Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmas nėštumas - 2

QUOTE(Apelsinka @ 2009 08 11, 14:35)
na vakar man dare tai buvo pasak gydytojos 11 savaiciu ir 5 dienos smile.gif ir siaip gydytoja liepe atsivesti kartu, kad uz duru nebutu vyras. Ir as galvojau darys per maksti (na kaip 7 savaiciu) tai nusiaviau kelnaites, sako nea nea dabar nereikia jau per pilva ziuresim. Tai tik nusijuokiau kad pirmas tai ir nezinau ka cia daryt smile.gif

o tau laiką nustatė pagal echoskopą ar pagal paskutines mėnesines? rolleyes.gif nes bent jau man ginė sakė, kad pagal echoskopą negali pasikliauti, nes vieni lėlytės būna mažesni, kiti didesni mirksiukas.gif va, maniškis, kai darė echoskopą, buvo kaip 33 savaičių, o iš tikrųjų jis buvo dar tik 32 savaičių rolleyes.gif ech, tikiuosi supratai ką norėjau pasakyt biggrin.gif nes ir pati nelabai suprantu lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet kitaip nemoku paaiškint blush2.gif blush2.gif

o dėl echoskopo, tai net literatūroje yra parašyta, kad jis nekenkia, nes vaizdas matomas pagal garsą, jokios radiacijos ar spindulių neskleidžia mirksiukas.gif taip kad, mamytės, mėgaukitės ir nieko nebijokit žiūrėdamos į savo angelėlius wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vai2lia @ 2009 08 11, 15:01)
o tau laiką nustatė pagal echoskopą ar pagal paskutines mėnesines?  rolleyes.gif nes bent jau man ginė sakė, kad pagal echoskopą negali pasikliauti, nes vieni lėlytės būna mažesni, kiti didesni  mirksiukas.gif va, maniškis, kai darė echoskopą, buvo kaip 33 savaičių, o iš tikrųjų jis buvo dar tik 32 savaičių  rolleyes.gif ech, tikiuosi supratai ką norėjau pasakyt biggrin.gif nes ir pati nelabai suprantu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  bet kitaip nemoku paaiškint blush2.gif  blush2.gif

o dėl echoskopo, tai net literatūroje yra parašyta, kad  jis nekenkia, nes vaizdas matomas pagal garsą, jokios radiacijos ar spindulių neskleidžia mirksiukas.gif  taip kad, mamytės, mėgaukitės ir nieko nebijokit žiūrėdamos į savo angelėlius  wub.gif  wub.gif

itariu kad pagal paskutines menesines, nes parejus is echoskopo ji tik i lentele pasiziurejo (matyt dydzius ar ka ji ten pasitikrino pagal lentele) ir sako jo beveik 12 savaiciu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

turiu klausima del HCG:

mano paskutines mmm buvo liepos 5d., ciklas - 27-28 dienos. Rugpjucio 1 d. nesulaukiau mmm. Rugpjucio 4d. HCg - 82,1, o rugpjucio 11d. (siandien) - 1624. Ar toks padidejimas yra normalus, ar mes patenkam i norma?
Atsakyti
Mano gine tai echo man darys 2a karta tik. Kitus du kartus dariausi pas genetike. Tai jei neiciau pas genetike, tai ir nebuciau macius saviskes nuo 12 sav. iki 32 sav. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bombonciuke: 11 rugpjūčio 2009 - 14:34
QUOTE(Apelsinka @ 2009 08 11, 16:20)
itariu kad pagal paskutines menesines, nes parejus is echoskopo ji tik i lentele pasiziurejo (matyt dydzius ar ka ji ten pasitikrino pagal lentele) ir sako jo beveik 12 savaiciu biggrin.gif

tai jau dideli Jūs 4u.gif galima sakyti pati didžiausia grėsmė jau praėjo ir galėsi ramiai mėgautis nestuke.gif gyvenimu 4u.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Bombonciuke @ 2009 08 11, 16:34)
Mano gine tai echo man darys 2a karta tik. Kitus du kartus dariausi pas genetike. Tai jei neiciau pas genetike, tai ir nebuciau macius saviskes nuo 12 sav. iki 32 sav. g.gif

Spėju ne privačiai eini smile.gif aš einu privačiai tai man ginė echo daro kiekvieno vizito metu ax.gif tai ko tik neprisižiūrėjau wub.gif wub.gif pirmą kart pamačiusi apsiverkiau, nes buvau 17 savaitę nestuke.gif tai jau mačiau savo saulytę panašų į tikrą lėlytę wub.gif kitą kart teko matyti kaip liežuviuką kyštelėjo wub.gif wub.gif ir kaip valgė wub.gif nuostabesnio vaizdo neesu mačiusi wub.gif
Atsakyti
Spėju ne privačiai eini smile.gif aš einu privačiai tai man ginė echo daro kiekvieno vizito metu ax.gif tai ko tik neprisižiūrėjau wub.gif wub.gif pirmą kart pamačiusi apsiverkiau, nes buvau 17 savaitę nestuke.gif tai jau mačiau savo saulytę panašų į tikrą lėlytę wub.gif kitą kart teko matyti kaip liežuviuką kyštelėjo wub.gif wub.gif ir kaip valgė wub.gif nuostabesnio vaizdo neesu mačiusi wub.gif
[/quote]
Aha, poliklinikoj as. Bet tokius vaizdus irgi maciau. pas genetike 17 sav. (tada suzinojau lyti) ir 28 sav. buvau wink.gif tai su mv irgi prisiziurejom vaizdu, kaip sypsosi lelyte, raukosi, ziaumoja kazka smile.gif netgi 3D nuotraukytes padare thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lvingelyte @ 2009 08 11, 16:33)
Sveikos,

turiu klausima del HCG:

mano paskutines mmm buvo liepos 5d., ciklas - 27-28 dienos. Rugpjucio 1 d. nesulaukiau mmm. Rugpjucio 4d. HCg - 82,1, o rugpjucio 11d. (siandien) - 1624. Ar toks padidejimas yra normalus, ar mes patenkam i norma?

Sveika mirksiukas.gif
patenki į normą mirksiukas.gif nes HCG kasdien ar kas antrą dieną dvigubėja, tai per ta laiką tau galėjo pasiekti apie 26 tūkst. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bombonciuke @ 2009 08 11, 15:34)

Sorry kad klausiu o tu pas genetike ejai del kokiu nors priezasciu ?
Atsakyti
QUOTE(vai2lia @ 2009 08 11, 14:58)
Sveika mirksiukas.gif 
patenki į normą mirksiukas.gif nes HCG kasdien ar kas antrą dieną dvigubėja, tai per ta laiką tau galėjo pasiekti apie 26 tūkst. mirksiukas.gif

Aciu Tau uz atsakyma smile.gif
As vis pasiskaitau, kaip jus visos leliukus savo pamatot.. ax.gif galvoju, reik man greiciau pas gine uzsirasyti... taip knieti suzinoti, ar viskas tvarkoje... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bombonciuke @ 2009 08 11, 16:47)
Aha, poliklinikoj as. Bet tokius vaizdus irgi maciau. pas genetike 17 sav. (tada suzinojau lyti) ir 28 sav. buvau wink.gif tai su mv irgi prisiziurejom vaizdu, kaip sypsosi lelyte, raukosi, ziaumoja kazka smile.gif netgi 3D nuotraukytes padare thumbup.gif

Aš iš pradžių lankiausi poliklinikoj, bet nepatiko priežiūra schmoll.gif pasitariau su mama ir vyru ir nusprendžiau eiti privačiai rolleyes.gif dabar maximalią priežiūrą gaunu bigsmile.gif na, gal tik pas blogą ginę buvau, gal kitos ir neprivačiai gerai prižiūri rolleyes.gif o genetinius tyrimus dareisi dėl apsigimimų visokių ar dar dėl ko daro? g.gif man ginė siūlė tik dėl apsigimimų pasidaryti, bet ir tai sakė nėra būtina, nes esam jauni, o be to ir atsakymai nėra tikslūs schmoll.gif pavyzdžiui, vidutinė rizika man tikrai nieko nepasakytų schmoll.gif
kaip aš norėjau 3D nuotraukytės, bet ginė sakė, kad Šiauliuose dar nedaro tokių verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(lvingelyte @ 2009 08 11, 17:06)
Aciu Tau uz atsakyma  smile.gif
As vis pasiskaitau, kaip jus visos leliukus savo pamatot..  ax.gif  galvoju, reik man greiciau pas gine uzsirasyti... taip knieti suzinoti, ar viskas tvarkoje...  ax.gif

Būtinai nueik, nes neapsakomas jausmas pamatyti savo lėlytę wub.gif tik aš kai nuėjau ne privačiai būdama apie 6 savaitę nestuke.gif tai man nedarė echoskopo verysad.gif turbūt blogą ginę buvau išsirinkusi, nes ji pirmą echo norėjo mane siųsti tik apie 19 - 20 savaitę doh.gif kai tai pasakė iškart persirašiau pas privačią ginę ir nebereikėjo man tiek ilgai laukti kol pamačiau savo mažylį thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vai2lia @ 2009 08 11, 15:11)
Būtinai nueik, nes neapsakomas jausmas pamatyti savo lėlytę  wub.gif tik aš kai nuėjau ne privačiai būdama apie 6 savaitę nestuke.gif tai man nedarė echoskopo verysad.gif  turbūt blogą ginę buvau išsirinkusi, nes ji pirmą echo norėjo mane siųsti tik apie 19 - 20 savaitę  doh.gif kai tai pasakė iškart persirašiau pas privačią ginę ir nebereikėjo man tiek ilgai laukti kol pamačiau savo mažylį thumbup.gif

tai manau, kad valstybinej nieko nedarys, nes ten pastoviai veliau sako ateiti. Gal zinot kokia gera privacia gine Klaipedoje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Apelsinka @ 2009 08 11, 16:01)
Sorry kad klausiu o tu pas genetike ejai del kokiu nors priezasciu ?

Nes mb dedes zmona laukesi apsigimusio leliuko. 6 nestumo menesi pastebejo, kad leliukas be dalies smegenu, tai dirbtinai nuleido vandenis ir.... sad.gif Geriau nueiti, jei yra bent menkiausia galimybe, kad gali but kazkoks apsigimimas.
Atsakyti