jo tas tiesa mane jau buvo pagulde..del to ir suabejaojau ar lekt vel i primamaji, juk galetu pries tai paziureti.na reiks pirmadieni pas savo gine pajudet jei nepraeis.
QUOTE(musiushka @ 2009 08 15, 18:47)
jo tas tiesa mane jau buvo pagulde..del to ir suabejaojau ar lekt vel i primamaji, juk galetu pries tai paziureti.na reiks pirmadieni pas savo gine pajudet jei nepraeis.
BUtinai nuvaziuok, nes negali zinot kas gali buti tavo mazajam gyventojui
Gyvenimas grazus, As tai jau seniausiai buciau ligoninej, ir man butu visai neidomu, ka tie daktarai sakytu, kad mazas nestumas ar panasiai, neiseiciau is ten, kol manes nuodugniai neapziuretu
dabar ziuriu jau praejo..praeita karta kai taip buvo man sake kad be reikalo nerimauju..sis kartas matyt bus analogiskas..taciau jei vel tai pamatysiu leksiu 
Papildyta:
linute o kaip tavo savijauta?as tai nebegaliu baigiu isvemt visus organus..nesenai prasidejo tie vemimai..neteko su tuo kovot?iki siol man nebuvo bloga..o dabar mirstu
Papildyta:
linute o kaip tavo savijauta?as tai nebegaliu baigiu isvemt visus organus..nesenai prasidejo tie vemimai..neteko su tuo kovot?iki siol man nebuvo bloga..o dabar mirstu
labas rytas
mergaites, kaip laikotes, kaip sveikatos?
dabar prasidejo vemimas, anksciau nevemei? as tai jau visa menesi vemiu kiekviena diena, galvoju kada cia pageres, tikiuosi praeis nuo 12 savaites
o siaip pati savijauta po biski gereja man
QUOTE(musiushka @ 2009 08 15, 21:23)
as tai nebegaliu baigiu isvemt visus organus..nesenai prasidejo tie vemimai..neteko su tuo kovot?iki siol man nebuvo bloga..o dabar mirstu 
dabar prasidejo vemimas, anksciau nevemei? as tai jau visa menesi vemiu kiekviena diena, galvoju kada cia pageres, tikiuosi praeis nuo 12 savaites
QUOTE(Svaja83 @ 2009 08 14, 15:52)
labas visoms, darbe neveikia Sm
Suzinojau kraujo tyrimu rezultatus teigiamas toksiplazmozes tyrimas
Gal kuri taip pat susidure su sia problema dabartineje situacijoje? papasakokit ka sake gydytoja ir kokius vaistukus liepia gerti? na internetiniu linku nekopinkit nes internete skaiciau apie sia liga ir dar karta nenoriu nervuotis. Idomu kaip mano lelius i toki krauja reaguoja, sake kad nelabai gerai sirkti nesciai
Suzinojau kraujo tyrimu rezultatus teigiamas toksiplazmozes tyrimas
Gal kuri taip pat susidure su sia problema dabartineje situacijoje? papasakokit ka sake gydytoja ir kokius vaistukus liepia gerti? na internetiniu linku nekopinkit nes internete skaiciau apie sia liga ir dar karta nenoriu nervuotis. Idomu kaip mano lelius i toki krauja reaguoja, sake kad nelabai gerai sirkti nesciai
Ka reiskia teigiamas toksoplazmozes tyrimas ? Kaip as suprantu, tai teigiamas, reiskia, kad persirgus ja esi ir maziukui niekas nebegresia. Daug blogiau yra kai neigiamas buna, tada negali su kaciukais jokiais bendraut, kad neapsikrest. Ar tu nestumo metu apsikretei?
QUOTE(musiushka @ 2009 08 15, 22:23)
dabar ziuriu jau praejo..praeita karta kai taip buvo man sake kad be reikalo nerimauju..sis kartas matyt bus analogiskas..taciau jei vel tai pamatysiu leksiu 
Papildyta:
Papildyta:
siaip tai mano sveikata visai gera, bet dabar kazkaip vakarais buva bjauriau, Vakar jau taip sunkiai padariau valgyt, vyrui liepiau virokiu prieskoniu paziuret ar uztenka, nes nes nenorejau jokio skonio pajusti burnoj
Norejau paklaustimerginu, kurios dabar apie 10-15 savaiciu - ar jau ruosiates savo maziuko atejimui? Ar perkates daiktus reikalingus mazyliui, drabuzelius?
Papildyta:
QUOTE(Bombonciuke @ 2009 08 16, 11:37)
Ka reiskia teigiamas toksoplazmozes tyrimas ? Kaip as suprantu, tai teigiamas, reiskia, kad persirgus ja esi ir maziukui niekas nebegresia. Daug blogiau yra kai neigiamas buna, tada negali su kaciukais jokiais bendraut, kad neapsikrest. Ar tu nestumo metu apsikretei?

kai teigiamas atsakymas, tai arba esi prasirgusi anksciau ir tada reikalingi detalesni tyrimai arba sergi dabar. Jei neigiamas atsakymas, tai tada viskas ok
As kaip tik treciadieni drosiu priduot kraujuko tyrimui
Tikiuosi bus viskas gerai
as jau ipusejus.man 19 sav, bet jau perkuosi daiktus.ant nosies ziema, mokslai, darbvai, nebus veliau kada l;akstyti, tai ateinancia sav susipirksim vezima, lova ir didelius daiktus..o rubelius po truputi po visur pirkeliosiuos ir per sm, ir per parduotuves, sakiau susigaudysiu per akcijas ir tt...
nemanau, kad peranksti, kaip bus taip bus.visko buna ir nutinka net pries gimdyma...o ziema lakstyt su pilvu pirkeliotis kazkaip nebus noro manau ir laiko...
nemanau, kad peranksti, kaip bus taip bus.visko buna ir nutinka net pries gimdyma...o ziema lakstyt su pilvu pirkeliotis kazkaip nebus noro manau ir laiko...
as apsipirkinesiu kai bus koks sestas men..tada nebus jokios rizikos..maziuko netekti..o be to man drauge kuri turi vaikiukus patare sake netgi ades neprisipirkti ko nereikia..
Jooo anksciau man bloga nebudavo..na pykindavo..bet vemimas prasidejo visai nesenai..
Jooo anksciau man bloga nebudavo..na pykindavo..bet vemimas prasidejo visai nesenai..
as ir turiu patareju, tai prisiklausiau visokiu patarimu..ir jais vadovaujuosi, ko riekia ko nereikia..veliau bus laiko ieskoti kitu daikteliu kur geresnem kainytem, o kelis pagrindinius pasiryzus dabar pirkti.kol pinigu yra
o jei ziuret is tos puses, kad gali kas nutikti, tai visko nutikti gali iki pat gimdymo.
o jei ziuret is tos puses, kad gali kas nutikti, tai visko nutikti gali iki pat gimdymo.
QUOTE(Gabii__ @ 2009 08 16, 19:31)
as ir turiu patareju, tai prisiklausiau visokiu patarimu..ir jais vadovaujuosi, ko riekia ko nereikia..veliau bus laiko ieskoti kitu daikteliu kur geresnem kainytem, o kelis pagrindinius pasiryzus dabar pirkti.kol pinigu yra
Sveikutes
O del drabuzeliu, tai daug pazystamu vaziavo i lenkija ir sake kur cia vien vezimeli buvo nusiziureje uz 2 tukstancius, tai ten uz nepilnai du nusipirko ir vezima ir lovyte ir automobiline kedute. O as tai siaip dar negalvoju kaip cia bus ir nieko nesiperku, nors jau norinciu draugiu atiduoti drabuzeliu ar dar ko nors tai siulosi jau
O savijauta, tai kas cia sake kad nuo 12 savaites geriau ? as po 12 savaites vemiau daugiau nei iki 12 savaites (nors ir taip is viso vemus gal 4 kartus )
O del toksikoplazmozes tyrimo, tai gydytoja pakartotinio nepaskyre? nes buvo daug atveju kai sake kad teigiamas, o po savaites padare pakartotini tyrima ir neigiamas buvo...
Labas rytas
As manau, kad pradesiu viska leliukui pirkti isejusi i dekreta. Tada ir laiko, ir pinigu bus daugiau
nors, aisku, jau ir dabar sunku praeiti pro mazyliams skirtas parduotuves, bet dar susilaikau nieko nepirkusi
As manau, kad pradesiu viska leliukui pirkti isejusi i dekreta. Tada ir laiko, ir pinigu bus daugiau
QUOTE(Ieva 87 @ 2009 08 17, 08:37)
Labas rytas
nors, aisku, jau ir dabar sunku praeiti pro mazyliams skirtas parduotuves, bet dar susilaikau nieko nepirkusi 
As tai itariu kad mociutes prades pirkineti greiciau nei as