Įkraunama...
Įkraunama...

2 mėnuo

Mano mazylei 1menuo ir kelios dienos.Jau sypsosi,reaguoja i sviesa,garsus,lyg ir viskas puiku.Bet ji lb daznai valgo,kas 2-3valandas,o buna kad ir kas valanda,duodu misinuku,nes galvoju,kad neprivalgo,bet pasverem tai sveria 4800,o gime 3090,tai ar normalu tiek priaukt ir gal tu misinuku nedavinet??? g.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
ir mes pagaliau susilaukėm 2-ų mėnesių biggrin.gif Taniuška jau moka:
- guguoja, taria garsą "a"
- fokusuoja savo žvilgsnį ties žaislų
- šypsosi daug-daug-daug bigsmile.gif
- valgo kas 3-4 val.
- kartais leidžia miegot visą naktį thumbup.gif
- čiulpia kumštuką
- mėgsta maudytis thumbup.gif
- dievina soskę, ji mūsų geriausia draugė hihihi.gif

emm..., o kiek priaugom dar nžn..., dar nebuvom pas gydytoją blush2.gif o daugiau nžn ką ji išmoko..., pamiršau unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes
mano mažiukei jau rytoj du mėniusiukai sueis,
per tuos porą mėnesėliu jau gerokai ūgtelejome, nors tiksliai dar nesisvėrėme, bet pagal drabužėlius matau - 62 dydžio dabar kaip tik thumbup.gif
Kas dėl režimo tai dar ko gero toli gražu, nes kol kas tai visiškas chaosas verysad.gif valgome ir miegame kada tik susigalvojame. Tai jau po truputi ima varginti, nes negaliu suplanuoti savo dienos, sunku nutaikyti kada išeiti į lauką ir pan.
Tiesa, dar vienas dalykas neramina: mano dukrelė visai negriebia žaislų, nebando paliesti. Knygoje paskaičiau, kad dviejų mėnesių jau turėtų sugriebti ir išlaikyti barškuti, o maniškė tik iš tolo žiūri g.gif O kaip elgiasi jūsų vaikučiai?

Vasara T, džiaugiuosi už jūsų pasiekimus thumbup.gif
Atsakyti
meile0409 tu rasai:vaikas suprato,kad jei jis reks niekas jo nepaims.reikia tau uzduoti sau klausima,nori visa savo gyvenima buti priklausoma nuo vaiko noru,ar nori tureti ir savo gyvenima?jei tu nepaaukosi siek tiek kantrybes,gali buti,neduok dieve kad tau taip antsitiktu,tai vaikas uzlips tau ant galvos.as pateikiau nepacius geriausius pavyzdzius,bet mane priverte susimastyti,koks turi buti mano vaikas ir kaip as ji turiu aukleti nuo paciu pirmu dienu

doh.gif ir čia tu vadini 2mėn kūdikio auklėjimu??? jei verkia,tai čia kūdikėlio norai??? aišku,pagal tave paverks paverks ir nustos,nes mamai reikia pailsėti? siaubas kažkoks. juk lėliukui reikia saugumo ir švelnumo. mano dukrytei 2,5mėn, bet aš savąją nešiojau ir nešiosiu. kada bepriglaust,jei ne dabar??? aš tikrai negalėčiau ilsėtis,jei girdėčiau,kad verkia mano mažoji.
Atsakyti
Mano mergytė sparčiai auga, gimė 53 cm, dabar jau 58 cm;
svere 3,3 kg katik gimusi, dabar jau 5 kg;
Mano mergyte rodos akyse auga, ypac po miegelio pastebiu, kad didesni, zandai buinesni;
nuo vieno mėnesio pilnai laiko galvytę, pradėjo nulaikyti 2 savaičių;
balsu juokiasi pasnekinta, sypsotis pradejo sukakus menesiui;
reaguoja i zaisliukus;
ismiega visa nakti ( nuo 9-10h iki 7-8h) ir taip nuo pat gimimo;
isgirstame balsiuka tik kai nori valgyti, taigi labai rami;
valgome ir MP ir misinuka tutteli;
placiomis akytėmis stebi aplinka, viskuo domisi
sako vau, uuu maaaa, vaaa, thumbup.gif
wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
mums taip pat 2men ir 2savaites.Mano sunus nesilaiko jokio rezimo valgo kas valanda buna taip kad ir kas puse valandos blink.gif man net baisu daros visa diena reikia su juo lovoj praleisti.... miegot taip pat nelabai nori.Maitinu pati ir vos tik krutis is burnytes jis tuj pat atsikelia... ir po skiepo labai neramus pasidare, vakarais toks reksniukas kad atrodo neprivalges butu... po verkimo nusiramina ir toliau bevalgydamas uzmiega... rolleyes.gif siuo metu nakti kelia 3kartus...
Atsakyti
Labas, maniškiui jau 2mėn. oi kiek daug išmoko:
klausosi kai su juo kalba, atsuka galvytę į tą pusę iš kurios sklinda garsas
miega tris kartus po 1-3 valandas. naktį išmiega po 7 val.
deina valgo kas 3-4 val. valgo jau mišinuka, nes pino fabrikelis užsidare - bankrutavo lotuliukas.gif
daug guguoja - agu, au, bu, gugu.
pradeda čepseti, kai mato kai mes valgom - nori paragauti, bet dar anksti biggrin.gif
geria Aptamil mišinuką, ir labai džiaugiuosi, nes viduriukai susitvarke, o tai nuo kitų vis užkietiedavo. Pilvo pūtimo nepatyrėm, na gal dėl to, kad profilaktiškai tris kartus dienoj į mišinuką įlašinu po 5 lašiukus espumisano.
kitą savaitę eisim to baisiojo skiepo priimti doh.gif
Atsakyti
Mum jau du su puse men. Labai megstam kai mus kalbina, idemiai klausomes ir sypsomes. Matom save veidrody ir labai rimtai ziurim. Paguldytos ant pilvuko keliam nugara ir galva ir ilgai nepevargstam. Garsiai juokiames kai maudomes vonioje. Is ryto visada nusisypsom mamai ir teveliui. Savarankiskai uzmiegam vakare apie 23val. ir ismiegam iki 7-8 ryto. Pirma skiepa pernesem lengvai, tik labai miegucio norejom. Vis dar valgom mamytes pienuka ir pagaliau degliai nebekankina!!! Per menesi nuo 55 ugtelejom iki 63 cm! Mamos, kaip vis delto laikas greitai bega...
Atsakyti
sveikutes, mano leliukui jau irgi du menesiukai, mes jau daug visko mokam, bet labiausiai tai mamyte sokdinti. o uzaugo tikrai nemazai net 10centimetru, dabar 61.
tikrai, kaip gretai eina laikas, nepajusim kaip musu leliukai uzaugs.
Atsakyti
Musu pasiekimai 2 menesiu:
ismiega 21-6 ryto;
siekia zaisliuku;
krykstauja;
kalba daug sava kalba;
atsisuka i kalbinima;
sypsosi;
juokiasi balsu;
laiko galva tvirtai;
ptas apsivercia ant sono;
Atsakyti
Maniskis baigia ipuseti antra menesiuka. Nakti keliasi 2-3 kartus valgyti, pienelio truksta tai nakti valgom misinuka. Ismiega po 3,5- 4 val. Kazkaip net nesitiki, kad gali ismiegoti nakti ir ne karto nepakelti mamos, kad naktipiecius paduotu smile.gif Galva laikom stipriai, ant soniuko irgi kartais pavyksta apsiverst, tik va sypseneles niekaip nepavyksta isspaust. Nu nieko, dar paaugsim ir ismoksim. Zagset irgi zagsi, o atpila kai persivalgo, tada vargsas dar ir stena kol uzmiega verysad.gif
Atsakyti
Musu suneliui vakar suejo 2 menesiukai. Ir stai kokie pasiekimai:

- stipriai ugtelejo - 6,9kg 63 cm (+1,5kg ir 7 cm per men!!!) bigsmile.gif
- puikiai laiko galvyte, labai stiprus - guledamas ant pilvo ja laiko kiek tik nori,remiasi rankom, taip pat bando trauktis (sestis?) kaip paimi uz rankyciu, taip stipriai suciumpa! Apsivercia nuo sono ant nugaros ir ant pilvo
- daug bendrauja su visais kas tik pakalbina - zaislai ne tokie idomus kaip zmones.. guguoja net su pratesimais ir intonacija lyg dainuotu, ir siaip savo kalba moka bartis ar skustis blush2.gif
- sypsosi ir krykstauja net spiegdamas, ypac, kai prinesi prie veidrodzio, tada buna baisiai patenkintas, ir pats save kalbina..
- maudomas pradejo taskytis, o apverstas ant pilvo - plaukia ir krykstauja, istrauktas jau nebeverkia thumbup.gif
- nebeduodu vitamino D, nes gydytojas sake, kad jau beveik uzsitraukes momenelis
- nebe tokie dazni pilvo diegliukai thumbup.gif Nors dar buna buna..
- nakti keliasi 2 kartus - puse triju ir puse sesiu
- valgo tik mamos pienuka
- zaisliuku dar neima ir nesiekia, bet jei pakeli pries akis ir barskini, tai stebi, juokiasi. Zaisliukai virs lovytes idomus tik tol, kol kas nors virs jos stovi ir snekina, judina
- nemoka buti vienas, reikia veiksmo, judesio.. ranku.. ir dar pabandyk pasedeti su juo ant ranku - juk neidomu - reik vaiksciot doh.gif

tai va taip mes augam lotuliukas.gif , susitiksim kita menesi drinks_cheers.gif
Atsakyti