QUOTE(aroonele @ 2009 08 14, 11:50)
QUOTE(aroonele @ 2009 08 14, 12:50)
Tikra tiesa, dziaugiuosi kad as
Kai su maziuko teveliu snekejom pasirodo jis nera toks besirdis, tik bijo kad negales maziukui duoti geriausio, ir beje, labai nori sunaus
Dziaugiuosi kad yra tokiu sauniu kaip jus, aciu jums labai. viska tik prakentet reikia
QUOTE(DziNyna @ 2009 08 14, 13:09)
Tikra tiesa, dziaugiuosi kad as
bet bijau kad aplinkiniu spaudimas nepadarytu savo
Kai su maziuko teveliu snekejom pasirodo jis nera toks besirdis, tik bijo kad negales maziukui duoti geriausio, ir beje, labai nori sunaus
as irgi labai noreciau turet berniuka, nes pas mus seimoj ir giminej jau moteriskiu i valias.
Dziaugiuosi kad yra tokiu sauniu kaip jus, aciu jums labai. viska tik prakentet reikia
saunuole kad apsisprendei gimdyti
o man paciai tai nekas,pilvuka maudzia ir dar nenustoju kraujuoti,negausiai bet taip teplioja.nebezinau ka ir begalwoti visa diena pragulejau,tik db atsikeliau..nuotaikos visai nera.vakar wel zliumbiau
QUOTE(gywenimas grazus @ 2009 08 14, 14:24)
o man paciai tai nekas,pilvuka maudzia ir dar nenustoju kraujuoti,negausiai bet taip teplioja.nebezinau ka ir begalwoti visa diena pragulejau,tik db atsikeliau..nuotaikos visai nera.vakar wel zliumbiau 
su tais nestukiu negalavimais man nekas, apie maista net galvoti nesinori, net nezinau ka valgyt noriu, niekas nebera skanu ka anksciau megau, viskas taip slykstu, valgau kad gyva buciau, maziuko nekankinsiu. daugiausia vandeni tegeriu. Del kraujavimo man tai irgi tai pat, truputi pateplioja, o vakar tai ir gausiau pakraujavo, gine tik kita savaite sake ateit, tikiuos viskas bus gerai.
QUOTE(DziNyna @ 2009 08 14, 13:33)
su tais nestukiu negalavimais man nekas, apie maista net galvoti nesinori, net nezinau ka valgyt noriu, niekas nebera skanu ka anksciau megau, viskas taip slykstu, valgau kad gyva buciau, maziuko nekankinsiu. daugiausia vandeni tegeriu. Del kraujavimo man tai irgi tai pat, truputi pateplioja, o vakar tai ir gausiau pakraujavo, gine tik kita savaite sake ateit, tikiuos viskas bus gerai.
as ir kita sawaite pirmadieni eisiu pas gydytoja,gawau siuntima i klinikas,laukiu ka ten pasakys.bijau
As siuo metu susirupinusi, kaip mano at tureciaau?Mano mama kol manes sulauke patyre tris persileidimus,pas ja visi nestumai iki sesiu menesiu budavo.kad manes sulauktu turejo apsiuti jai gimda kad laikyciausi ir neiskrisciau..ar reiktu sita dalyka pamineti gydytojai?ir ar tureciau del to susirupnti?
QUOTE(musiushka @ 2009 08 14, 13:56)
As siuo metu susirupinusi, kaip mano at tureciaau?Mano mama kol manes sulauke patyre tris persileidimus,pas ja visi nestumai iki sesiu menesiu budavo.kad manes sulauktu turejo apsiuti jai gimda kad laikyciausi ir neiskrisciau..ar reiktu sita dalyka pamineti gydytojai?ir ar tureciau del to susirupnti? 
manau kad tikrai reiketu pamineti,o tada gydytojas ir pakonsultuos tawe ir pasakys ar tai gali tawe liesti,tikrai manau to nereiketu slepti,blogiau nebus jei pasakysi.swarbiausia kad pati gerai jaustumeisi
na kol kas atrodo viskas normaliai,tik as nezinojau kad mamai tai buvo..ir bijau dabar kad ir man taip gali buti..
QUOTE(musiushka @ 2009 08 14, 14:08)
na kol kas atrodo viskas normaliai,tik as nezinojau kad mamai tai buvo..ir bijau dabar kad ir man taip gali buti.. 
jei dabar viskas gerai tai ir nesinervuok,buk rami.juk ir tau paciai ir waikuciui kenkia tie nerwai.juk kiekwieno zmogaus organizmas yra indiwidualus ir skirtingas,tai tikrai nereiskia kad jei mamai buwo,tai ir tau butinai bus,aisku gal tikimybe ir didesne bet tikrai manau kad kad dabar tau nereiketu del to nervuotis.juk ziurek kaip buna kad net tai paciai moteriai su wisais nestumais viskas,tai yar visi pozymiai buna skirtingi,viena kart pykina,kita kart ne,viena kart skauda per kita nestuma viskas gerai.ne su wiena pazystama kalbejau ir patikino mane kad iswis viskas buwo su wisais nestumais skiringai.taigi manau kad wiskas priklauso nuo daugybes weiksniu...nuo tawo sawijautos,ligu iwariu,organizmo ir t.t.
taip kad ilsekis,megaukis ,ir nepanikuok be reikalo
pritariu gywenimas grazus
viskas gerai yra ir dziaukis tuo, o kito pasimatymo su gine metu paminek apie visa tai, ka ji pasakys. bet skubet nereikia, ir nekalk sau i galva paranoju, as tokia buvau, jei viskas gerai tai turiu prigalvot kokiu problemu, nereikia taip
viskas gerai yra ir dziaukis tuo, o kito pasimatymo su gine metu paminek apie visa tai, ka ji pasakys. bet skubet nereikia, ir nekalk sau i galva paranoju, as tokia buvau, jei viskas gerai tai turiu prigalvot kokiu problemu, nereikia taip
aciu..jooo ramybes pas mane daug dabar namie..
vyras isvyko tai va su suniuku drybsom
vyras isvyko tai va su suniuku drybsom
labas visoms, darbe neveikia Sm
Suzinojau kraujo tyrimu rezultatus teigiamas toksiplazmozes tyrimas
Gal kuri taip pat susidure su sia problema dabartineje situacijoje? papasakokit ka sake gydytoja ir kokius vaistukus liepia gerti? na internetiniu linku nekopinkit nes internete skaiciau apie sia liga ir dar karta nenoriu nervuotis. Idomu kaip mano lelius i toki krauja reaguoja, sake kad nelabai gerai sirkti nesciai
Suzinojau kraujo tyrimu rezultatus teigiamas toksiplazmozes tyrimas
Gal kuri taip pat susidure su sia problema dabartineje situacijoje? papasakokit ka sake gydytoja ir kokius vaistukus liepia gerti? na internetiniu linku nekopinkit nes internete skaiciau apie sia liga ir dar karta nenoriu nervuotis. Idomu kaip mano lelius i toki krauja reaguoja, sake kad nelabai gerai sirkti nesciai