QUOTE(Limcamca @ 2009 08 05, 00:26)
UK randu pirkti ozonuoto alyvuogiu aliejaus

Kazin ar tas pats ar ne? Nors atsiliepimuose, labai isgirtas
Jei tas pats, tuomet neapsimoka iš už Atlanto siųsti, nes ir ilgai eina ir jokio muito garantuotai
QUOTE(Vilkaa @ 2009 08 05, 00:31)
Jo tas pats, kaip suprantu nes jis kaip želė, ypač žaizdoms kad greičiau gytų
QUOTE(Rasma @ 2009 08 05, 09:07)
Mergikės, geriausia manau būtų, kad visokius papildus skirtų Ugn*Inės gydytojai

Kai tokia diagnozė, tai daug gerų dalykų paprasčiausiai netinka. Dažnai negalima nei vitaminų, nei kai kurių vaistažolių. Tai kas sustiprina žmogų, tai gali sustiprinti ir vėžį..o tas ozonuotas aliejus

Jo stebuklingos savybės mokslo neįrodytos, tai kažin ar verta verstis per galvą ir bandyti savo kailiu žmogui, kuris serga..
Nepykit, kad pasisakiau taip. Man irgi norisi, kad Ugn*Inė kuo greičiau sveiktų ir stiprėtų, bet gal pasitikėkim ir medikais, gal jų paklauskime pirma
Čia ne vaistažolės ir ne papildai

ozonas natūralus dalykas iš gamtos, o aliejus kad sveika ir arkliui aišku

Nieko blogo nenutiks, o žmonės giria, kad padeda. Gal aš klystu, dar neperkam, vis vien paskutinį žodį tars Ugn*Ine, nes faktas, kad gal nenorės, čia ne karoliukai. Šiaip pvz aš nėščia deguonies kokteilį gerdavau, net į galvą neateidavo, kad čia kažkas blogo

Kaip tik deguonies reikia sergantiems, nes tai skatina gijimą ir šiaip gerą savijautą...
Na va truputį apie jį:
Į paodį patekęs ozonuotas aliejus paspartina biologines reakcijas, skatina lastelių atsinaujinimą, atjaunina odą, skatina limfos apytaką. Ozonuotas aliejus pasižymi ne tik savo antibakteriniu ir sterilizavimo efektu, tačiau jis atlieka tai, ko kitas antibiotikas negalėtų padaryti paskatina gijimo procesą, tiesiogiai suteikiant audiniui aktyvuoto deguonies. Be to, tai visiškai natūrali priemonė, neužteršianti organizmo chemija, o jį išvalanti nuo toksinų ir kitų atliekų, susidarančių organizme.
Medicinoje ozonas naudojamas beveik šimtmetį Pirmojo pasaulinio karo metu kaip antiseptinę priemonę jį išbandė vokiečių armija.
Iš pradžių ozonas naudotas išoriniam gydymui - ozonatoriais buvo purškiamos ilgai negyjančios žaizdos, gangrenuotа odа, grybelinių susirgimų pažeistos sritys, bet greitai ozono mišiniai pradėti taikyti ir vidiniam gydymui.
Jos tai ne papildas

jų nesiūlyčiau tikrai.
QUOTE(linartina @ 2009 08 05, 04:59)
Laba diena,
Siandien kaip tik pas savo seimos gydytoja buvau ir pas savo vaistininka. Farmacistas praziurejo visa Kanados vaistu duomenu baze, registruotus ir visokius kokius tik iveza ar pagamina vietiniai. Nerado to ozonuoto aliejaus sarasuose. Kai tik atsiras rinkoje t.y vaistineje as galesiu paimti nemokamai.
Gydytoja prasitare, kad ozonuotas aliejus naudojamas SPA procedurose ir tai kiniskas produktas. Vaistininkas ir minejo Kinija. Jeigu zinotume brand name (kompanija, kuri gamina) butu lengvesne paieska.
Lietuvoje kaip iš straipsnio aišku, kad dar nėra

ir neaišku kada bus

Pasiknisim, gal rasim kompaniją, bet jis pradėtas gaminti Kanadoje