Įkraunama...
Įkraunama...

Skirtingi seksualiniai temperamentai

QUOTE(adaptacijaa @ 2009 08 27, 13:50)
O jūs kartais nesate su žmona lyčių vaidmenim apsikeitę? Kaip manote, ar ji su jumis jaučiasi moteriška?

Sakykim, esam apsikeitę lyčių vaidmenimis. Tokiu atveju, ji turėtų mane "paimti"? Aš būčiau ne prieš. Bet neima lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nepatenkintas @ 2009 08 27, 13:54)
Sakykim, esam apsikeitę lyčių vaidmenimis. Tokiu atveju, ji turėtų mane "paimti"? Aš būčiau ne prieš. Bet neima  lotuliukas.gif

o va tame ir esmė, kad į tą vaidmenų apsikeitimą, seksas dažniausiai neįeina. nes moteriai to jau per daug.
Atsakyti
QUOTE(adaptacijaa @ 2009 08 27, 13:57)
o va tame ir esmė, kad į tą vaidmenų apsikeitimą, seksas dažniausiai neįeina. nes moteriai to jau per daug.

Čia mokslo įrodytas faktas ar asmeninė patirtis?
Atsakyti
QUOTE(Nepatenkintas @ 2009 08 27, 13:59)

o koks skirtumas? esmė tame, kad taip yra mirksiukas.gif
ir pritariu jūsų minčiai, kad tada jau be meilužio - nei krust ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nepatenkintas @ 2009 08 27, 13:59)

pirmiausia iš asmeninės patirties, vėliau ją tikrinau su draugių ir pažįstamų istorijom smile.gif

o jūsų žmona fiziškai apsileido, apkiauto nuo jūsų santykių pradžios?
Atsakyti
QUOTE(Deisi @ 2009 08 27, 14:01)
o koks skirtumas? esmė tame, kad taip yra  mirksiukas.gif
ir pritariu jūsų minčiai, kad tada jau be meilužio  - nei krust  ax.gif

Na, yra skirtumas. Jei tai - asmeninė adaptacijos patirtis, tai jos patarimai gali nebūti universalūs ir man netikti. Jei tai yra ištirta ir aprašyta, tai bent jau galima kažkur pasiskaityti, kaip tokius dalykus galima spręsti.
O ir šiaip įdomu - mintis tikrai verta dėmesio, kažkaip man pačiam nešovė į galvą - galvoju, iš kur čia tokia protinga adaptacija atsirado?
Papildyta:
QUOTE(adaptacijaa @ 2009 08 27, 14:04)
pirmiausia iš asmeninės patirties, vėliau ją tikrinau su draugių ir pažįstamų istorijom smile.gif

o jūsų žmona fiziškai apsileido, apkiauto nuo jūsų santykių pradžios?

Ir kaip sprendėte problemas? Skyrybos? (bent jau jūsų atveju, supratau, kad taip) Kas iniciatorius? Kas po to?
Nea, neapsileido - visiškai priešingai: sužydėjo ir išgražėjo.
Atsakyti
kiekvienas atvejis yra unikalus ir skirtingas. bet kokiu atveju niekas kitas nepadės ir jokio modelio sau neprisitaikysit. deja.
aš jums dabar savo atvejį pasakočiau - ir kas? tik susilaukčiau komentarų, vertinimų ir diskusijų. ir vėl tektų išgyventi savo nemalonius ir niekam nereikalingus prisiminimus. kam to reikia? skirtingi žmonės skirtingai problemas sprendžia. mirksiukas.gif
jau nesigilinant į Froidą ar Mičiūriną 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nepatenkintas @ 2009 08 27, 14:09)
Na, yra skirtumas. Jei tai - asmeninė adaptacijos patirtis, tai jos patarimai gali nebūti universalūs ir man netikti. Jei tai yra ištirta ir aprašyta, tai bent jau galima kažkur pasiskaityti, kaip tokius dalykus galima spręsti.

Aš nedalinu patarimų, aš pateikiu versijas, kurios gali jus užvesti ant kelio.
Kadangi neabejoju, kad jūsų žmonos "nenorėjimas" yra grynai psichologinis, priežasčių ten ir reikėtų ieškoti. Sunku patarinėti, kai girdime tik vieną pusę.

Atsakyti
QUOTE(Nepatenkintas @ 2009 08 27, 13:07)
Labai gali būti. Esu puikus tėvas, pagalbininkas, ramstis įvairiomis prasmėmis, bet nei kompleksija, nei elgesys, nei niekas kitas nė iš tolo neprimena "patino", su kuriuo norėtųsi laukinio sekso. Tiesą sakant, gana dažnai tas "patiniškumas" netgi tiesiogiai kirstųsi su visais kitais vaidmenimis, kuriuos aš atlieku ir kurie jai svarbūs šeimoje. Aš suprantu, kad jai šeimoje patino nereikia, bet ką daryti, jei man reikia, kad manęs norėtų kaip patino? Būti patinu ir atitinkamai elgtis? Bet tada šeimos žmogaus vaidmuo nebus atliekamas. Ar įmanoma suderinti tuos du?
U, gera čia mintis, net susinervijau, kai supratau, kad taip labai gali būti. Tada, vadinasi, patinu reikia būti už šeimos ribų?.. Ir vėl grįžtam prie idėjos, kad be meilužės čia neišsiversti  biggrin.gif

jūs jau 10 metų kartu ir greičiau jau tapot žmonai padruške o ne patinu.apabodo gal jai jau per tiek laiko viskas.o jūs nebandėt kur nors išvažiuot vieni ale tokia povestuvinę kelionę dar kartelį pasidaryt?
šiaip būtų įdomu kad dar kas pakomentuotų kas pragyvenę 10 metų kartu kaip ten būna,gal visiems taip? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nepatenkintas @ 2009 08 27, 14:09)
Ir kaip sprendėte problemas? Skyrybos? (bent jau jūsų atveju, supratau, kad taip) Kas iniciatorius? Kas po to?
Nea, neapsileido - visiškai priešingai: sužydėjo ir išgražėjo.

problemos nesprendžiau, nes nelaikiau to didele problema. jis mane paliko. susirado kitą.
O po to aš išgražėjau, sužydėjau, žmonės nebeatpažįsta, ir mylėtis noriu daug. smile.gif
ir supratau, kodėl nenorėjau su buvusiu mylėtis. jis buvo nevyriškas, neiniciatyvus, nepatiniškas, neaistringas, su juo nesijaučiau moterim.
Atsakyti
QUOTE(adaptacijaa @ 2009 08 27, 14:25)
Aš nedalinu patarimų, aš pateikiu versijas, kurios gali jus užvesti ant kelio.
Kadangi neabejoju, kad jūsų žmonos "nenorėjimas" yra grynai psichologinis, priežasčių ten ir reikėtų ieškoti. Sunku patarinėti, kai girdime tik vieną pusę.

Dėkui už patarimus.
Deja, antra pusė net ir man tikriausiai ne viską sako, Ir apskritai, jos manymu čia nėra didelė problema - labiau mano išsigalvojimas.

QUOTE(ulyja @ 2009 08 27, 14:25)
jūs jau 10 metų kartu ir greičiau jau tapot žmonai padruške o ne patinu.apabodo gal jai jau per tiek laiko viskas.o jūs nebandėt kur nors išvažiuot vieni ale tokia povestuvinę kelionę dar kartelį pasidaryt?
šiaip būtų įdomu kad dar kas pakomentuotų kas pragyvenę 10 metų kartu kaip ten būna,gal visiems taip? biggrin.gif

Bandėm, buvom išvažiavę - man labai patiko ir noriu pakartoti. Deja, žmona sako, kad negalim to sau leisti - vaikų turim.

QUOTE(adaptacijaa @ 2009 08 27, 14:35)
problemos nesprendžiau, nes nelaikiau to didele problema. jis mane paliko. susirado kitą.
O po to aš išgražėjau, sužydėjau, žmonės nebeatpažįsta, ir mylėtis noriu daug. smile.gif
ir supratau, kodėl nenorėjau su buvusiu mylėtis. jis buvo nevyriškas, neiniciatyvus, nepatiniškas, neaistringas, su juo nesijaučiau moterim.

Na tiksliai kaip ir mano situacija - žmona mano, kad čia aš išsigalvoju problemą, kur jos nėra. Kaip jūs, ar po išsiskyrimo gyvenimas pagerėjo, ar ne? Išgražėjote, sužydėjote, mylėtis norite, bet ar tapote laimingesnė? O kaip jūsų buvęs vyras - gal žinote?
Jei galima - atvirai, jei negalima atvirai - tada gal į AZ galima atvirai?
Atsakyti
kai nelieka slunkiaus šalia - dauguma moterų paitempia ir sužydi. nes pavėsyje niekas neauga ir nebujoja
Papildyta:
QUOTE(Nepatenkintas @ 2009 08 27, 14:44)

Bandėm, buvom išvažiavę - man labai patiko ir noriu pakartoti. Deja, žmona sako, kad negalim to sau leisti - vaikų turim.
Na tiksliai kaip ir mano situacija - žmona mano, kad čia aš išsigalvoju problemą, kur jos nėra. Kaip jūs, ar po išsiskyrimo gyvenimas pagerėjo, ar ne? Išgražėjote, sužydėjote, mylėtis norite, bet ar tapote laimingesnė? O kaip jūsų buvęs vyras - gal žinote?
Jei galima - atvirai, jei negalima atvirai - tada gal į AZ galima atvirai?

o aš dabar važiuočiau tik viena, nes irgi tipo padėtį taisėm doh.gif
tame ir laimė - kad norisi visko ir daug ko, ko iki tol negalėjai sau leisti thumbup.gif
Atsakyti