Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmas nėštumas - 2

Na, man gydytoja sakė, kad pirmais nėštumo mėnesiais geriau be jokių vitaminų... O citrusiniai padidina tikimybę, kad vaikas gims alergiškas. Žinoma, kai bus labai bloga, tai matyt apie tas tikimybes nebegalvosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juodoji_nasle @ 2009 08 17, 11:41)
Na, man gydytoja sakė, kad pirmais nėštumo mėnesiais geriau be jokių vitaminų..

ziuriu, visi gydytojai skirtingai kalba apie vitaminu vartojima ar nevartojima.. smile.gif
Atsakyti
man sake vitaminus gert bet negeriu kol kas vistiek viska isvemiu..net vandens stiklines negaliu isgert..idomu kiek tai tesis.beje bandziau citrina kip jau minejau nekenciu jos..o db taip skaniai sulindo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(musiushka @ 2009 08 17, 14:00)
man sake vitaminus gert bet negeriu kol kas vistiek viska isvemiu..net vandens stiklines negaliu isgert..idomu kiek tai tesis.beje bandziau citrina kip jau minejau nekenciu jos..o db taip skaniai sulindo  thumbup.gif

As tai net neklausiau gines apie vitaminus, tiesiog nuo pat pradzios vartoju ir tiek, manau kad vitaminai nesciosioms tikrai nepakenks. O del alergiju tai neaisku kas ir kodel jas sukelia, kadangi pati esu alergiska, tai ir vaikucio tikiuosi alergisko, nes greiciausiai taip ir bus g.gif
labai keiciasi skonio pojuciai nestukems, as seniau laaaabai megau arbuzus, o dabar negaliu ziureti doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
nu o as tai folio rugsti geriau 2 menesius pries pastojant,o kai pastojau vartoju kompleksinius vitaminus nesciosioms, kuriose yra ir folio rugsties
Atsakyti
as folio rugsti geriau iki 14 savaites kazkur, po to gine sake nebegerti, o vitaminu kolkas jokiu, tik magni+b6, o rudeniop, pradesiu nesciom skirtus gerti nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(lvingelyte @ 2009 08 17, 14:10)
nu o as tai folio rugsti geriau 2 menesius pries pastojant,o kai pastojau vartoju kompleksinius vitaminus nesciosioms, kuriose yra ir folio rugsties

Norejau paklausti, kokius kompleksinius vitaminus vartojat? As tai Pergnacare, bet kazkur skaiciau kad Elevit (jei teisingai parasiau) labiau rekomenduojami.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva 87 @ 2009 08 17, 12:20)
Norejau paklausti, kokius kompleksinius vitaminus vartojat? As tai Pergnacare, bet kazkur skaiciau kad Elevit (jei teisingai parasiau) labiau rekomenduojami.. g.gif

as geriu pregnatcare vitaminus. Kai buvau pas ta gine, tai primygtinai grudo lapeli su elevit reklama smile.gif
Atsakyti
pas mane nesciosios kortele su evelvit pavadinimu, bet gydytoja rekomendavo pregnacare
Atsakyti
pas amne irgi lelevit bet kol kas negeiu ju nes kaip jau sakiau kad isvemiu viska..ir dar gydytoja sake kad folio rugstis nepakenktu..
reiks kazkaip prisiverst gert.
as manau kad ir tie ir tie vitaminai geri,tik gal gamintojas skiriasi g.gif
Papildyta:
atsiprasau uz klaidas niekaip nepriprantu prie naujo kompiuterio..klaviatura maziuke tokia.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aroonele @ 2009 08 17, 12:30)
pas mane nesciosios kortele su evelvit pavadinimu, bet gydytoja rekomendavo pregnacare

pas mane ir tokia nesciosios kortele, bet gydytoja sake gert tik folio rugsty, nes sake dabar ir taip vitaminu vaisiuose ir darzovese yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tuckaite @ 2009 08 17, 14:26)
pas mane ir tokia nesciosios kortele, bet gydytoja sake gert tik folio rugsty, nes sake dabar ir taip vitaminu vaisiuose ir darzovese yra  mirksiukas.gif

Folio rugsti rekomenduoja gerti iki 12 savaites. Kaip buvau paskutini karta, tai sake jau gali nebegerti folio rugsties smile.gif
Atsakyti