Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmas nėštumas - 2

QUOTE(Bombonciuke @ 2009 08 09, 15:29)
Sveikutes, jungiuosi i jusu buri, mes irgi laukiam pirmo leliuko biggrin.gif Man 23, esu is Vilniaus. Laukiam mergaites, kuri turetu gimti spalio 4 smile.gif

Sveika prisijungusi 4u.gif

man tai siandien kazko skrandis sustreikavo, o dar liko valanda darbe atsedet doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gywenimas grazus @ 2009 08 07, 17:00)
be galo dziaugiuosi uz tawe thumbup.gif  4u.gif  4u.gif  biggrin.gif dideliausios tau sekmes ir istwermes 4u.gif  smile.gif o kas del sidro tai manau kad swarbiausia dabar tau nieko negerti,nerukyti ir stengtis kuo sweikiau maitintis,ir vartoti daug skysciu smile.gif ir viskas bus gerai 4u.gif  4u.gif

Saunuole!!!!Sveikinam. Pati jau laukiu, nesulaikiu, kaip noriu pastoti - tai didelis dziaugsmas. Labai dziaugiuosi uz tave! 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(LINUTE24 @ 2009 08 09, 15:33)
Sveika prisijungusi  4u.gif

man tai siandien kazko skrandis sustreikavo, o dar liko valanda darbe atsedet  doh.gif

Sveikia prisijungusi! As irgi darbe sedziu ir dar iki 19:00....o laikas taip ilgai eina. smile.gif
Atsakyti
niekada negalvojau kad man taip nutiks turejau grazia seima vyra..suniuka namus..kai suzinojau kad laukiuos manaiu kad ne as viena dziaugiuosi..pasirodo vyrui nei manes nei maziuko nereikia..per tuos kelis laukimo menesius jis tyciojosi kaip galejo is manes..praverkiau visas dieneles..todel rytoj turedama vizita pas gydytoja jei tik bus imanoma..atsisveikinsiu su maziuku..tikiuosi kad nebus velu..atleiskit mamytes, manes gal ir nesuprasit..
buvau tokia laiminga o dabar taip susimoviau
Atsakyti
Sveikos būsimos mamytės. Norėčiau ir aš prisijungti į jūsų būrį- mums dabar tik pasibaigė 14 savaitėlė ir skaičiuojame pirmas naujos savaitės dieneles. Labai daug skaitinėju, domiuosi, tai mūsų pirmas vaikutis, todėl dabar viskas įdomų kaip jis auga, kaip keičiasi mano pačios kūnas ir išgyvenimai. Kai tik testas pasirodė vos įžiūrimai teigiamas, kompiuteryje susikūriau dienoraštį, kur rašau visus svarbesnius pastebejimus. Iš tiesų dabar labai įdomu paskaitinėti kaip viskas prasidėjo tongue.gif. Tikiuosi, kad visą nėštumo laikotarpį visos išvaikčiosime sėkmingai ir turėsime pačius nuostabiausius vaikučius bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EglVa: 09 rugpjūčio 2009 - 15:20
QUOTE(musiushka @ 2009 08 09, 15:36)
niekada negalvojau kad man taip nutiks turejau grazia seima vyra..suniuka namus..kai suzinojau kad laukiuos manaiu kad ne as viena dziaugiuosi..pasirodo vyrui nei manes nei maziuko nereikia..per tuos kelis laukimo menesius jis tyciojosi kaip galejo is manes..praverkiau visas dieneles..todel rytoj turedama vizita pas gydytoja jei tik bus imanoma..atsisveikinsiu su maziuku..tikiuosi kad nebus velu..atleiskit mamytes, manes gal ir nesuprasit..

nelabai supratau?is visko sprendziant matosi, kad tu jo nori...as ne pries abortus..jei zmogus taip nusprendzia jo valia...bet juk nenori tavo antoji puse, ar klystu??ir del jo atsisakysi vaikucio?pati jo noredama?visvien su juo nebegalesi buti?kokia ateitis su juo?
Atsakyti
esme tame kad as jau isejau is savo vyro namu..glaudziuosi pas mama..ir zinau kad maziukui negalesiu nneiko duoti..todel kad ir kaip jo laukiau teks atsisveikinti verysad.gif
Atsakyti
tai uzuojauta tau iskart...laukiant vaikiuko ir atsisveikinant su juo zinant kad galima ji issaugoit bus labai sunku...deja bet tokiu atveju nesuprantu...manau kai nori , yra galimybe ir issaugoti..na as tikrai neuzjausiu...nes to niekaip nesuprantu...suprasciau jei sedetum gatveje, miegotum ant suoliuko. neturetum i ka kreiptis, o dabar...
cia tema tom kurios laukia...tikiuosi bus per velu isvalymui..ir atsimerksi mergaite.
Atsakyti
QUOTE(Bombonciuke @ 2009 08 09, 14:29)
Sveikutes, jungiuosi i jusu buri, mes irgi laukiam pirmo leliuko biggrin.gif Man 23, esu is Vilniaus. Laukiam mergaites, kuri turetu gimti spalio 4 smile.gif

QUOTE(EglVa @ 2009 08 09, 15:15)
Sveikos būsimos mamytės. Norėčiau ir aš prisijungti į jūsų būrį- mums dabar tik pasibaigė 14 savaitėlė ir skaičiuojame pirmas naujos savaitės dieneles. Labai daug skaitinėju, domiuosi, tai mūsų pirmas vaikutis, todėl dabar viskas įdomų kaip jis auga, kaip keičiasi mano pačios kūnas ir išgyvenimai. Kai tik testas pasirodė vos įžiūrimai teigiamas, kompiuteryje susikūriau dienoraštį, kur rašau visus svarbesnius pastebejimus. Iš tiesų dabar labai įdomu paskaitinėti kaip viskas prasidėjo  tongue.gif. Tikiuosi, kad visą nėštumo laikotarpį visos išvaikčiosime sėkmingai ir turėsime pačius nuostabiausius vaikučius  bigsmile.gif

sveikos prisijungusios, imkit balionelius 4u.gif 4u.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(musiushka @ 2009 08 09, 14:36)

atsiprasau, bet kas cia per snekos? cry.gif uzuojautos is mano puses taip pat nebus. gal pas tave sirdis akmenine?? blink.gif kaip tu gali taip galvoti, kad tau nereikia maziuko?o del ko, del vyro? unsure.gif paziurek kiek aplinkui vienisu mamu, paziurek kokios jos laimingos laikydamos ant ranku savo stebukliukus, paziurek i sypsenas ju veiduose... kaip tu gali del kazkokio vyro, kuris net taves nevertas, atsisakyti naujos gyvybes? doh.gif nesuprantamos man tokios mintys schmoll.gif mergyt mesk tokias mintis is galvos, uzauginsi maziuka, ir tevai pades pamatysi, ir nereikes paskui visa gyvenima grauztis...
pagalvok juk paskui isvis gali prarasti galimybe buti MAMA. Gal Dievulis daugiau tau neduos tokios progos... nenoriu as cia per daug moralizuoti, bet tokia mano nuomone siuo klausimu...
Atsakyti
QUOTE(milagrosa @ 2009 08 08, 20:49)
man atrodo nesuk tu sau dabar galvos, eik mokykis, o kaip buis taip, gal ir be akademiniu iseis  mirksiukas.gif  o ka mokysies jei nepaslaptis?  4u.gif

Klaipedos uneversitete informatika studijuot ruosiuos. Kad ir kaip bebutu mokslu dabar tikrai nemesiu, mokinsiuos, o kaip bus taip, tada ten su aukstenybem pasnekesiu ir surasiu geriausia sprendima.
Dar nezinau kaip seimai pranest savo naujiena, labai bijau, mama su teciu kartu negyvena, gyvenu su teciu, mama uzsieny, sese dar vyresne yra. Manau nuo jos reiktu predeti, jai pirmai pasakyti, o veliau kazkaip tevam pranest. Rugseji jau i klp isvaziuoju mokytis kartu su sese, ji irgi klp studijuoja. Pati esu is Mazeikiu.
Atsakyti
QUOTE(DziNyna @ 2009 08 09, 16:47)
Klaipedos uneversitete informatika studijuot ruosiuos. Kad ir kaip bebutu mokslu dabar tikrai nemesiu, mokinsiuos, o kaip bus taip, tada ten su aukstenybem pasnekesiu ir surasiu geriausia sprendima.
Dar nezinau kaip seimai pranest savo naujiena, labai bijau, mama su teciu kartu negyvena, gyvenu su teciu, mama uzsieny, sese dar vyresne yra. Manau nuo jos reiktu predeti, jai pirmai pasakyti, o veliau kazkaip tevam pranest. Rugseji jau i klp isvaziuoju mokytis kartu su sese, ji irgi klp studijuoja. Pati esu is Mazeikiu.

viskas bus gerai su tais mokslais, o beto i nestukes atlaidziau ir destytojai ziuri ax.gif

del naujienos man atrodo pradek nuo seses ax.gif

paziurejau i tavo liniuote, kokie maziukai dar jus, anksti suzinojai kad laukiesi?
Atsakyti
tik pasakyti zodziai musiushka"oho, na ir pasake..as manau kad nesistenk jo nuomones pakeist..jei nepasikeis kai sulauksi maziuko pati tai kam tau toks priristas asilas.. g.gif atleisk uz isireiskima. 4u.gif
as manau kad mes pacios galime uzauginti savo maziukus ir kam tie papildomi nervai..mes su vyru kol kas kartu bet negali zinoti kas jam susisvies, tai jau apmazciau ir tokia galimybe kad busiu mama bet kokiu atveju..Nieko nebijok visada atsiras kas pades palaikys 4u.gif 4u.gif 4u.gif..."
kurie labai piestarauja tavo zodziam...graudu.lyg svarstymas ne apie vaiko gyvybe, o apie tai ka siandien valgyt pietum...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabii__: 09 rugpjūčio 2009 - 17:34
tame ir esme kad as esu praktiskai ant suoliuko gatvej..pajamu jokiu gyvenamos vietos jokios..juk vaikui nepasakysi maziuk siandien nevalgom..gal kita savaite jei mamai pavyks isidarbinti..kitoms visada patarciau tureti ir auginti maziukus, bet yra viskokiu atveju
na visviena aciu toms kurios zino kaip viskas turi buti ir kaip reikia tokiais atvejais elgtis
Atsakyti