grieztesni nei,kad pvz.:anglai,svedai, danai ar kt.,su kuriais susiduriau skraidant.Lietuvoj budavo ir uz papildoma puskilogrami liepia susimoket,o Danijoj man leidoo ir 20kg ekstra veztis nemokamai.Na,bet cia su kitom oro linijom,bet vistiek manau ir cia bus panasiai.

Atsakyti
[quote=Kava&arbata,2011 03 16, 15:20]
Ar patvirtino rezervacija?

Pirkau is korteles, nes ten parasyta, kad pinigai turi ikristi per 24 val. jei pavedimu, tai suabejojau, kad pavyks ax.gif Tai idomu kaip jum sekesi, kita karta tada irgi pavedimu mokeciau smile.gif
Papildyta:

Taip, man pervedė, per penkias dienas smile.gif
Ir su pavedimu pigiau atsiėjo, pvz. man su kortele būtų reikėję mokėt 168LT, tačiau pavedimu sutaupiau ir sumokėjau tik 132Lt bigsmile.gif na žinoma + 1, 4o Lt už mokestį banko...ar kaip ten vadinasi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Grf @ 2011 03 30, 13:37)

aš taip pat įrašiau į įmokos kodą smile.gif bet dėl viso pikto buvau įrašiusi ir prie mokėjimo paskirties smile.gif ir viskas ok buvo smile.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif as cia naujoke pas jus...bet turiu kl, ir tikiuos man galesit padet, as uzsirezarvavau bilieta, ir dariau kad registracija bus per interneta, bet, kai nuejau i mano uzaskymus ten rodo kad is Vilniaus skrendant turesiu uzsiregistruot oro uoste, o kai grisiu atgal tai per interneta? tai kaip cia suprasti? " VNO: Registravimasis oro uoste
DSA: Registravimasis internetu
Baggage: Bagažo nėra. " o kolkas as nemokesiu banko pavedimu, nes nezinau del tos registracijos? kaip jums buvo kas sake per interneta?
Atsakyti
QUOTE(Erikyyte @ 2011 03 31, 15:08)
Laba diena  smile.gif  as cia naujoke pas jus...bet turiu kl, ir tikiuos man galesit padet, as uzsirezarvavau bilieta, ir dariau kad registracija bus per interneta, bet, kai nuejau i mano uzaskymus ten rodo kad is Vilniaus skrendant turesiu uzsiregistruot oro uoste, o kai grisiu atgal tai per interneta? tai kaip cia suprasti?  " VNO: Registravimasis oro uoste
DSA: Registravimasis internetu
Baggage: Bagažo nėra. " o kolkas as nemokesiu banko pavedimu, nes nezinau del tos registracijos? kaip jums buvo kas sake per interneta?

Nelabai ka galiu paaiskint,bet kiek suprantu-tai is Vilniaus skrendant dar negalima registruotis internetu.Tai cia todel.O kaip ir kas,ar reiks moket pinigus registruojantis oro uoste ir mane domina.
Atsakyti
labai negerai, kai ner patirties su sia linija, o tiek cia visokiu neaiskumu...
o kaip su banku pavedimu, tikrai viskas pavyksta? nors tam wizzair psl ir neraso kad galima lietuvos salyje apmoket per banko pavedima...
Atsakyti
QUOTE(Erikyyte @ 2011 03 31, 15:48)
labai negerai, kai ner patirties su sia linija, o tiek cia visokiu neaiskumu...
o kaip su banku pavedimu, tikrai viskas pavyksta? nors tam wizzair psl ir neraso kad galima lietuvos salyje apmoket per banko pavedima...

Neraso,bet ir man pavyko,ir kitoms.Tik nerimavau laukdama patvirtinimo,bet po 5d.atejo.
Atsakyti