Įkraunama...
Įkraunama...

Skirtingi seksualiniai temperamentai

QUOTE(Deisi @ 2009 08 27, 14:47)
kai nelieka slunkiaus šalia - dauguma moterų paitempia ir sužydi. nes pavėsyje niekas neauga ir nebujoja

o nepatenkintas gal ne slunkius?
nepatenkintas,kaip ten yra?ar slankiojate po namus su apdribusiomis maikėmis ir treningiukais?
Atsakyti
QUOTE(Deisi @ 2009 08 27, 14:50)
kai nelieka slunkiaus šalia - dauguma moterų paitempia ir sužydi. nes pavėsyje niekas neauga ir nebujoja
Papildyta:

o aš dabar važiuočiau tik viena, nes irgi tipo padėtį taisėm  doh.gif
tame ir laimė - kad norisi visko ir daug ko, ko iki tol negalėjai sau leisti  thumbup.gif

Ar jūs čia kažką konkrečiai slunkium vadinate? Jei ne - gal slunkiaus apibūdinimą pateiktumėte, kad galėčiau pasitikrinti, ar telpu į tą kategoriją?
Ačiū.
Papildyta:
QUOTE(ulyja @ 2009 08 27, 14:51)
o nepatenkintas gal ne slunkius?
nepatenkintas,kaip ten yra?ar slankiojate po namus su apdribusiomis maikėmis ir treningiukais?

Tai jei apibrėžimas slunkiaus toks - reikia pripažinti, kad kartais būnu slunkius, nes su išeiginiais džinsiukais sunku purvinus ūkio darbus dirbti ;-)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nepatenkintas: 27 rugpjūčio 2009 - 13:53
QUOTE(Nepatenkintas @ 2009 08 27, 14:54)
Ar jūs čia kažką konkrečiai slunkium vadinate? Jei ne - gal slunkiaus apibūdinimą pateiktumėte, kad galėčiau pasitikrinti, ar telpu į tą kategoriją?
Ačiū.
Papildyta:
Tai jei apibrėžimas slunkiaus toks - reikia pripažinti, kad kartais būnu slunkius, nes su išeiginiais džinsiukais sunku purvinus ūkio darbus dirbti ;-)

pagalvojau, kad nebesigilinsiu. pasidarė pikta, kad tiek metų praleidau bele kaip, kai turėjau džiaugtis gyvenimu.
sėkmės jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nepatenkintas @ 2009 08 27, 14:44)

Bandėm, buvom išvažiavę - man labai patiko ir noriu pakartoti. Deja, žmona sako, kad negalim to sau leisti - vaikų turim.

o kelionėje/po kelionės kažkiek laiko buvo santykiai pagerėję ar jokia romantiška ugnela neblygstelėjo?
Atsakyti
QUOTE(Nepatenkintas @ 2009 08 27, 14:44)
Na tiksliai kaip ir mano situacija - žmona mano, kad čia aš išsigalvoju problemą, kur jos nėra. Kaip jūs, ar po išsiskyrimo gyvenimas pagerėjo, ar ne? Išgražėjote, sužydėjote, mylėtis norite, bet ar tapote laimingesnė? O kaip jūsų buvęs vyras - gal žinote?
Jei galima - atvirai, jei negalima atvirai - tada gal į AZ galima atvirai?

na ne visai jūsų situacija. mes neturėjom vaikų. ir ne veltui klausiau, ar jūsų žmona kartais neapsileido. aš subobėjau ir niekas man nebuvo įdomu, tapau zanūda, galiausiai dingo noras mylėtis. nenorėjau prieš tą vyrą būti pasitempus.
Dabar mano dvasinis vidinis gyvenimas tikrai pagerėjo, anksčiau aš laiminga nesijaučiau, buvau amžinai nepatenkinta ir nežinojau dėl ko. Tiesa, kartu gyventi buvo tikrai patogu, kaip kokie kambariokai, draugeliai.
Atsakyti
QUOTE(Deisi @ 2009 08 27, 14:58)
pagalvojau, kad nebesigilinsiu. pasidarė pikta, kad tiek metų praleidau bele kaip, kai turėjau džiaugtis gyvenimu.
sėkmės jums  4u.gif

O kaip taip atsitiko, kad tokia neslunkiška moteris kaip jūs sutiko tekėti už tokio nevykusio vyro, slunkiaus? Tikriausiai pistoleto vamzdis į pakaušį buvo įremtas?

QUOTE(ulyja @ 2009 08 27, 14:59)
o kelionėje/po kelionės kažkiek laiko buvo santykiai pagerėję ar jokia romantiška ugnela neblygstelėjo?

Aga, buvo
Papildyta:
QUOTE(adaptacijaa @ 2009 08 27, 15:03)
na ne visai jūsų situacija. mes neturėjom vaikų. ir ne veltui klausiau, ar jūsų žmona kartais neapsileido. aš subobėjau ir niekas man nebuvo įdomu, tapau zanūda, galiausiai dingo noras mylėtis. nenorėjau prieš tą vyrą būti pasitempus.
Dabar mano dvasinis vidinis gyvenimas tikrai pagerėjo, anksčiau aš laiminga nesijaučiau, buvau amžinai nepatenkinta ir nežinojau dėl ko. Tiesa, kartu gyventi buvo tikrai patogu, kaip kokie kambariokai, draugeliai.

Aga, ne visai mano :-(
Bet bet kokiu atveju, ačiū už papasakojimus, kažkas naujo, apie ką nebuvau pagalvojęs.
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2009 08 05, 16:22)
nevaryk dievo i medi.. Palik zmonai ta "karta i savaite", o pats susirask istekejusia, tvarkinga meiluze likusiems dviem kartams.. Ir visi bus susiderine ir laimingi..

Jetau, jus gi moteris. Negi noretumet, kad jusu vyrui kas nors taip patartu? doh.gif
Atsakyti
va dar neblogas straipsniukas http://lady.mail.ru/article/72329
Atsakyti
Snekat kad tik moterims reikia karto i savaite.....turbut ne visoms cool.gif
Pas mus seimoje didziausia problema sekso trukumas zmonai. Vyrui uztektu karto i savaite,o man kas antra diena butu pats tas rolleyes.gif Ir nera amziaus skirtumas didelis tik 5 metai,bet siuo klausimu susitarti per 5 metus dar nelabai kaip mums pavyksta verysad.gif
Atsakyti
Ne visoms, čia labiau esmė yra tai, kad vienam, nesvarbu kuriam, reikia daugiau negu kitam, ir kad dėl to vienas arba (dažniausiai) abu kenčia. Ir ar įmanoma tokius dalykus išspręsti be ėjimo į kairę, ar ne.
Kiek iki šiol kas pasisakė, tai visi anksčiau arba vėliau išsiskiria arba suka į kairę...
Atsakyti
QUOTE(Nepatenkintas @ 2009 09 01, 13:27)
Kiek iki šiol kas pasisakė, tai visi anksčiau arba vėliau išsiskiria arba suka į kairę...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Nepatenkintas @ 2009 09 01, 12:27)

Neabejoju drinks_cheers.gif
Atsakyti