o is jusu dar ne viena neregistravo bilieto? o gal kuri jau tai daret? kaip ka ten daryt? bet va tam wizzair puslapyje rasoma taip :" Jei registracijos internetu paslauga išvykimo oro uoste dar neteikiama, registracija oro uoste bus nemokama tol, kol ši paslauga nebus pradėta teikti." tai gal galima nemokai ir oro uoste bus uzsiregistruot.
ir va man dar viens dalykas neaisku...
"Registracijos internetu paslauga galima naudotis likus nuo 7 dienų iki 3 valandų iki tvarkaraštyje nurodytos skrydžio pradžios." o jei as tuo metu busiu kitoj salyje, tai man laukt 7d iki atgalinio bilieto datos ir tik tada dar karta registruotis? tai dar lietuvoj budama negalesiu uzsiegistruot namo grist? ar kaip su tuo atgaliniu bilietu...
as niekada neskridus ir nz kiek kartu registruotis reiks...
QUOTE(Erikyyte @ 2011 03 31, 14:48)
labai negerai, kai ner patirties su sia linija, o tiek cia visokiu neaiskumu...
o kaip su banku pavedimu, tikrai viskas pavyksta? nors tam wizzair psl ir neraso kad galima lietuvos salyje apmoket per banko pavedima...
o kaip su banku pavedimu, tikrai viskas pavyksta? nors tam wizzair psl ir neraso kad galima lietuvos salyje apmoket per banko pavedima...
Tikrai pavyksta, nereikia taip sureikšminti, manau. Viskas oficialu ir panašu, kaip kitų šios paslaugos teikėjų (tuo labiau kad wizz air skraido visam pasaulį, pvz. iš Rygos taip pat)

QUOTE(Erikyyte @ 2011 03 31, 17:12)
o jei as dabar rezervavau bilieta, bet dar nesumokejau, nes galiu per 24h. tai jei per sias valandas brangs bilietas, tai tas ir mano rezervuotas brangs arba pigs...ar isliks tokia pati kaina kai rezervavausi?
ir kokia tikimybe kad bilietai brags likus vis maziau liako iki skrydzio?
ir kokia tikimybe kad bilietai brags likus vis maziau liako iki skrydzio?
Kol rezervuota, tai nemanau, kad gali pabrangti, gi tai tam ir vadinasi rezervacija. Todel turetumėt sumokėt per 24val. Kad neatšauktu rezervacijos. O kad bilietai brangs artėjant skrydžio datai, tai manau beveik visur taip būna, tuo labiau pigūs..
QUOTE(novilem @ 2011 03 31, 17:51)
nes mano skrydis po kelių dienų pabrango 100lt, o dabar dar 200lt brangiau. Skrydžiai iš Lietuvos pradės vykti nuo balandžio 16d., tada sužinosim išsamiau apie tą registracija 

O musu skrydis siandien jau atpiges,visais 500lt.galutineje sumoje(mums 4-iems).Nors visa menesi laikesi ta pati kaina.
QUOTE(Liutukeee @ 2011 03 31, 19:00)
O musu skrydis siandien jau atpiges,visais 500lt.galutineje sumoje(mums 4-iems).Nors visa menesi laikesi ta pati kaina.
OHO

Mokejau bankiniu pavedimu, atsakyma del sekmingo pirkimo gavau po 4 dienu..
Kaip supratau uzsakinedama, kol kas registracija isskrendant- Vilniaus oro uoste, ir ji nemokama (man kaip default pazymejo).
Dabar belieka issiaiskinti keleta detaliu..
Labai panasus klausimai jau buvo cia atsakyti, bet as truputi kitu aspektu noreciau pasiteirauti (arba praziopsojau, jei buvo toks atsakymas):
- vaikui iki 2 metu kaip rankinis bagazas priklauso 10kg? Ar vietoje jo skaiciuojamas vezimelis?
-cia skaiciau, kad vezimelis imamas i lektuva...Nelabai suprantu, kur ji ten deti reiketu- visgi ekonomine klase...Ar cia tik taip vadinasi, o is tiesu jis imamas iki lektuvo, o po to personalas kazkur ji i atskira patalpa, o paskui, tik islipus, ji vel gauni ?
Kaip supratau uzsakinedama, kol kas registracija isskrendant- Vilniaus oro uoste, ir ji nemokama (man kaip default pazymejo).
Dabar belieka issiaiskinti keleta detaliu..

- vaikui iki 2 metu kaip rankinis bagazas priklauso 10kg? Ar vietoje jo skaiciuojamas vezimelis?
-cia skaiciau, kad vezimelis imamas i lektuva...Nelabai suprantu, kur ji ten deti reiketu- visgi ekonomine klase...Ar cia tik taip vadinasi, o is tiesu jis imamas iki lektuvo, o po to personalas kazkur ji i atskira patalpa, o paskui, tik islipus, ji vel gauni ?
QUOTE(novilem @ 2011 03 31, 20:14)
OHO
kaip taip gali būti? mano tik brangsta ir aš maniau, kad tai normalu ir tendensinga.. hmm,gal niekas neperka ta data, nesusidaro skaičius keleivių ir todėl pinga.. Nu aš betkokiu atveju nelikus buvau rizikuoti, o kai pamačiau, kad brangsta tai labai apsidžiaugiau 

Del bilietu atpigimo: gaudyti pigesnius tiek cia, tiek Ryanaire verta, kai gali laisvai rinktis keliones trukme, keliones ilguma ar net skrydzio krypti. O jei esi priristas prie konkreciu datu, tai gali ir nesulaukti atpigimo savo datomis. Kazkada turejau kantrybes ir stebejau savo skyrdzio i/is Londono Ryanair kainas, tikrindavau kelis kartus per diena kiekviena diena. Taigi, musu isankstiniai bilietai ir buvo patys pigiausi. Nebent buvo atsirade pigiu labai trumpam, valandai ar dviems, bet as ju neuzciupau. Manau, panasiai gali iseiti ir su Wizzair: gali pralosti, gali islosti pirkdamas is anksto.
Ka tik uzmaciau, kad Wizzair siulo tapti Wizz Xclusive club nariais. Iki balandzio 15 d. metinis narystes mokestis 10 svaru. Atseit, bus lengvatu perkant bilietus. Gal kam aktualu.

QUOTE(Erikyyte @ 2011 03 31, 18:12)
o jei as dabar rezervavau bilieta, bet dar nesumokejau, nes galiu per 24h. tai jei per sias valandas brangs bilietas, tai tas ir mano rezervuotas brangs arba pigs...ar isliks tokia pati kaina kai rezervavausi?
kaip manote ar rezervacijos metu gali mano bilietu kaina kilti, jei dbr man kainuoja 236lt, o jei dar brangs bilietu kaina tai ir mano rezervuoti bilietai brangs
[quote=linole,2011 03 31, 21:01]
Del bilietu atpigimo: gaudyti pigesnius tiek cia, tiek Ryanaire verta, kai gali laisvai rinktis keliones trukme, keliones ilguma ar net skrydzio krypti. O jei esi priristas prie konkreciu datu, tai gali ir nesulaukti atpigimo savo datomis. Kazkada turejau kantrybes ir stebejau savo skyrdzio i/is Londono Ryanair kainas, tikrindavau kelis kartus per diena kiekviena diena. Taigi, musu isankstiniai bilietai ir buvo patys pigiausi. Nebent buvo atsirade pigiu labai trumpam, valandai ar dviems, bet as ju neuzciupau. Manau, panasiai gali iseiti ir su Wizzair: gali pralosti, gali islosti pirkdamas is anksto.
Tai va, aš kadangi "pririšta" prie datos, tai kai gavau į Nyderlandus pirmyn atgal už 195lt, tai labai džiaugiuosi, nes manau, kad tikrai pigu
Aišku dar buvo už 154lt, bet data ne ta ir jau mažas skirtumas..
Tai va, aš kadangi "pririšta" prie datos, tai kai gavau į Nyderlandus pirmyn atgal už 195lt, tai labai džiaugiuosi, nes manau, kad tikrai pigu

man kazkokia panika
tik dabar pamaciau, kad reikejo apmoket 697,96, o mes pervedem 697, net nzn kaip cia taip... tai kas dabar bus????????? o kaip atrodo patvirtinimo lapas?
panikuoju

panikuoju

QUOTE(intrigaa @ 2011 04 01, 11:53)
man kazkokia panika
tik dabar pamaciau, kad reikejo apmoket 697,96, o mes pervedem 697, net nzn kaip cia taip... tai kas dabar bus????????? o kaip atrodo patvirtinimo lapas?
panikuoju

panikuoju

tiksliau el. laikse buvo parasyta sumoket 697lt, o po 3 dienu info
Passenger info, su Flight detailso ir t.t. ir INVOICe 697,96, tai kaip cia yra?