Įkraunama...
Įkraunama...

2 mėnuo

Noriu pasigirti ir aš dukrytės pasiekimais 4u.gif

Per 2 mėn. priaugom 600 g. ir 5 cm.
Valgome kas 4 val. po 150 ml.
Tarpuose geriam arbatėlę "Mažylio pilvukui"
Jos pagalba nebesikeliame naktį valgyti thumbup.gif
Valgo pskutinį kartą apie 22 val ir taip pramiegame iki 6 val.
Ant pilvelio gulėti labai patinka, galvytę laiko keletą minučių.
Mamai šypsosi, kalbasi ir man atsakinėja gugavimu.
Svetimiems šypsosi tik tiems, kurie švelniai ir ilgai kalbina.
Kai pameta soskę, burnytėje jos vietą užima kumštukas wub.gif

Atsakyti
Mes jau dideli vyrai uzaugom biggrin.gif ,guguojam kaip lakstingala, na o vakar pirma karta patys apsiverteme thumbup.gif clap.gif .Ispradziu sunkiai sekesi ,bet poto patyko-tai dabar jau kaip kamuoliukas vartosi. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na mano mazyle jau daug guguoja...o kolkas maitinu tik pati, bet bandysiu jau greit duoti ir arbatytes... biggrin.gif nes kazkaip pieneliu nepavalgo ir nakti net pora kartu tenka keltis... schmoll.gif
galvyte laiko puikiai, ir patinka buti ant pilvuko... biggrin.gif na o pati dar kolkas neapsivercia, bet labai stengiasi... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aistulle: 30 spalio 2006 - 08:11
mano mazylei lapkricio 3d bus du men.,bet ji dar taip nesivartalioja kaip kitu mamyciu atzaleles.Musu mazute jau nebevalgo nakti ir moka labai graziai sypsotis bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
mes taip pat mokam sypsotis nors ir nelabai dauk guguojam ir dar nesivartom, nebent gaunasi netycia biggrin.gif puikiai laikom galvyte ir labiau domimes aplinka wub.gif
Atsakyti
mano suneliui lapkricio 7 bus du men, tai va musu pasiekimai bigsmile.gif

sveriam 7 kg esam 64 cm doh.gif jau sunku ant ranku nesioti doh.gif
kadangi nuo pat gimimo neima papulio tai nuo 3 sav maitinu misinukais
ant pilvo gulet nepatinka,nes esam baisus tinginiai ir nekeliam galvytes
kai staciom laikau galvyte makaluoja kaip koki plaktuka tongue.gif tongue.gif
jau po truputi guguojam ir spygaujam
sypsosi nuo kiekvieno pakalbinimo net tada kai buna bais piktas ir alkanas thumbup.gif
suka galvyte kai pakalbini
atradom kumstuka kuris yra skanesnis uz soske doh.gif doh.gif
nakti keliames tik viena karta thumbup.gif
bais megstam maudytis, ta galim daryt nors ir visa diena blink.gif
mielai po kelias valandas isguli vienas pats ziuredamas i karusele (nors ji ir nesisuka lotuliukas.gif )
kolkas dar nesivartom ir miegam tik ant nugarytes, bais nepatinka gulet ant soniuko schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,

Mano mazajam Benukui 6 savaites ir jau retkarciais dziugina mama savo 'tikraja' sypsenele biggrin.gif Turi savo megstama zaisliuka, suneli, su kuriuo aktyviai snekasi ir visas pasnekesys pasibaigia asaromis nes mazylis kazko susinervina tongue.gif

Pradejo megti guleti ant pilviuko, kartais taip ir uzmiega diena.Galvyte gan tvirtai laiko, bet dar vis nusvyra kartas nuo karto rolleyes.gif

Dziugna savo veidelio mimikomis, juokiames su vyru uz pilvu uzsieme lotuliukas.gif
Nakti ismiega labai ivairiai, bet dazniausiai tenka keltis pora kartu, nesa spazmuoja pilvukas doh.gif Labai laukiam kada skauduliukai baigsis ax.gif
Atsakyti
Na musu antragimei lapkricio 9d. bus 2 menesiukai. Va tik pilvuko diegliukai mus kankina, ypac vakarais. Laukiame, kada pasibaigs smile.gif
Maitinu pati, kaip ir uztenka atrodo (per pirma menesi priaugo 1kg 200g ir 4,5cm) thumbup.gif Nakti reikia keltis viena ar du kartus pavalgyti.
Ant pilvuko guledama truputi nulaiko galvyte, nors patogiau dar ant sonelio pasideti ir kumstuka i burnyte isikisti biggrin.gif Labiausiai patinka buti staciai, bet ne visada ta jos nora pildome smile.gif
Atsakyti
Evituko pasiekimai 2 mėnesiukai 1 savaitė:
užaugom iki 64 cm ir 6,5 kg;
valgom kas 4 valandas, naktį vieną kartą;
begalo daug šypsomes, kartais ir balsu krizenam;
mėgstame sekioti akytėmis žaisliuką, o dar labiau rankytėmis žaisti su žaisliukais;
maudytis begalo patinka, net mamos akiniai visada buna šlapi, nuo mūsų maudynių smile.gif ;
atsigulus ant pilvuko, keliam ir laikom galvyte, nuo tų pastangų taip pavargstam, kad kartais taip gulėdamos ir užmiegam;
ir didžiausias pasiekimas tai, kad mums nebepučia pilvuko biggrin.gif , tfiu, tfiu, tfiu
Atsakyti
Mano mazyle tai labai stipri, ji nebepadeda visai galov kai ant pilvo laikau nebent buna prisnudus dar, o seip tai labai megsta dairytis, mums jau 2,5 men o mazyle jau stengiasi atsisesti jei nepadedi tai labai pyksta, aisku dar nesedi bet svarbiausia procesas iki pakilimo nuo pagalves biggrin.gif o juokingiausia buna kai pradeda sneketi tiek kazka pasakoja tiek pasakoja kad net geda pasidaro kad nesupranti blush2.gif . Mano mergytei laabaai patinka maudytis tik nepatinka kai poto reikia rengtis doh.gif tai isigudrinau pampersa ir kepuryte uzdedu beveik paskutinius tada isvengiam ilgesnio verkimo biggrin.gif
o del madyniu tie kurie nemegsta pabandykit vesesni vandeni nes mano vienai pazystamai 37 laipsniu vanduo mergytei buvo per karstas tai ji darydavo vesesni, tik aisku turi tada buti patalpa gerai prisildyta mirksiukas.gif
Atsakyti
Mūsų mažylei be dviejų dienų 2 mėn., o mes jau gan stipriai laikom galvytę vertikalioj padėty, retai kada nusvyra į šoną, ant pilvo paguldyta išlaiko pakeltą ilgai, kol pavargsta ir pradeda verkšlenti biggrin.gif Daug šypsomės bandom kalbėti dar nedaug, bet keletą garselių išleisti jau mokam tongue.gif Išmokom leisti burbulus tai kartas nuo karto tuo pasimėgaujam, selės tysta per barzdytę, bet svatbu patenkinta... rolleyes.gif Žaisliukus stebim, kartais siekiam, bet dar nelabai išlaikom, geriau jau sučiupti merliuką ar mamos megstinį... lotuliukas.gif maudytis mėgstam, bet rengimosi po to tai... schmoll.gif
Atsakyti
Po dviejų dienų mums bus 2 mėnesiai, pasiekimai tokie:
- svoris 6100, ugis 60 (gimė 3930, 55 cm)
- nuo pirmo mėnesio išmiegam visą naktį, maždaug nuo 12 nakties iki 9 ryto (čia pats maloniausias pasiekimas biggrin.gif )
- dieną labai aktyvi, judri. Valgo ~kas 2 valandas, tik MP
- Guguoja, šypsosi
- Reaguoja į žaisliukus, ypač į garsiai dainuojantį briedį. Įjungiam briedį- įdemiai klausosi, net nustoja verkti
- Galvytę gerai laikom jau seniai
4u.gif
Atsakyti