Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmas nėštumas - 2

QUOTE(Apelsinka @ 2009 08 11, 12:05)
Nu nezinau bet as buvau uz duru palikus ir vedes echo darytis i kt kabineta ir pati gydytoja sako pasikvieskit vyra. Ir po to i kabineta gryzom irgi sako pasikvieskit, tegu ateina. biggrin.gif

Sveikos 4u.gif
Norejau paklausti ar matosi kas nors per ta echoskopija apie 11 nestuke.gif savaite? Klausiu, kadangi ketvirtadieni pirmas musu pasimatymas su leliuku thumbup.gif
Atsakyti
man dare echo 6 savaiciu per pilva, tai puikiai matesi kaip sirdele plaka smile.gif ir labai jau judrus buvo, net ir tada gydytoja sake "labai judrus maziukas" smile.gif
Atsakyti
Sveikutės nestuke.gif 4u.gif , ar galima dažnai daryti echo"? Aš šią savaitėlę einu pas savo ginę (valdišką), o kitą savaitę dar privačiai, nes per didelio pasitikėjimo " valdiškos" nekelia. g.gif Ar galima kas savaitę darytis echo? Ar tai nepakenks mažiukui?
Atsakyti
QUOTE(Ieva 87 @ 2009 08 11, 13:16)
Sveikos  4u.gif
Norejau paklausti ar matosi kas nors per ta echoskopija apie 11  nestuke.gif  savaite? Klausiu, kadangi ketvirtadieni pirmas musu pasimatymas su leliuku  thumbup.gif

aha, matosi kaip sirdute plaka, kojytes, rankytes. pati gydytoja papasakos, kur ir kas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Rudaakė Saulėgrąža @ 2009 08 11, 13:21)
Sveikutės  nestuke.gif  4u.gif , ar galima dažnai daryti echo"? Aš šią savaitėlę einu pas savo ginę (valdišką), o kitą savaitę dar privačiai, nes per didelio pasitikėjimo " valdiškos" nekelia. g.gif  Ar galima kas savaitę darytis echo? Ar tai nepakenks mažiukui?

negalima daznai darytis echo, nes kenkia maziukui. cia panasiaikaip rentgena daryt. man per dare tik du kartus, o trecias kartas bus, kai sueis 34 savaites smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė Saulėgrąža @ 2009 08 11, 12:21)
Sveikutės  nestuke.gif  4u.gif , ar galima dažnai daryti echo"? Aš šią savaitėlę einu pas savo ginę (valdišką), o kitą savaitę dar privačiai, nes per didelio pasitikėjimo " valdiškos" nekelia. g.gif  Ar galima kas savaitę darytis echo? Ar tai nepakenks mažiukui?

nepakenks nebijok. mes dar maziukai, o eko dare jau 5 kartus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva 87 @ 2009 08 11, 13:16)
Sveikos  4u.gif
Norejau paklausti ar matosi kas nors per ta echoskopija apie 11  nestuke.gif  savaite? Klausiu, kadangi ketvirtadieni pirmas musu pasimatymas su leliuku  thumbup.gif

Viskas ten matos, nebent labai tas zuikis malas, tai sunku iziuret buna, bet mums nors gydytoja ir sake labai judrus, bet mates ir rankyte ir kojyte mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(totti @ 2009 08 11, 12:22)
negalima daznai darytis echo, nes kenkia maziukui. cia panasiaikaip rentgena daryt. man per dare tik du kartus, o trecias kartas bus, kai sueis 34 savaites smile.gif

nesamones schmoll.gif jau seniai irodyta kad ekoskopija vaisiui nekenkia.
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė Saulėgrąža @ 2009 08 11, 11:21)

Kiekvieno gydytojo nuomone skirtinga,vieni sako kad blogai daznai echo daryti,kiti sako kad nieko echo nekenkia jei daznai darai ax.gif net nezinau ka ir patarti g.gif kitos buna ligoninese praguli visa nestuma ir joms kas savaite daro echo ir nieko,viskas ok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Apelsinka @ 2009 08 11, 14:25)
Viskas ten matos, nebent labai tas zuikis malas, tai sunku iziuret buna, bet mums nors gydytoja ir sake labai judrus, bet mates ir rankyte ir kojyte  mirksiukas.gif

Labai laukiam 4u.gif tikiuosi ir drauga ileis kartu ax.gif einu privaciai, nes poliklinikos gine sake echo darys tik 20 savaite mazdaug, o mes jau nekantraujam savo leliuka pamatyti...juokaujam, kad reikia paziureti ar vienas ar du ten gyvena, nes giminėje yra dvyniu buve nestuke.gif

O kiek laiko tau buvo kai dare paskutini karta? Per pilva daro, ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ieva 87: 11 rugpjūčio 2009 - 12:31
QUOTE(milagrosa @ 2009 08 11, 13:26)
nesamones  schmoll.gif  jau seniai irodyta kad ekoskopija vaisiui nekenkia.

nezinau ar samone ar nesamone, nesu gydytoja ir nenusimanau siuose aparatuose, bet man pati echoskopuotoja sake, kad negalima daznai daryti echo.
gal nekenkia tie, kuriuos daro vaginaliniu budu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ieva 87 @ 2009 08 11, 13:30)
Labai laukiam  4u.gif  tikiuosi ir drauga ileis kartu  ax.gif einu privaciai, nes poliklinikos gine sake echo darys tik 20 savaite mazdaug, o mes jau nekantraujam savo leliuka pamatyti...juokaujam, kad reikia paziureti ar vienas ar du ten gyvena, nes giminėje yra dvyniu buve  nestuke.gif

na man abu kartus per pilva smile.gif o paskutini karta liepos 22 d. dare, tada buvo 23-24 savites smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva 87 @ 2009 08 11, 13:30)
Labai laukiam  4u.gif  tikiuosi ir drauga ileis kartu  ax.gif einu privaciai, nes poliklinikos gine sake echo darys tik 20 savaite mazdaug, o mes jau nekantraujam savo leliuka pamatyti...juokaujam, kad reikia paziureti ar vienas ar du ten gyvena, nes giminėje yra dvyniu buve  nestuke.gif

na vakar man dare tai buvo pasak gydytojos 11 savaiciu ir 5 dienos smile.gif ir siaip gydytoja liepe atsivesti kartu, kad uz duru nebutu vyras. Ir as galvojau darys per maksti (na kaip 7 savaiciu) tai nusiaviau kelnaites, sako nea nea dabar nereikia jau per pilva ziuresim. Tai tik nusijuokiau kad pirmas tai ir nezinau ka cia daryt smile.gif
Atsakyti
O man dar ir 12 savaiciu dare vaginalini echo g.gif
Atsakyti