Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmas nėštumas - 2

QUOTE(musiushka @ 2009 08 17, 18:16)
reiks bandyt kazkaip gert
prisiskaiciau cia forumuose tokiu siabu dabaar bijosiu visko..
taip noriu to maziuko kad nezinau kaip isgyvenciau jei kas nutiktu

tik nieko nebijok ir nesinervink, viskas bus gerai, pagerk vitaminus, pasaugok save, dziaukis nestumu ir pamatysi, kad nestumas yra thumbup.gif
Atsakyti
Keista dar negirdejau kad folio rugsties nereiktu gerti po dvylikos savaiciu. Mano ginekologe iskart sake nusipirkti folio rugsties ir gerti kol pakuotes nepabaigsiu o ten 90 tableciu g.gif ir man pasiule juos gerti kai buvo 10 savaiciu. Kai pasakiau jog sugeriau pregnacare viena pakuote, tai ji man sako o kam...? blink.gif Siaip zadu ir toliau gerti vitaminus, nes labai mazai valgau nors ir nepykina.
Atsakyti
sveikos 4u.gif
maciau apie vitaminus kalbejot, tai mano daktare sake negerti specialiu vitaminu, o tik folio ruksti. Sake iki 3 men tikrai nereikia jokiu vitaminu. o dabar dar vasara, pilna darzoviu, uogu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(milagrosa @ 2009 08 17, 19:19)
sveikos  4u.gif
maciau apie vitaminus kalbejot, tai mano daktare sake negerti specialiu vitaminu, o tik folio ruksti. Sake iki 3 men tikrai nereikia jokiu vitaminu. o dabar dar vasara, pilna darzoviu, uogu  rolleyes.gif

Mano gydytoja ta pati sake drinks_cheers.gif
Siaip tai as geriau dabar tik foline rugsti, ir intensyviai vartoju visokius naturalius vitaminus - vaisiai, darzoviai - naturalus is kaimo rolleyes.gif

O mano nesciosios kortele uzvede kai mums buvo 10 savaiciu, ir as is karto davau i rankas. Cia priklauso nuo gines.

Dabar mums i pasimatyma tik rugsejo 11. Kai suzinojo mano vyras, labai uzsimane eiti kartu, tik gaila kad dabar pakeite darba ir dar kol kas nezino grafiko, nes bijo kad maziukui jau pasimatys, kai ranka viens kitam paspaus. Tikiuosi ta dienele jis bus laisvas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTE24 @ 2009 08 17, 18:25)
O mano nesciosios kortele uzvede kai mums buvo 10 savaiciu, ir as is karto davau i rankas. Cia priklauso nuo gines.

Dabar mums i pasimatyma tik rugsejo 11. Kai suzinojo mano vyras, labai uzsimane eiti kartu, tik gaila kad dabar pakeite darba ir dar kol kas nezino grafiko, nes bijo kad maziukui jau pasimatys, kai ranka viens kitam paspaus. Tikiuosi ta dienele jis bus laisvas  wub.gif

man nesciosios kortele uzvede 9 savaiciu, bet ji liko pas daktare, man i rankas nieko nedave g.gif gal gausiu kai bus 12 savaiciu g.gif

mano vyras labai nori i pasimatyma su zmogeliuku, tik va su jo darbu neina suderinti verysad.gif
Atsakyti
mano vyras visada eina su manimi ir ten didesnis veikejas uz mane jauciasi smile.gif sako tu ir taip viska jauti, o man informacijos kiekiu atsigriebt reikia biggrin.gif smagu kad vyrai domisi wub.gif
Atsakyti
pagalvojau, gal vertetu sudaryti sarasiuka musu, kaip kitose temose maciau smile.gif kada laukiam leliuku nestuke.gif kad pirmam puslapi butu kaip manot? blush2.gif
Atsakyti
Noriu ar as prisideti prie besilaukianciu smile.gif . mums jau 19 savaiciu! tai pirmas nestumas, todel labai dziaugiuosi nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(raudona9 @ 2009 08 17, 18:58)
Noriu ar as prisideti prie besilaukianciu  smile.gif . mums jau 19 savaiciu! tai pirmas nestumas, todel labai dziaugiuosi  nestuke.gif

sveika atvykusi 4u.gif kokie jus jau dideli nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(milagrosa @ 2009 08 17, 19:44)
pagalvojau, gal vertetu sudaryti sarasiuka musu, kaip kitose temose maciau  smile.gif  kada laukiam leliuku  nestuke.gif kad pirmam puslapi butu kaip manot?  blush2.gif

nuostabi ideja wub.gif uz esu visom keturiom

QUOTE(raudona9 @ 2009 08 17, 19:58)
Noriu ar as prisideti prie besilaukianciu  smile.gif

sveika atvykus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aroonele @ 2009 08 17, 19:06)
nuostabi ideja  wub.gif  uz esu visom keturiom

drinks_cheers.gif
Atsakyti
saunu kad sulaukiau pritarimo thumbup.gif

tada prasom, darom sarasiuka. parasykit kada leliukai turetu gimti wub.gif
Atsakyti