Įkraunama...
Įkraunama...

Skirtingi seksualiniai temperamentai

QUOTE(*plepute* @ 2009 08 26, 22:50)
na gi, na gi, papasakokit dar apie tas moteris. kokios jos naudos siekia, ka apskaiciuoja ir kaip myli? labai jau smalsu pasidare...

keliais sakiniais to neįmanoma papasakoti

QUOTE(Deisi @ 2009 08 26, 22:54)
man dar įdomu, kas paskatino tokią temą nagrinėti?
meilė savo moteriai?
noras išgirsti kažką įtikinančio?
ar..........?

Šiaip pasitikiu savimi, jei ką užsibrėžiu - pasiekiu, bet va šitoj srity - nea, tai čia kaip ir koks beviltiškas mėginimas dar kažko imtis, kaip ir nesitikint nieko rimto.

QUOTE(*plepute* @ 2009 08 26, 23:09)
kazkur skaiciau apklausa, kad viena is pagrindiniu priezasciu del ko zmones nedrista kurti temu forumuose ir uzdavineti klausimus - del to, kad anksciau arba veliau atsiranda tie, kurie ima nagrineti del ko jie tai daro... idomu, ar ne? smile.gif o dar idomiau - kas jus paskatino parasyti si savo posta ir kelti si klausima? gal... ?

Tai jau aukščiau atsakiau.
O šiaip tai nėra man su kuo pasikalbėti, tai rašau čia bet ką. Kaip dažnai supermamoj būna, "įtariu, kad šita tema - netikra" lotuliukas.gif

O jei dar rimčiau - tai kai pradėjau temą - tikrai buvo santykiuose toks etapas, kai nebuvo su kuo pasitarti, manau, kad padariau viską tuo metu, ką galėjau. Dabar jau nepradėčiau tokios temos, nes yra ženkų, kad reikalai judės į gerąją pusę. Bet va - pradėjau temą, tai jaučiu atsakomybę ateiti, paskaityti ir atsakyti. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Deisi @ 2009 08 26, 23:24)
ar jūs tiksliai žinote, kas jus domina?

ar blogai issireiskiau?

QUOTE(Nepatenkintas @ 2009 08 26, 23:25)
na tai o jus ne keliais papasakokit smile.gif

Dabar jau nepradėčiau tokios temos, nes yra ženkų, kad reikalai judės į gerąją pusę.
o detaliau galima? biggrin.gif
Atsakyti
Šiaip pasitikiu savimi, jei ką užsibrėžiu - pasiekiu, bet va šitoj srity - nea, tai čia kaip ir koks beviltiškas mėginimas dar kažko imtis, kaip ir nesitikint nieko rimto.
Tai jau aukščiau atsakiau.
O šiaip tai nėra man su kuo pasikalbėti, tai rašau čia bet ką. Kaip dažnai supermamoj būna, "įtariu, kad šita tema - netikra"  lotuliukas.gif

O jei dar rimčiau - tai kai pradėjau temą - tikrai buvo santykiuose toks etapas, kai nebuvo su kuo pasitarti, manau, kad padariau viską tuo metu, ką galėjau. Dabar jau nepradėčiau tokios temos, nes yra ženkų, kad reikalai judės į gerąją pusę. Bet va - pradėjau temą, tai jaučiu atsakomybę ateiti, paskaityti ir atsakyti.  rolleyes.gif

greit vystosi jūsų santykiai...
pasisekė moteriai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deisi: 26 rugpjūčio 2009 - 22:39
QUOTE(*plepute* @ 2009 08 26, 23:27)

na tai o jus ne keliais papasakokit smile.gif

o detaliau galima? biggrin.gif

Tai kad nematau reikalo ne keliais pasakoti :-)
Detaliau - apturėjome n-tąjį labai sunkų pokalbį ir atrodo, kad pagaliau supratome, ko vienas iš kito norime - ne tik supratome, bet ir įsiklausėme, ir pradėjome daryti, o ne tik kaltinti vienas kitą.

QUOTE(Deisi @ 2009 08 26, 23:27)
greit vystosi jūsų santykiai...
pasisekė moteriai  4u.gif

Po poros metų ginčų ir nesutarimų - ne taip jau ir greitai...
Čia ne tik jai, čia ir man pasisekė, jei jau pasisekė...
Atsakyti
QUOTE(Nepatenkintas @ 2009 08 26, 23:54)
Tai kad nematau reikalo ne keliais pasakoti :-)
Detaliau - apturėjome n-tąjį labai sunkų pokalbį ir atrodo, kad pagaliau supratome, ko vienas iš kito norime - ne tik supratome, bet ir įsiklausėme, ir pradėjome daryti, o ne tik kaltinti vienas kitą.
Po poros metų ginčų ir nesutarimų - ne taip jau ir greitai...
Čia ne tik jai, čia ir man pasisekė, jei jau pasisekė...

sėkmės jums 4u.gif
lauksime sugrįžtant mirksiukas.gif
Atsakyti

O jei dar rimčiau - tai kai pradėjau temą - tikrai buvo santykiuose toks etapas, kai nebuvo su kuo pasitarti, manau, kad padariau viską tuo metu, ką galėjau. Dabar jau nepradėčiau tokios temos, nes yra ženkų, kad reikalai judės į gerąją pusę. Bet va - pradėjau temą, tai jaučiu atsakomybę ateiti, paskaityti ir atsakyti.  rolleyes.gif

O kaip tie reikalai pajudejo i gera puse? Gal galetum paatvirauti? Kazkaip musu su vyru reikalai visai nejuda i gera puse sad.gif
Pradzioj vienas svarbesniu klausimu tau buvo, ar esi geras meiluzis. Gal pavyko sau atsakyti?
Atsakyti
QUOTE(skeptiska @ 2009 08 27, 12:23)
O kaip tie reikalai pajudejo i gera puse? Gal galetum paatvirauti? Kazkaip musu su vyru reikalai visai nejuda i gera puse sad.gif
Pradzioj vienas svarbesniu klausimu tau buvo, ar esi geras meiluzis. Gal pavyko sau atsakyti?

Ne, nepavyko atsakyti dėl meilužio, nes nebuvo progos su kažkuo kitu pasitikrinti ;-)
O pajudėjo gal labiausiai dėl to, kad išsiaiškinom iki galo. Prieš tai buvome kalbėję daug, bet tai tas sutrukdo pabaigti, tai kitas, tai vaikai žliumbia, tai ryt į darbą reikia keltis, todėl miegot nueinam. O dabar suradom galimybę netrukdomi kalbėti tiek, kiek reikėjo, kol jau abu jautėm, kad jau tikrai viską išsakėm ir sužinojom, ir dar pasitikslinom, ar tikrai teisingai supratom, ir t.t. Kalbu ne apie kelių valandų pokalbį, labiau kelių dienų. Išsekino, bet gal duos naudos :-)
Aišku, tas tinka tik tuo atveju, jei abu suinteresuoti kalbėtis ir spręsti problemą.
Atsakyti
QUOTE(Nepatenkintas @ 2009 08 27, 12:44)
Ne, nepavyko atsakyti dėl meilužio, nes nebuvo progos su kažkuo kitu pasitikrinti ;-)
O pajudėjo gal labiausiai dėl to, kad išsiaiškinom iki galo. Prieš tai buvome kalbėję daug, bet tai tas sutrukdo pabaigti, tai kitas, tai vaikai žliumbia, tai ryt į darbą reikia keltis, todėl miegot nueinam. O dabar suradom galimybę netrukdomi kalbėti tiek, kiek reikėjo, kol jau abu jautėm, kad jau tikrai viską išsakėm ir sužinojom, ir dar pasitikslinom, ar tikrai teisingai supratom, ir t.t. Kalbu ne apie kelių valandų pokalbį, labiau kelių dienų. Išsekino, bet gal duos naudos :-)
Aišku, tas tinka tik tuo atveju, jei abu suinteresuoti kalbėtis ir spręsti problemą.

Issakyti, aisku, svarbu, tam kartui palengveja. O koks susitarimas? Kad zmona bus meilesne? Ar kad pats maziau noresi?
Atsakyti
QUOTE(Nepatenkintas @ 2009 08 21, 10:12)
Jums, kaip psichologei, būtų tiesiog nekorektiška teigti kitaip  biggrin.gif

Kas liečia fiziologiją ir psichologiją.. kai gyvenau su vyru, man sekso nereikėjo. Maniau, kad fiziologija tokia, gal net frigidiška.. Kai su juo išsiskyrėm, oho kaip atsigavau biggrin.gif
gal jūs jai nevyriškas?
Atsakyti
QUOTE(adaptacijaa @ 2009 08 27, 12:53)
Kas liečia fiziologiją ir psichologiją.. kai gyvenau su vyru, man sekso nereikėjo. Maniau, kad fiziologija tokia, gal net frigidiška.. Kai su juo išsiskyrėm, oho kaip atsigavau  biggrin.gif
gal jūs jai nevyriškas?

Labai gali būti. Esu puikus tėvas, pagalbininkas, ramstis įvairiomis prasmėmis, bet nei kompleksija, nei elgesys, nei niekas kitas nė iš tolo neprimena "patino", su kuriuo norėtųsi laukinio sekso. Tiesą sakant, gana dažnai tas "patiniškumas" netgi tiesiogiai kirstųsi su visais kitais vaidmenimis, kuriuos aš atlieku ir kurie jai svarbūs šeimoje. Aš suprantu, kad jai šeimoje patino nereikia, bet ką daryti, jei man reikia, kad manęs norėtų kaip patino? Būti patinu ir atitinkamai elgtis? Bet tada šeimos žmogaus vaidmuo nebus atliekamas. Ar įmanoma suderinti tuos du?
U, gera čia mintis, net susinervijau, kai supratau, kad taip labai gali būti. Tada, vadinasi, patinu reikia būti už šeimos ribų?.. Ir vėl grįžtam prie idėjos, kad be meilužės čia neišsiversti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nepatenkintas @ 2009 08 27, 12:07)
Ar įmanoma suderinti tuos du?
U, gera čia mintis, net susinervijau, kai supratau, kad taip labai gali būti. Tada, vadinasi, patinu reikia būti už šeimos ribų?.. Ir vėl grįžtam prie idėjos, kad be meilužės čia neišsiversti  biggrin.gif

Patinu reikia but - lovoje....o zmona turi jaustis ten meiluze.Ir jokiu problemu.
Atsakyti
QUOTE(Nepatenkintas @ 2009 08 27, 13:07)
Labai gali būti. Esu puikus tėvas, pagalbininkas, ramstis įvairiomis prasmėmis, bet nei kompleksija, nei elgesys, nei niekas kitas nė iš tolo neprimena "patino", su kuriuo norėtųsi laukinio sekso.

O jūs kartais nesate su žmona lyčių vaidmenim apsikeitę? Kaip manote, ar ji su jumis jaučiasi moteriška?
Atsakyti