Įkraunama...
Įkraunama...

2 mėnuo

Sveikutes visos mamytes.
bye1.gif

Mums pusantro memesiuko, bet ant soniuko mes dar pacios neapsiverciam schmoll.gif
Bet kai gulim ant pilviuko puikiausiai laikom galvyte pakelta ir dar kojytes pakeliam thumbup.gif
Domimes zaisliukais. Ir kaipavyksta rankyte uzkliudyti pakabintus ant vezimelio bunam labai patenkintos. lotuliukas.gif
Daug krykstauja, ypac kai paliekam plika pasispardyt tongue.gif
Bet kartais labai verkiam ir visai neaisku ko cry.gif
Pradejom nakti keltis tik viena karta thumbup.gif
Bet nuo 7 ryto jau nebemiegam, tai ir mamai tenka keltis doh.gif
Pienuko dar uztenka ir speju, kad jau sveriam kokius 5.5 kg ax.gif
Tai tiek kolkas. Aukit visi sveiki ir linksmi bye1.gif
Atsakyti
Sveiki:)

As Jonukas 2.gif

Man siandien jau du menesiukai suejo. Jau daugiau šypsausi nei verkiu, tai mamyte labai džiugina. Nors vakarais tie nelemti diegliukai dar aplanko.
Ant šonuko, pats dar nepasiverčiu, bet labai stipriai stengiuosi.
Labai patinka šokti t.y kojytėm ir rankytėm mosikuoti , kai manes nevaržo pampersas ir klausytis telebimbam daineliu. taip visa valanda išbunu ir leidžiu mamytei nusiprausti ir pavalgyti. Galvytę jau nulaikau ir sukioju kur man įdomu.
Labai patinka lauke vėžintis, iškart užsnaudžiu.
kalbinu visokiais garsais ai ai ajajai, krykštauju, bet tas gugu kažkaip mum neišeina... g.gif
eisim kita savaitele gydytojai pasirodyt kiek cia aš paaugau mamytės pienuką valgydamas?
iki yess.gif
Atsakyti
mano dukriukas daug daug sypsoji kaj ja kalbini, bando guguot, bet retokaj pavyksta ax.gif paguldyta ant pilviuko galvyte lajko, bet neilgaj.susidomejo zaislu karuele virs lovytes smile.gif valgo kas 4 valandas, gajla, kad misinuka, nes pienelis bajges. dabar valgom hipp 1, jis mums tinka ir labaj patinka, nebeatpylineja. kaj geras oras, lauke bunam ilgaj, geriam viena arba du lasiukus vitamino d. tongue.gif maudytis megstam thumbup.gif dabar sveriam 5 kg, ugis 57cm. (per menesipriaugo 1,3 kg ir paaugo 2cm)
Atsakyti
Mano brangenybei jau 2 men. 1r 1 sav. Auga puikiai, yra ramus zingeidus, daug bendraujantis ir nepaprastai linxmas lotuliukas.gif
Iki 1,5 men. jis buvo 100-procentinis "rankinukas", negalejo niekaip susitaikyti su mintimi, kad jis jau nebe mamos pilvelyje gyvena nestuke.gif ir norejo bent jau jo isoreje kaboti. Ir beveik visa laika buvo "isiseges" i papuka. Todel laiminga vaiksciojau tik su juo ant ranku, daug ka daryti viena ranka ar net kojomis ismokau - isradom tokia "mamos-vaiko akrobatika". Dienomis miegoti galedavo nors ir kelias valandas- bet tik ant ranku, o jei paguldydavau i lova, miegodavo tik 5- maximum 20 minuciu. O tik paimk vel ant ranku - iskart krenta i gilaus miego faze biggrin.gif
Taip visa laika nesiojau suneli ir galvojau, kad tai LAIMINGIAUSIOS DIENOS MANO GYVENIME - tokia issvajota ir nuostabi draugija!
O nuo 1,5 men. mano nuostabai ivyko persilauzimas neitiketinas: savaime vyrukas pradejo but savarankiskas, paguldytas i lova pats save uzsimigdo; prabudes patenkintas dairosi, apmasto gyvenima, o po nakties miego pabudes manes nezadina, bet pabundu nuo garso, kai vyrukas is sirdies stenedamas "krauna" i kelnytes thumbup.gif
Manau, kad dariau teisingai, jog savo "cezarinuka" ant ranku nesiojau tiek kiek jam reikejo (nebijojau del pjuvio), nuo gimimo momento guldziau tik salia saves (taip pat ir ligonineje nuo to memento, kai tik man ji parode, pasiemiau i lova i pooperacine palata o veliau i palata ir neatidaviau i kudikiu kambari, nors mane personalas labai ikalbinejo - aceit mamyte pervargs doh.gif ) ir visaip stengiausi jam parodyti, kad "viskas yra ir bus gerai" ir stai jis jauciasi ramus, saugus, laimingas ir darosi savo amziui savarankiskas be jokiu auklejimu thumbup.gif
Manau, kad iki kokiu 3-ju men. vaiko jokiu budu negalima "aukleti", o tik reikia i ji maksimaliai isiklausyti ir pajausti, ko jam reikia - gal daugiau saugumo, gal daugiau mamytes papuko ir t.t. ir tai duoti. Vaiku tokiam amziuje neimanoma islepinti - nereikia to bijoti. Jei maziukas kazko praso, vadinasi to jam TIKRAI reikia.
Geriausi linkejimai visoms mamytems ir teveliams 4u.gif
Atsakyti
nu va pasisverem dvieju menesiuku proga tai sveriam dabar 5400 gr, toliau smagiai sypsomes, labai stengemes kalbeti, sakom eu , bubu (cia turbut vietoj gugu) mums taip gaunasi, ir esam labai patenkinti kai pamatom ka nors naujo nu tiek dziaugsmo buna, kad beveik balsu juokiames... o galva kaip nulaikom (kazi ne per anksti)
Atsakyti
mums ir jau 2 mėn. tai po biški pradedam šypsotis, galvytę nulaiko pukiai, tik paguldytas ant pilvo dar sunkiai, bet tai normalu tongue.gif
Atsakyti
mes gimem anksti -34 savaiteliu 4u.gif ,taciau jau mums 2 menesiukai su trupuciu ir mes si bei ta mokam rolleyes.gif
1-reikalauti kad mama paimtu ant ranku biggrin.gif
2-nemegstam guleti lovyteje ,mieliau gulim pas tevelius viduri lovos biggrin.gif
3-reikalauti kas 3 val valgyti biggrin.gif
4-mamai pakalbinus-sypsotis biggrin.gif
5-labai graziai guguojam ir labai garsiai(kartais) biggrin.gif
6-jau nedaug linguojam galvyte biggrin.gif
7-nemegstam guleti ant pilvelio biggrin.gif
8-kai nesioja mamyte ant ranku nemegstam buti atsisuke i ja,megsta matyti viska kas priesais biggrin.gif
9-labai megstam maudytis ir buti be pamperio dienos metu biggrin.gif
10- stebim aplinka labai intensyviai biggrin.gif

na stai kiek jau mokam thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif gal ka ir pamirsau g.gif
rytoj vaziujam liezuvelio pasaiteli kirpti doh.gif tai bus isbandymas mums abiems unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo =SVAJA=: 10 spalio 2006 - 07:09
Mums jau taip pat beveik 1.5 mėnesiuko.
Labai gerai reaguojam į garsus, mokam šypsotis, kai tėtis ar mama kalbina. Laikant ant rankų galvytę laiko jau neblogai. Didžiausia bėdelė - pilvo diegliukai, kurie prasideda apie 22 val., tai tik naktį 2,30 val. užmiegam. Keliamės apie 8-9 val.. Į dieną valgom 5-6 kartus. Daug stenam, atpylinėjam įvairiai, kartais pasiseiliojam.Patinka skraidyti "lėktuvėliu", plauti subiniuką po kakučio, važiuoti mašina. Labai nemėgstam rengtis, ypač po maudynių vonioje ir gulėti.
Dabar mūsų svoris 5 kg, o ūgis 56 cm.
Atsakyti
Mano sypseneliai[daug sypsosi] jau 2.5men.Sveriam 6kg,kas men.priaugam po 1,5kg ugio nematavo.Vartomes,negaliu palikt kur aukstai,nes uzpakaliu sliauzia prie krasto mirksiukas.gif Valgo mamytes pienuka,bet kadangi teko primaitint misinuku,tai nebenori valgyt is papuko[labai vargstam,nes kol pilna krutis labai smarkiai bega pienas tad maziukas springsta,o kai aptusteja jis jau tingi traukt,juk is buteliuko lengviau.Tai daba nutraukus duodu.Valgo po 0,60--0,80ml,bet kas val.,kas pusval.Kaip sese sako:nuo mazens mokosi sveikai valgyt,uz tat tikrai niekad neatpilineja. :rolleyes:Nakti valgom 2-3kart po truputi,bet kadangi miegam kartu,tai vargelio ner,mat nakti ir papukas tinka biggrin.gif Vakar gavom skiepus,nu laimei ramiai juos prieme,nors buvo temp. iki 38t,bet labai nezirze. biggrin.gif Garsam labai jautrus,o musu 3m brolis labai padykes,kai uzsaukia arba zliumbia visu balsu,tai maziuka isgasdina ir sugraudina doh.gif doh.gif .Sypsos vos pasnekinus,daug ''kalba'',ziuri kaip maytes lupos juda,tai ir pats jas kraipo kol isspaudzia garseli auu,aka.Maudytis labai patinka thumbup.gif ,sluostytis ir rengtis-ne schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo petelne: 19 spalio 2006 - 12:23
mano mazylei jau du menesiukai ir savaitele...galvyte laiko puikiai, labai patinka guleti ant pilvuko... biggrin.gif guguoja, tai truputi pasikalbam biggrin.gif puikiai seka daiktus, patinka labai muzikine karusele... biggrin.gif labai daug sypsosi...tik va diena miegoti visai nenori...neleidzia atsipusti mamai... biggrin.gif jau lyg ir oziukus rodyti pradeda, ant rankyciu prasosi...pabandyk nepaimti, tai iskart parodo savo balseli... biggrin.gif maudytis patinka,tik va kai renktis reikia tai nelabai... bigsmile.gif

noriu paklausti, maitinu kolkas vis dar pati, ir nuo kada galima jau butu duoti kokia kosele, ar arbatele...ir kokios geriausios? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aistulle: 20 spalio 2006 - 10:48
Vakar ir mums sukako 2 men. bigsmile.gif
Priaugome 800 g ir 4 cm :rolleyes
Valgome misinuka verysad.gif (nes pienuko neturiu) kas 3 val po 120 g.
Saulyte atpazysta seimos narius, daug sypsosi, jau pradeda labiau su mumis sneketi smile.gif Labai jau Zoska pasidare, viskas jai baisiai idomu(geriausia padetis pas mama ant ranku staciai) biggrin.gif
Atsakyti
Mūsų stebūkliukei jau irgi 2 mėnesiukai. O pasiekimų irgi savų turim. Paguldyta ant pilvuko galvytę laiko pakelta labai ilgai, nors ir keletą minučių smile.gif domisi visokiais barškučiais ir kitais žaislais, o ypač patinka karuselė. Rankytėmis judina pakabintus žaisliukus, paima barškutį, bet dar nežino ką su juo daryt, tai numeta smile.gif . Šypsosi visiems, kartais juokiasi ir su balsu, atpažysta mamą, laikoma ant rankų galvytę nulaiko irgi puikiai. vartosi nuo šono ant nugaros ir kito šono. Paguldyta ant pilvuko buvo apsivertus ant nugaros, bet tik kelis kartus pavyko, užtai dabar visada bando tai padaryti ir pyksta kai nepavyksta. Kalba visokius garsus, guguoja, bet nedažnai. Labai patinka maudytis, miegoti lauke, būti nuogutei, važiuoti mašina. Nepatinka rengtis kaip ir visiems vaikams. Nesenai pradėjo labai domėtis televizoriumi. Kiek sveriam ir ūgio dar nežinau, nes nebuvom pas gydytoją. Beje kas dėl kėdutės, tai važinėjam nuo pat pirmų dienų (kam rizikuoti savo vaiko gyvybe...) o ir nešynę naudoju, tiktai labai retai. Štai pasisakiau ir aš. 4u.gif
Atsakyti