QUOTE(Bombonciuke @ 2009 08 09, 14:29)
Sveikutes, jungiuosi i jusu buri, mes irgi laukiam pirmo leliuko

Man 23, esu is Vilniaus. Laukiam mergaites, kuri turetu gimti spalio 4
QUOTE(EglVa @ 2009 08 09, 15:15)
Sveikos būsimos mamytės. Norėčiau ir aš prisijungti į jūsų būrį- mums dabar tik pasibaigė 14 savaitėlė ir skaičiuojame pirmas naujos savaitės dieneles. Labai daug skaitinėju, domiuosi, tai mūsų pirmas vaikutis, todėl dabar viskas įdomų kaip jis auga, kaip keičiasi mano pačios kūnas ir išgyvenimai. Kai tik testas pasirodė vos įžiūrimai teigiamas, kompiuteryje susikūriau dienoraštį, kur rašau visus svarbesnius pastebejimus. Iš tiesų dabar labai įdomu paskaitinėti kaip viskas prasidėjo

. Tikiuosi, kad visą nėštumo laikotarpį visos išvaikčiosime sėkmingai ir turėsime pačius nuostabiausius vaikučius
sveikos prisijungusios, imkit balionelius
Papildyta:
QUOTE(musiushka @ 2009 08 09, 14:36)
niekada negalvojau kad man taip nutiks turejau grazia seima vyra..suniuka namus..kai suzinojau kad laukiuos manaiu kad ne as viena dziaugiuosi..pasirodo vyrui nei manes nei maziuko nereikia..per tuos kelis laukimo menesius jis tyciojosi kaip galejo is manes..praverkiau visas dieneles..todel rytoj turedama vizita pas gydytoja jei tik bus imanoma..atsisveikinsiu su maziuku..tikiuosi kad nebus velu..atleiskit mamytes, manes gal ir nesuprasit..
buvau tokia laiminga o dabar taip susimoviau
atsiprasau, bet kas cia per snekos?

uzuojautos is mano puses taip pat nebus. gal pas tave sirdis akmenine??

kaip tu gali taip galvoti, kad tau nereikia maziuko?o del ko, del vyro?

paziurek kiek aplinkui vienisu mamu, paziurek kokios jos laimingos laikydamos ant ranku savo stebukliukus, paziurek i sypsenas ju veiduose... kaip tu gali del kazkokio vyro, kuris net taves nevertas, atsisakyti naujos gyvybes?

nesuprantamos man tokios mintys

mergyt mesk tokias mintis is galvos, uzauginsi maziuka, ir tevai pades pamatysi, ir nereikes paskui visa gyvenima grauztis...
pagalvok juk paskui isvis gali prarasti galimybe buti MAMA. Gal Dievulis daugiau tau neduos tokios progos... nenoriu as cia per daug moralizuoti, bet tokia mano nuomone siuo klausimu...