Įkraunama...
Įkraunama...

Skirtingi seksualiniai temperamentai

QUOTE(pufas @ 2009 09 06, 23:08)
Idomu kaip tu supranti ta "kaip pridera" ?
Nupirko vyras nauja masina - zmona pasidaro maloni meiluze... menesiui ar dviems. Kas toliau ? Naujas namas ? Galiausiai ir tai atsibos. Nelabai suprantu tokiu dalyku - arba nori arba nenori. O dabar noras su islygomis.

Vis labiau galvoju jog toks gyvenimo modelis (seima) nera naturalus tiek moters tiek vyro atzvilgiu. Dabar patiki jaunuoliai pasakomis apie begaline meile, islaizo medaus sluoksni per 3 metus ir tik po desimt metu supranta jog nebe medu, o mesla laizo ir kaltina sutuoktini del to kad jis yra toks koks yra.

doh.gif
Idomu, kiek jau tu Lietuvos vyru isgali tokias dovaneles dovanoti? g.gif lotuliukas.gif
Manote tik pinigais galima viska uzglaistyti? g.gif Yra tokiu problemu seimose, kad jokie pinigai neuzkaisios spragu. Kokiia mergiotei ispudis is jusu dovanu butu, bet ne zmogui, kuriam reikia zmogaus... Seimose gyvenantys, manau supranta apie ka as.
Iki grabo lentos galima gyventi meileje ir santarveje, kai yra klausoma ir isgirstama, egoistu seima nepripzysta.
Atsakyti
QUOTE(te verde @ 2009 09 07, 11:16)
doh.gif
Idomu, kiek jau tu Lietuvos vyru isgali tokias dovaneles dovanoti?  g.gif  lotuliukas.gif
Manote tik pinigais galima viska uzglaistyti?  g.gif Yra tokiu problemu seimose, kad jokie pinigai neuzkaisios spragu. Kokiia mergiotei ispudis is jusu dovanu butu, bet ne zmogui, kuriam reikia zmogaus... Seimose gyvenantys, manau supranta apie ka as.
Iki grabo lentos galima gyventi meileje ir santarveje, kai yra klausoma ir isgirstama, egoistu seima nepripzysta.

nustebtumet suzinojus keik zmonu taip "uzkisama" seimose doh.gif ir neima jos i galva kad ne seip sau tas automobilis ar imkim pigiau - kokia dovanele dovanojama. nu bet jeigu aistrod sysis proporcingas dovanu kiekiui - tai prasom, teu dovanoja jei nuo to geriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2009 09 07, 13:48)
nustebtumet suzinojus keik zmonu taip "uzkisama" seimose  doh.gif ir neima jos i galva kad ne seip sau tas automobilis ar imkim pigiau - kokia dovanele dovanojama. nu bet jeigu aistrod sysis proporcingas dovanu kiekiui - tai prasom, teu dovanoja jei nuo to geriau smile.gif

Ne, nenustebciau, nes zinau, bet jei abi puses patenkintos, kodel ne. biggrin.gif drinks_cheers.gif Kiekvieni kuria savo seimos taisykles. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2009 09 07, 12:48)
nustebtumet suzinojus keik zmonu taip "uzkisama" seimose  doh.gif ir neima jos i galva kad ne seip sau tas automobilis ar imkim pigiau - kokia dovanele dovanojama. nu bet jeigu aistrod sysis proporcingas dovanu kiekiui - tai prasom, teu dovanoja jei nuo to geriau smile.gif

Na, man čia kažkokie pragmatiški prekybiniai santykiai. Jei jau pragmatiškai mąstome, tai, manau, būtų pigiau prostitutę nusipirkti. O kam tada tokia žmona?
Atsakyti
QUOTE(Nepatenkintas @ 2009 09 07, 22:51)
Na, man čia kažkokie pragmatiški prekybiniai santykiai. Jei jau pragmatiškai mąstome, tai, manau, būtų pigiau prostitutę nusipirkti. O kam tada tokia žmona?

Grazus vyriskas poziuris. bigsmile.gif
Atsakyti
Labai idomus pamastymai, su dideliu susidomejimu perskaiciau paskutinius puslapius.

QUOTE(mmazuliuke @ 2009 09 01, 12:54)
Snekat kad tik moterims reikia karto i savaite.....turbut ne visoms cool.gif
Pas mus seimoje didziausia problema sekso trukumas zmonai. Vyrui uztektu karto i savaite,o man kas antra diena butu pats tas rolleyes.gif Ir nera amziaus skirtumas didelis tik 5 metai,bet siuo klausimu susitarti per 5 metus dar nelabai kaip mums pavyksta verysad.gif

Kaip pasireiskia problemos Jusu seimoje ax.gif ? Ka sako vyras? Kaip bandot sprest ta problema?
Jei priimtina, labai idomu butu isgirsti Jusu atsakymus ax.gif

Gal cia jau is kitos puses, nei uzvede kalba temos autorius, bet tema gi ta pati.

QUOTE(F @ 2009 09 02, 13:52)
Kaip suprasti reikia?
aš tai galvojau, kad čia malonumas, o ne kažkokia pareiga, kurios gali reikėti.

Nuosirdziai linkiu Jums, kad taip ir nesuprastumet ka tai reiskai mirksiukas.gif 4u.gif

Stebint sia tema, padariau isvada, kad vis gi suprast ir kalbet ta pacia kalba gali tik turintys panasia problema. Aisku, idomu ir kitu (neturinciu sex nesuderinamumo) patarimu, nuomoniu, pamastymu paskaityti.
Bet iv. moralizuojantis pamokymai, bandymas paaiskint kuo skyriasi meile, sex, miegas ir pan. man primena studiju laikus, kai reikedavo koki sausa teorini vadoveli perskaityt... toki visa protinga, teisinga, bet kai tekdavo praktikoj pritaikyt tas zinias, vis gi praversdavo visai kitos zinios... gal ir ne tokios teisingos, bet realios....
Buna ivairiu situaciju... ir teorijose buna isimciu

QUOTE(*plepute* @ 2009 09 02, 17:13)
as juokauju, bet su seksu taip jau yra - kai zmogus visai jo neturi, jis pripranta ir adaptuojasi prie to, bet kai turi, bet nepakankamai - cia jau kancia...

Auksine mintis ... kazkaip niekada nesusimastydavau apie tai...
Dabar suprantu savo busena.... kartasi pagalvodavau, bet nusuprasdavau, kodel kazkada budama viena, neturedama ir jokio sex nebuvau tokia nepatenkinta ir susierzinus, nei dabar, turedama partneri (na taip jau sausai kalbant cool.gif ), turint nors ir reta, bet turint sex esu dar daugiau nepatenkinta blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Nepatenkintas @ 2009 08 16, 23:49)
Skeptiska, tai jus gana panasi tuo i mano zmona. Ji del manes irgi pradejo daryti ir ta, ir ana, bet as vis kabinejuosi, o ji nesupranta, kodel. Tai esme yra tame, kad man nesinori, kad ji del manes samoningai kazka darytu, o paskui igytu teise sakyti - "va, matai, as del taves taip - o tau negana"... Nors aiskiai matau, kad ji ta daro tik del manes, o galvoja apie kazkokius nenudirbtus darbus, ar pan. As noriu jaustis mylimu vyru, su kuriuo zmona nori myletis del to, kad jį myli, ir jos versti visai nereikia. Na, jausmas yra toks - jautiesi mylimas arba ne. Kai nesijauti - tai žmonos prisivertimai nelabai ir padeda.

Pirmiausia Blondas thumbup.gif- koks jis superinis!
Nesuprantat kur ieskoti problemos ar zmonoje, kad ji netenkina jusu poreikiu, ar jumyse, nes taip, kaip ji tenkina jusu netenkina. Vis delto problema jumyse.Jus norite daugiau sekso, todel stengiates, norite, kad jums uz pastangas butu atlyginta, tik atlyginimas netenkina-jis per mazas.
Iseitis: susrasti prostitue, bet ji jusu dar labiau netnkins, nes nebus jausmu.Iseitis:susirasti meiluze, bet gal ji lygins jus su savo vyru ir nemyles taip, kaip jus myli zmona.Iseitis:susirasti kita moteri, kuria mylesite ir ji jus myles, bet tada teks palikti zmona.Kam esate pasiruoses?Atsakykite i si klausima.
Atsakyti
Jei tikrai neina suderinti, deja laimes nebus, nesuprantu kurie sako kad ir be sekso galima puikiai gyventi blink.gif na negalima, vistiek jo reikia, o jei vienas ar net abu apismetineja jausmas nekoks, kalbam apie gyvenima, o ne apie menesi g.gif
Labai mylint galbut imanoma keisti savo poziuri padeti vienas kitam. Juk sviezia pora nepazysta vienas kito kuno tai kalbantis , issakant manau galima susiderinti.
O jei matyciau kad tikrai nieko nebus skirciausi :unsure
prostitutes, meiluzes kam to reikai salia aistros dar kaltes jausmas, tad geriau tikrai negadinti vienas kitam gyvenimo ir ieskoti tinkamo zmogaus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukuotukas: 13 rugsėjo 2009 - 14:11
Visos temos tikrai neskaičiau (tik pirmus ir paskutinius puslapius).
Kažkaip peršasi tik viena mintis: kad taip man tokį vyrą... Mat pas mus situacija atvirkštinė. Tiesa, neskubu vyro kaltinti nepajėgumu, rėpliojimu "kairėn" ar dar bala žino kuo. Bet per vos ne desėtką metų situacija kažkaip nepagerėjo. Ir mano atveju nepadeda nei bandymas šnekėtis, nei gana atviras "traukimas per dantį" (nesupraskit neteisingai- kartais gana atvirai iš tokios situacijos pasijuokiu). Visokios reakcijos nuo mano brangiausio nuplaukia kaip vanduo nuo žąsies.
Tad žinokit, brangūs vyrai, kad būna ir atvirkščiai. Gaila kažkaip... Kaip vis dėlto neteisingai ta motulė gamta viską surėdo...
Atsakyti
Sutinku, su pries tai issakytu pareiskimu, kad buna ir atvirksciai. Susideda daugybe aplinkybiu.

>>Nepatenkintas>> O jums dviese kur pabuti, pailseti? Bent savaitei? Gal tai ka nors pakeistu?

Zaviuosi jusu issakytomis mintimis apie zmona, seimynini gyvenima. Noretusi, kad daugiau vyru taip galvotu.
Beja, ar tas pacias mintis esate sakes zmonai?
Galu gale - gal seksologas padetu?
Atsakyti
Didelės problemos atsiranda tada, kai žmonai yra sexualumo viršūnė, o vyrui po keturiasdešimties perpus sumažėja testosteronas ir jam labiau rūpi pilvą auginti ir su draugais alų maukti...Kiek pasišneku su savo bendraamžėmis, dauguma jų turi meilužius, nes neturi ką daryti... anksčiau buvau labai nusiteikus prieš tokius nukrypimus į kairę ir dešinę, bet dabar šiuo klausimu nuomonę pakeičiau...Gal jau geriau taip, nei pykti ant mylėtis nenorinčio vyro...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 10 18, 19:37)
Didelės problemos atsiranda tada, kai žmonai yra sexualumo viršūnė, o vyrui po keturiasdešimties perpus sumažėja testosteronas ir jam labiau rūpi pilvą auginti ir su draugais alų maukti...Kiek pasišneku su savo bendraamžėmis, dauguma jų turi meilužius, nes neturi ką daryti... anksčiau buvau labai nusiteikus prieš tokius nukrypimus į kairę ir dešinę, bet dabar šiuo klausimu nuomonę pakeičiau...Gal jau geriau taip, nei pykti ant mylėtis nenorinčio vyro...

blush2.gif Mano vyrui virš keturiasdešimt.....O man dar toli iki jo.....ir kažkaip viska suderinam g.gif ir dažnai aš, o ne jis -užmiegu pirma.... blush2.gif gal ne visur tas amžius rodiklis? g.gif
Atsakyti